עבור לתוכן

טלויזית 32" LCD בתור מסך מחשב..

Featured Replies

פורסם

בהנחה שיש לי מספיק מרחק,ואני רק רואה סרטים וגולש באינטרנט...

המסך המדובר הוא : EF321XC

בהתחלה רציתי 22" LCD ,מסך מחשב של סמסונג,אבל שראיתי אותו בתצוגה ואת כל שאר ה22" ,די נדהמתי לגלות,שזה ממש לא נראה 22" כי זה רחב,הם ממש אבל ממש קטנים,ואני לא מגזים.

32" יעשה את העבודה טוב.

זה אמור לעשות לי בעיות כלשהן?

פורסם

אני חושב שקצת גדול מידיי, בימים הקרובים אני אמור לקבל מסך 32" והוא יהיה מעל המסך מחשב ואני אוכל גם להגיב לך ולהגיד אם זה נוח או שזה לא גדול מידיי.

אבל נתיים, אולי תחשוב על דגמים שהם 27-26 אינץ? נראה לי הרבה יותר נורמלי.

פורסם
  • מחבר

אני חושב שקצת גדול מידיי, בימים הקרובים אני אמור לקבל מסך 32" והוא יהיה מעל המסך מחשב ואני אוכל גם להגיב לך ולהגיד אם זה נוח או שזה לא גדול מידיי.

אבל נתיים, אולי תחשוב על דגמים שהם 27-26 אינץ? נראה לי הרבה יותר נורמלי.

26-27 אינץ,לא ראיתי כמסך מחשב,היחיד שראיתי זה הסמסונג 26 נראה לי,עולה יותר מה32" הזה....

פורסם

בכל מקרה טלויזיה לא מיועדת להיות מסך מחשב, הבהירות גבוהה מידי והצבעים מאוד לא מכוילים ולא מתאימים לשימושי מחשב.

כמו כן הרזולוציה הטבעית נמוכה מידי לשימושי מחשב בייחוד במרחקים קרובים כמו 1.5מטר עד 2 מטר.

לסרטים ומשחקים טלויזית LCD תתאים אבל לא לשום שימוש אחר.

פורסם
  • מחבר

טוב כנראה שאני אצטרך להמתין למסכים כאלו,כי אין,שמתי לב שגם אלו שהם למחשב,32" של דל,גודל הנקודה הוא אותו דבר כמו במסך TV הזה,אז מה זה שווה? זה יהיה אותו דבר לא?

לא מבין למה אין מסכי מחשב עם גודל נקודה כמו שיש לי במסך 17 הנוכחי (LCD),ועם רזולוציה טובה,בגודל של 30-32 אינץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים