פורסם 2007 ביוני 1918 שנים כיודע ,בארצות הברית יש הרבה דרכים ללקחת מ אדם פשוט את מספר האשראי שלו ...כיום אמא שלי ניתקלה באותו תופעה שיחה טלפון בארץ על פרס שהיא בדיעבד קיבלה, היא רק צריכה לשלם דמי השתתפות ...זה נהיה קצת חריג כי לפעמים יש להם שברירי מידע עליך כדי לבנות אאיזשהוא אמון ...אמא שלי הוסיפה ואמרה שאותו סיפור היה לחברה שלה ומרוב תמימותה נתנה את מספר האשראי שלה ...וכך לנמחקו כ 3000 שקלים ...בבקשה ...תידעו את ההורים שלכם ואת סביבכם ...כדי לא ליפול קורבן למעשה שפל כזה .....(אני כתבתי ...זה לדעתי חשוב ...) נ.ב יכול להיות שזה לא חדש ....אבל כדי לדעת ....
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים ממש ממש לא חדש.כל אדם עם מעט הגיון היה מסרב לשטויות הללו - זה הרי מאוד הגיוני שאתה מתוך מליוני ישראלים תקבל מתנה חינם ובלי כל התחיבות ובלי כלום..כן..בטח.ד"א זה לא פושינג כמו שרשמת בכותרת אל פישינג
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר ממש ממש לא חדש.כל אדם עם מעט הגיון היה מסרב לשטויות הללו - זה הרי מאוד הגיוני שאתה מתוך מליוני ישראלים תקבל מתנה חינם ובלי כל התחיבות ובלי כלום..כן..בטח.ד"א זה לא פושינג כמו שרשמת בכותרת אל פישינגתודה דור ...אני פשוט ניתקלתי בזה היום .....
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים הם גם יכולים לגלות מספר כרטיס אשראי בדרך אחרתורק לבקש ממך שנת לידה או משהו כזה ובזה להכניס אותךלעסקה שלא ידעת שנכנסת אליה.השאלה שלי, איך מבטלים דבר כזה, כי יש לי קרובת משפחהשלקחו ממנה איזה 500 שקל עם טריק כזה, איך מחזירים את הכסף?חברת האשראי מסרבת לבטל את העסקה, מותר להם? הרי זוהיעסקה עם מסמך חסר שיש אפשרות לבטל ישירות דרך כרטיסהאשראי.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר הם גם יכולים לגלות מספר כרטיס אשראי בדרך אחרתורק לבקש ממך שנת לידה או משהו כזה ובזה להכניס אותךלעסקה שלא ידעת שנכנסת אליה.השאלה שלי, איך מבטלים דבר כזה, כי יש לי קרובת משפחהשלקחו ממנה איזה 500 שקל עם טריק כזה, איך מחזירים את הכסף?חברת האשראי מסרבת לבטל את העסקה, מותר להם? הרי זוהיעסקה עם מסמך חסר שיש אפשרות לבטל ישירות דרך כרטיסהאשראי.אתה יכול להכחיש עסקה ......וגם אתה מובטח ...בהחלט שצריך לבוא עלהם עם טענות! אתה יכול לקרוא בגוגל מה עושים ...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.