פורסם 2007 ביוני 2018 שנים כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר זה לא טמפ' גבוהות בדקתי ואני חושב שזה כאשר אני באינטרנט אבל לא בטוח יכול להיות וירוס?זה דחוף בבקשה תעזרו ליי
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר בכול המשחקים ג'יפורס 7900gt אבל זה קורה גם שאני באינטרנט או סתם במחשב אני חושב שבעיקר שאני באינטרנט ועוד משהו לאחר שזה קוראה ואני מאתחל את המחשב אז יש כול מיני נקודות על ממסך ולאחר כמה זמן זה נעלם מה זה יכול להיות אוףף זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו ל
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר זה יכול להיות וירוס, בעיה בספק או בלוח אם או טמפ'.איך אני יודע במה הבעיה
פורסם 2007 ביוני 2118 שנים מחבר איך עידכון ביוס יפתור לי את הבעיה הזאת?למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה או מישהו יודע מה הבעיה ?יש תוכנה שבודקת עם כול החומרה במחשב תקינה?
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים בכול המשחקים ג'יפורס 7900gt אבל זה קורה גם שאני באינטרנט או סתם במחשב אני חושב שבעיקר שאני באינטרנט ועוד משהו לאחר שזה קוראה ואני מאתחל את המחשב אז יש כול מיני נקודות על ממסך ולאחר כמה זמן זה נעלם מה זה יכול להיות אוףף זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו לתן קצת יותר פרטים בקשר לנקודות זו יכולה להיות גם בעיה של כרטיס מסך
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים מחבר יש נקודות על המסך צבעויניות כאלה וגם בזמן האחרון יש מריחות במשחקים ונקודות שאני עובד באינטרנט ובכול דבר גם כשאין את התופעה של המסך השחור ואז הרגיל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.