פורסם 2007 ביוני 2018 שנים זהו שדוחים את EPISODE 2 כל הזמן...... :'( :'( :'( עכשיו גם VALVE תלויים בהחלמה שלי זה שורףףףףףף בזמן האחרון כל הדברים המגעילים מעצבים ומחורבנים עוברים לי באזור הפה..... כוויה בשפתיים בגרות בלשון לפי המצב שלך, EPISODE2 לא יצא בשנתיים הקרובות.בגרות בלשון זה באמת מעצבן, כמו המורות ללשון.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר חברה זה נראה כבר יותר טוב......יש עדיין סימן אבל הוא משתלב לאט לאט עם הצבעים של השפתייםזה אומר שנוצרת שכבה חדשה של עור.....איזה דבר גאוני זה גוף האדם ...תמונה....אין לי זמן וכוח לצלם את השפתיים שלי .....אלא אם יש לך פטיש לשפתיים מצולקות אז סבבה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים חברה זה נראה כבר יותר טוב......יש עדיין סימן אבל הוא משתלב לאט לאט עם הצבעים של השפתייםזה אומר שנוצרת שכבה חדשה של עור.....איזה דבר גאוני זה גוף האדם ...תמונה....אין לי זמן וכוח לצלם את השפתיים שלי .....אלא אם יש לך פטיש לשפתיים מצולקות אז סבבהיש לי פיתרון יותר טוב מפטיש! לחתוך את השפתיים!ככה בטוח לא יראו שהייתה לך צלקת בשפה.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים דן, לא עידכנת כבר למעלה משעה מה קורה איתך-הכל בסדר? :'(על החתום, אזרח מודאג.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים LOL דן אתה דביל!אני נעלמתי ל4 שעות מאז שדיברנוואתה מצליח לשרוף לך את השפה?!חח גאוןאני מת לראות איך אתה נראהתתחבר למסנג'ר...
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים LOL דן אתה דביל!אני נעלמתי ל4 שעות מאז שדיברנוואתה מצליח לשרוף לך את השפה?!חח גאוןאני מת לראות איך אתה נראהתתחבר למסנג'ר...רק אל תשתף את התמונות של הכווייה זה רק יגרום לאנשים פה להגיד:"איזה מגעיל זה..." וכו'...החלמה מהירה בכל מקרה ;D
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר טוב זה לא שורף יותר....מדי פעם אני שם עוד משחה.....או שאנ יוצא לגינה לקטוף אלו ורה....ואז פשוט תוקע את זה על השפתיים....זה דיי מגעיל ת'אמת אבל אחרי זה זה מרגיש ממש טובכבר אין בצד הכוויה פס עבה .....ומרכז הכוויה חוזר לצבע הנורמאלי שלו....
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים מחבר יותר טוב לי שזה עכשיו כי יש לי את האופציה לא לצאת מהבית שבוע......אני לא רוצה לתאר מה היה קורה אם הייתי מקבל את הכוויה בזמן לימודים.....הייתי צריך לבוא כל יום לבית ספר ...
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים תקבע תור דחוף לרופא עור, כוויה כזאת אם לא מטפלים בה כמה שיותר מהר יכולה להשאיר צלקת לנצח.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.