עבור לתוכן

חייל נהרג הלילה בתאונה

Featured Replies

פורסם

חלאס לנתח את זה. פשוט דמיינו לרגע ששני ילדים שלכם מתים, תפנימו את ההרגשה ותבינו שאין דבר יותר נורא מזה. תזדהו איתם לכמה שניות, תחשבו על זה אולי אחרי זה פה ושם ותמשיכו הלאה. אין לי ילדים, אבל לא קשה לי לדמיין שאם היו לי ילדים הם היו הדבר הכי חשוב לי והייתי נותן הכל בשבילם, ואם הם היו מתים החיים שלי לא היו שווים כבר יותר מדי. רק צריך שתבינו את זה ואת גודל הסבל שלהם, וזהו.

פורסם

חלאס לנתח את זה.

צודק.

פורסם

חלאס לנתח את זה. פשוט דמיינו לרגע ששני ילדים שלכם מתים, תפנימו את ההרגשה ותבינו שאין דבר יותר נורא מזה.

למה שבן אדם נורמאלי יעשה את זה????
פורסם

כדי להזדהות איתם. כדי להבין באמת מה הם מרגישים. כדי לדעת לנסות העריך מהי באמת עוצמת הכאב. להגיד בצורה קרה "איזה אסון" זה לא אומר שאתה חושב ככה, לחשוב על זה שניה יגרום לך להבין את זה ולהפנים את זה. זה כמו שבשביל להבין מה חולה סופני מרגיש הדבר הכי טוב שאתה יכול לעשות כדי באמת להבין את זה הוא לדמיין שאומרים לך באמת שיש לך עוד כמה חודשים לחיות, ולא יודעים בדיוק כמה. שתבין את גודל האימה והתסכול תבין איך הוא מרגיש באמת.

פורסם

ולמה אתה צריך להזדעות איתם באמת? זה אכן לא אסון... עצוב מאוד אבל אז מה? עד כמה שזה אולי מגעיל אני לא מכיר את האנשים האלה וזה לא אמור להעציב אותי שהם מתו, מקסימום לדעת שהם מתו כדי להבין שצריך להוריד את כמות ההרוגים בכבישים, זה לא מעניין אותי מי היה הבן אדם שמת ואני לא צריך להכיר אותו כמו שעושים הרבה פעמים אחרי פיגועים וכו'

פורסם

אם זה לא קורה לקרוב שלך קשה להבין את זה.

מישהו שהיה מאוד קרוב אליי נהרג בתאונה מאוד דומה וזה מחזיר אותי לאחור.

פורסם

זה היה לילה קשה

החברה שלי עשו לילה לבן בגלל התאונה הזאת... היו גמורים בסוף...

רק ראיתי תמונות של התאונה הזאת... לא נעים

פורסם
  • מחבר

חברים שלך הכירו אותו?

פורסם

אני חוקר מצ"ח

אנחנו מתעסקים גם בתאונות דרכים צבאיות

פורסם
  • מחבר

בהחלט לא נעים...

יצא לך לחקור את התאונה?

פורסם

לא אני חוקר פלילי

אבל כאמור חברים שלי הם חוקרי תאונות

פורסם

זה לא אסון.

בגלל אנשים כמוך המדינה נראת כמו שהיא נראת .

בושה !

פורסם

:lol: :lol: :lol:

כשאין מה להגיד אומרים את המשפט הזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים