עבור לתוכן

בעייה בעבודה עם שני כרטיסי מסך אחד OB, לוח מדגם D915GEV

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

יש לוח D915GEV עם כרטיס מסך OB הוספתי כרטיס מסך ATI READON X1300 ומערכת ההפעלה מזהה לי רק את כרטיס ATI כנראה שברמת ה-BIOS מזוהה רק אחד (ה-ATI). כאשר אני מנתק את הכרטיס החדש אז הכרטיס OB עובד מצויין. אני מעוניין לעבוד עם שני הכרטיסים כדי לחבר שני מסכים.

בדקתי את ה-BIOS ואין לי מושג היכן לבחור את הכרטיסים שקיימים (שדרגתי את ה-BIOS לגרסה האחרונה שנמצאת האתר של אינטל)

תודה מראש.

פורסם

ברוך הבא לפורום ואתה מתבקש לשנות את הכותרת לאינפורמטיבית בהתאם לחוקי הפורום.

פורסם

אתה לא יכול לעבוד עם שני הכרטיסים במקביל.

כאשר אתה מחשב כ.מסך חיצוני (כרטיס PCIE) הכרטיס המובנה מתבטל אוטומטית, אין שליטה על זה.

הלקוח היחיד שממה שהבנתי תומך באפשרות לעבוד עם שני כ.מסך מובנה + PCIE אלה לוחות AMD מבוססים על CHIPSET AMD 690G.

פורסם
  • מחבר

באתר של אינטל הם אומרים שזה אפשרי.

פורסם

מה אתה רוצה לעשות לי SLI מעשית מה שאתה אומר דפוק :nixweiss:

פורסם

לא, הוא כנראה רוצה לעבוד עם מספר מסכים מחוברים בו זמנית.

נסה להכנס לביוס, ולהגדיר את סדר עליית הכרטיסים כ-Onboard תחילה, ולאחר מכן ה-PCI-E.

פורסם
  • מחבר

כמו ש-NEMSIS כתב אני מעוניין לעבוד עם שני מסכים. בדקתי את ה-BIOS מכל הכיוונים וגם ביצעתי עדכון ואין אופציה לבחור סדר עלייה של כרטיסי מסך.

אולי מישהו נתקל בבעייה כזו בעבר עם לוח אם של אינטל?

פורסם

אני אמור לקבל בימים הקרובים בעזרת ה' את ה-8600GT של פליט, האם אני אמור לעשות משהו לפני שאני מחבר אותו? ???

כי גם לי יש לוח אם M2NPV-VM עם כרטיס 6150 מובנה...

פורסם

לא נראה לי שזה אפשרי מה שאתה מבקש לעשות..

ולגבי מי שהזמין 8600GT , אתה לא צריך לעשות כלום, רק לחבר אותו ללוח. (מומלץ לבטל ב BIOS את הכרטיס מסך OB כדי שלא יהיו התנגשויות..)

פורסם

תחבר את המסך השני ליציאת ה DVI השנייה בכרטיס שלך.

פורסם

כן, זה עובד ל CLONE או ל DUAL VIEW .. אבל הוא רוצה להציג שני דברים שונים על כל מסך אם הבנתי אותו נכון..

בשביל זה צריך כרטיס מיוחד אני חושב.. כמו זה:

http://www.naplestech.com/shopcart/quad_demo.asp

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים