פורסם 2007 ביוני 2018 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3415200,00.html OMG LOLOLOLLLLL!!!!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בנצרת עלית גרים יהודים, ולמה זה כל כך מצחיק אותך? באמת צריך להסביר לך למה זה מצחיק? (זה ממש מצחיק) טוב, פרס ראשון במסגרת פרסי דארווין הולך לחמור הזה.
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים זה חלק מהפרק שלא שודר!הקהל היה צריך לנחש מה יש בתמונה (של האיש שנופל).א) נקניקיהב) שניצלג) המבורגרד) פיתה
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים קראתי את זה עכשיו בYNET.יותר מצחיק מהבחור עם הכיוויות בגלל שהפליץ בניתוח.....תשמרו את זה עוד כמה שנים הכתבה הזאת תהיה שווה זהב!
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים קראתי את הכתבה - וואלה מצחיק... קראתי את התגובות שם - נשפכתי מצחוק על הרצפה, לא קמתי חצי שעה.. :lol: ופרס דארווין ??? הוא מקבל מקום ראשון בטוח ( צריך לשלוח להם את זה רק שאני לא זוכר איך קראו לאתר)
פורסם 2007 ביוני 2018 שנים בעקבות ההמולה הגיעו למקום שכנים נוספים ואחת מהם סיפרה כי מדי יום נהג האיש להפשיר לעצמו פיתה על אדן החלון אין לי מילים
פורסם 2007 ביוני 2618 שנים פרסי דארווין מוענקים רק לאנשים שמתו כבר למעט אדם אחד אשר הצליח בדרך מאוד מקורית להשמיד את היכולת שלו להתרבות שזה אחד הקריטריונים לקבלת הפרס היות ונטען בין השאר שהוא עוזר לאנושות בכך שהוא מדלל את האוכלוסיה המפגרת בעולם (תראו את הסרט Idiocracy ותבינו על מה אני מדבר)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.