עבור לתוכן

יש לי בעיה במחשב אני לא בטוח שזה איזה חלק מהמחשב אבל יכול מאוד להיות ....

Featured Replies

פורסם

כשאני משחק סתם בכול מיני משחקים אז המחשב פתאום נכבה זה לא תמיד קורה זה מידי פעם ואין לי מושג למה זה וזה לא בגלל המשחק או משהו כזה ועוד בעיה גם שאני משחק אז שאני יוצא מהמשחק או שאני באמצע ואני לוחץ במקלדת על הכפתור חלונות אז ניהיה מסך שחור וחוזר וככה בלי הפסקה עד שאני מתחיל אותו מהתחלה מה הבעיה.? יכול להיות משהו בכרטיס מסך?

פורסם
  • מחבר

מישהו זה דחווף

פורסם

זו יכולה להיות בעיה של טמפרטורות גבוהות

פורסם
  • מחבר

זה לא טמפ' גבוהות בדקתי ואני חושב שזה כאשר אני באינטרנט אבל לא בטוח יכול להיות וירוס?

זה דחוף בבקשה תעזרו ליי

פורסם

באיזה משחק זה קורה?

ואיזה כרטיס מסך יש לך?

פורסם
  • מחבר

בכול המשחקים ג'יפורס 7900gt אבל זה קורה גם שאני באינטרנט או סתם במחשב אני חושב שבעיקר שאני באינטרנט ועוד משהו לאחר שזה קוראה ואני מאתחל את המחשב אז יש כול מיני נקודות על ממסך ולאחר כמה זמן זה נעלם מה זה יכול להיות אוףף זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו ל

פורסם

זה יכול להיות וירוס, בעיה בספק או בלוח אם או טמפ'.

פורסם
  • מחבר

זה יכול להיות וירוס, בעיה בספק או בלוח אם או טמפ'.

איך אני יודע במה הבעיה

פורסם

תנסה עידכון ביוס

פורסם
  • מחבר

איך עידכון ביוס יפתור לי את הבעיה הזאת?

למישהו יש הצעות איך לפתור את הבעיה או מישהו יודע מה הבעיה ?

יש תוכנה שבודקת עם כול החומרה במחשב תקינה?

פורסם

לי עידכון ביוס פתר בעיה של ריסטרטים במשחקים

פורסם
  • מחבר

איך עושים עידכון ביוס ומה זה עושה?

פורסם

איזה לוח יש לך?

פורסם

בכול המשחקים ג'יפורס 7900gt אבל זה קורה גם שאני באינטרנט או סתם במחשב אני חושב שבעיקר שאני באינטרנט ועוד משהו לאחר שזה קוראה ואני מאתחל את המחשב אז יש כול מיני נקודות על ממסך ולאחר כמה זמן זה נעלם מה זה יכול להיות אוףף זה משגע אותי אני לא יודע מה לעשות בבקשה תעזרו ל

תן קצת יותר פרטים בקשר לנקודות

זו יכולה להיות גם בעיה של כרטיס מסך

פורסם
  • מחבר

יש נקודות על המסך צבעויניות כאלה וגם בזמן האחרון יש מריחות במשחקים ונקודות שאני עובד באינטרנט ובכול דבר גם כשאין את התופעה של המסך השחור ואז הרגיל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים