פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני אמור לקבל את הכרטיס הזה ארוז בתוך קופסה או שהוא פשוט מגיע רק הכרטיס עטוף באיזה נייר מגן או משהו? פשוט אני רוצה לדעת כדי שלא יעבדו עליי..
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מה הקטע של יעבדו עלייך? מקס' "תפסיד" את הקופסא היפה..בכל מקרה תתקשר לחנות ותשאל
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר הקטע הוא לא להפסיד את האריזה אלא שיביאו לי איזה כרטיס משומש או משהו כזה..אני יודע למשל שקיימים המון חלקים כמו מעבדים וכוניים שונים שאפשר לקנות גם באריזות וגם לא באריזות וככה הם עולים פחות... רציתי פשוט לעדת איך זה הולך בכרטיסי מסך..?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים זה צריך לבוא אלייך עם קופסא וגם שתיהיה במצב חדש חחחחחחח. נכון הם יכולים לתת לך כרטיס משומש עם קופסא חדשה. תאמין לי ככה זה היום הכל חרא.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר כן אבל אם הם באמת יעשו עבודה טובה והקופסא תיראה כחדשה לפחות אני לא ירגיש או ידע לעולם שעבדו עליי אז זה עוד בסדר פסיכולוגית :-)יש איזה דרך לדעת אם הכרטיס היה בשימוש בעבר?
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים עזוב אותך פסיכולוגית...אני לא חושב שיש דרך לדעת - פשוט תקנה בחנות אמינה שאתה סומך עליהם ולא בחנות שכונתית מצוצה מהאצבע,זו העצה הכי טובה.תתחדש (ותרגע)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תשנה את הכותרת לאינפורמטיבית.והדיון נראה לי מיותר למדי, אם אתה רוצה לדעת מה יש לו בבאנדל תבדוק באתר היצרנית.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים עזוב אותך פסיכולוגית...אני לא חושב שיש דרך לדעת - פשוט תקנה בחנות אמינה שאתה סומך עליהם ולא בחנות שכונתית מצוצה מהאצבע,זו העצה הכי טובה.תתחדש (ותרגע)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תלוי מה הזמנת..השקית זה OEM או BULK.. שזה בא בלי כלום.. כרטיס בשקית וזהו..וRETAIL או BOX זה באנדל.. שיש בו כבלים. כרטיס.דרייבים וכו'
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בתוך הבאנדל נמצא הכרטיס והוא בתוך שקית אטומה. אם אני לא טועה החברה שאתה קונה ממנה מציינת את זה בדפים שבאים בבאנדל שהכרטיס אמור להגיע אטום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.