עבור לתוכן

חייל נהרג הלילה בתאונה

Featured Replies

פורסם

אסון.

אחרי שהבן היותר גדול נהרג בפיגוע כששירת בצבא לפני כמה שנים, אתמול אחיו נהרג בתאונת דרכים עם רכב צבאי לייד קרית שמונה.

אני אישית הכרתי את שניהם, אני חבר טוב של אח שלהם...

דייייי כבר עם התאונות האלהה לא חבל על החיים??

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3414861,00.html

פורסם

זכרונו לברכה.

צודק, לפספס את כל החיים ועוד כשאתה צעיר, לא חבל...

פורסם

כואב הלב :'(

זכרונם לברכה

פורסם

באמת כואב הלב.. לאבד שניים.

שלא ידעו עוד צער, למרות שזו המכה הכי גדולה שאפשר לקבל.

פורסם

זה לא אסון.

פורסם

בשבילך לא, בשבילם כן.

פורסם

נכון, אני לא מבין את הקטע בלהתבוסס כל הזמן בצער של אנשים אחרים, עם כל הכבוד למקרה הזה לא צריך לעשות כתבות קורעות לב על כל דבר.

פורסם

כל אחד לוקח את זה אחרת.

גם אני לא מהמזדהים וזה לא ממש גורם לי לקרוע את הבגדים כשאני שומע שמישהו שאני לא מכיר מת, אבל מתוך כבוד אני לא שופט אותו ואת מי שכואב לו על מותו של האיש.

פורסם

יהי זיכרו ברוך, זיכרונו לברכה.

פורסם

גם אני לא מת מבכי פשוט מצער מאוד ומנסה להזדהה

פורסם
  • מחבר

זה לא אסון.

פשוט אל תגיב.

אולי בשבילך זה לא אסון, אבל אם מחר חס וחלילה דבר כזה יקרה לקרוב שלך, אני רוצה לראות איך אתה תרגיש...

עזוב, באמת לא היית צריך להגיב פה, חבל שיש גם כאלה אנשים

פורסם

זה עדיין לא יהיה אסון, תבדוק את ההגדרה המילונית של אסון.

התקשורת בישראל והישראלים בכלליות תמיד אוהבים לעשות הר מכל תל נמלים ולהתבוסס בצער וביגון כאילו אין מחר, צרת רבים אולי חצי נחמה אבל הגזימו.

עוד תאונת דרכים, לא התרסקות מטוס במרכז גוש דן, מאחורי כל מוות יש סיפור עצוב וטראגי אבל כל עוד אתה לא קרוב אליו מה לכל הרוחות אתה צריך להזדהות עם זה? אנשים שבכוח רוצים לבכות על מישהו שאני בטוח שכבר לא זוכרים את שמו צריכים לעבור טיפול...

פורסם

זה לא אסון.

אני מסכים, לא חשבתי שלעוד מישהו כאן תהיה דעה כמו שלי.

אני חושב שזה בסדר גמור להשתתך בצערו של אדם מתוך כבוד, אבל לפעמים זה פשוט מעצבן לראות את התגובות המוגזמות האלו (לי אישית זה נראה צבוע)...

הרי אי אפשר להתאבל על כל אדם שנפגע??

אולי בשבילך זה לא אסון, אבל אם מחר חס וחלילה דבר כזה יקרה לקרוב שלך, אני רוצה לראות איך אתה תרגיש...

זה לא היה מכוון אלי, אבל אני רוצה להגיב בכל זאת...

בשבילי זה לא אסון. אבל אם משהו דומה היה קורה לי אז זה כן היה אסון, ואני לא חושב שמשהו לא בסדר בזה.

פורסם

אני מסכים, לא חשבתי שלעוד מישהו כאן תהיה דעה כמו שלי.

אני חושב שזה בסדר גמור להשתתך בצערו של אדם מתוך כבוד, אבל לפעמים זה פשוט מעצבן לראות את התגובות המוגזמות האלו (לי אישית זה נראה צבוע)...

הרי אי אפשר להתאבל על כל אדם שנפגע??

זה לא היה מכוון אלי, אבל אני רוצה להגיב בכל זאת...

בשבילי זה לא אסון. אבל אם משהו דומה היה קורה לי אז זה כן היה אסון, ואני לא חושב שמשהו לא בסדר בזה.

להיזדהות, ולהתאבל יש הבדל ענק.

אתה הולך ברחוב אתה רואה שקוברים את מי שאתה הכי שונא, אתה תילך לשמה ותתחיל להגיד בלב ברוך שפטרנו? עם כן אני מבין את התגובה שלך.

אני ילך לשמה בכבוד חבר רע או חבר טוב, אפילו ברחוב עם תיראה אנשים שעושים שיבעה, ואתה בול רצית להדליק מוזיקה, הייתה מדליק? אני לא מה איתך?

חח אני לא יודע עם זו השעה או לא יודע, אבל זה לא ניראה לי הגיוני ללכת סתם ולא להיזדהות עם מישהו שמת, לפחות לכבד.

פורסם

האם שמת לב לקטע הזה של התגובה שלי:

אני חושב שזה בסדר גמור להשתתך בצערו של אדם מתוך כבוד, זאת אומרת שעם אני רואה שלמישהו קרה "אסון" אז אני אגיב בהתאם, בהזדהות ובנימוס

להיזדהות' date=' ולהתאבל יש הבדל ענק.

[/quote']

.

.

.

כואב הלב :'(

זכרונם לברכה

באמת כואב הלב.. לאבד שניים.

שלא ידעו עוד צער, למרות שזו המכה הכי גדולה שאפשר לקבל.

עושה רושם שהם יותר "מתאבלים" (ביטוי מוקצן בכוונה) ממזדהים, אבל לא משנה אם הם מזדהים או מתאבלים התגובה שלהם פשוט נראת צבועה.

אתה הולך ברחוב אתה רואה שקוברים את מי שאתה הכי שונא' date=' אתה תילך לשמה ותתחיל להגיד בלב ברוך שפטרנו?

[/quote']

כל מקרה לגופו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים