פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תתעודד - לפחות זה לא הפך מהעין שלך לסושי כלבים מיפן, כמובן: עם רוטב חמוץ מתוק.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר אני לא מאמין שהזכרת את שמו של הכלב הזה.....במקום קדוש כל כך כמו בפורום הזה!אתה מנודה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני לא מאמין שהזכרת את שמו של הכלב הזה.....במקום קדוש כל כך כמו בפורום הזה!אתה מנודהבגלל זה זה הקללה הכי גרועה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תגדיר מעניין. (מזכיר לי שיעור פילוסופיה שהלכתי אליו פעם ) בתקופה האחרונה URIB בתהליך גמילה מ AMD ו ATI ולכן התגובות שלו נעשו להרבה יותר מעניינות.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר ליר .....ליר זה משהו רע.....משהו רע מאוד זה ילד בשכבה שלי, שמן מעצבן שנראה כמו קקי....שמציק לכל העולם..... אתה תגיד לו ללכת ....הוא יגיד לך שאתה "ברשימה " שלו...... הרשימה זה רשימה שהוא כותב של כל מי שהוא הולך לרצוח בסוף י"ב.... הכי כיף זה לזרוק עליו כפכפים בתקופת הקיץ... אחחחח כמה שהילד הזה הומו יש לי אפילו תמונה שלו בשבילכם : אני מקווה שלא יורידו עלי באן עכשיו בגלל התמונה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים כשחושבים על זה... יכולת עוד להלחים את שתי השפתיים ביחד ואז זו כבר באמת היתה בעיה להתנשק :-*
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים אני מקווה שלא יורידו עלי באן עכשיו בגלל התמונה הראה כיאלו משהו חירבן תולעים ואז השפיך על זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.