פורסם 2007 ביוני 1918 שנים יש לי את ה-LEADTEK 8800GTX והתקנתי את הדרייוורים של נווידיה ישירות מהאתר שלהם 158.22 ולא מהדיסק של לידטק.בנוסף התקנתי את NTUNE.הבעיה היא שגם עם הNTUNE וגם בלעדיה לא רואים שום דבר בחלון וזה תקף גם לכל התפריטים של הלוח בקרה.ראו תמונה.בכדי לבדוק אם הבעיה היא בדרייוור הסרתי אותו והתקנתי את הדרייוור שמסופק עם הכרטיס מסך והתקלה חזרה על עצמה.יש לי XP 32BITבויסטה 32BIT אין את הבעיה הזאת רואים את כל מה שצריך להופיע כל האפשרויות של בלוח בקרה.מה יכולה להיות הבעיה עם ה-XP ?[attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים זה לוח הבקרה החדש של אנוידייה? איזה מפחיד :errrr:יש לך במקרה כרטיס אחר של אנוידייה שתומך ב-PCI-E?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים תצטרך לחכות למישהו פה שיש לו 8800GTX כמו שלך ויכול להגיד לך מה הבעיה, אני חושב שהבעיה היא בוינדוס.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים תעשה לעצמך טובה ותחזור לcontrol panel הישן והטוב.http://www.laptopvideo2go.com/forum/index.php?showtopic=11627
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים היה לי גם בעיה בCP החדש, הבעיה נוצרת בגלל שהוא לא תומך בתפריטים מלאים בעברית או שהם נמצאים מחוץ למסך, לא נגישים במילים אחרות. תחזור לCP הישן והטוב, החדש לא יביא לך כלום.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.