עבור לתוכן

בעייה עם נטויזין -תעזרו לי (בבקשה) {פעםם שנייה שמנתקים לי בפנים)

Featured Replies

פורסם

אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייב

ותבינו אני התחייבתי לפני שבוע

ופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלום

הם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהם

תודה -

פורסם

הפתרון הוא די פשוט.

תשלח פקס למחלקת קשרי/שימור לקוחות של החברה, עם שם המשתמש שלך, השם המלא שלך ומספר תעודת הזהות ותדרוש בפירוש להפסיק כל חיוב שהוא מכרטיס האשראי (או מהוראת קבע קיימת).

תראה איך זה יתבצע יופי טופי ואפילו יתקשרו אליך לאמת את זה.

פורסם
  • מחבר

הפתרון הוא די פשוט.

תשלח פקס למחלקת קשרי/שימור לקוחות של החברה, עם שם המשתמש שלך, השם המלא שלך ומספר תעודת הזהות ותדרוש בפירוש להפסיק כל חיוב שהוא מכרטיס האשראי (או מהוראת קבע קיימת).

תראה איך זה יתבצע יופי טופי ואפילו יתקשרו אליך לאמת את זה.

טוב תודה רבה

אפשר גם לשלוח את הפקס

וגם להתנתק מהחברה של הויזה

כי הם אומרים שהם יפגשו איתי בבתי משפט

מה אתה אומר?

פורסם

אינני יודע מה העילה של נטוויז'ן לעלות מולך בבית משפט, אבל ברמה העקרונית לפקס הם מחוייבים להיענות.

בנוגע לביטול העסקה דרך חברת האשראי, חברת האשראי גם יכולה לסרב לבצע את התהליך הזה כל עוד מבחינת נטוויז'ן אתה עדיין מקבל שירות וגם במקרה זה, הנושא תקף בבית משפט.

אתה רוצה להתנתק? שלח פקס ותגמור את הסיפור.

פורסם
  • מחבר

אינני יודע מה העילה של נטוויז'ן לעלות מולך בבית משפט, אבל ברמה העקרונית לפקס הם מחוייבים להיענות.

בנוגע לביטול העסקה דרך חברת האשראי, חברת האשראי גם יכולה לסרב לבצע את התהליך הזה כל עוד מבחינת נטוויז'ן אתה עדיין מקבל שירות וגם במקרה זה, הנושא תקף בבית משפט.

אתה רוצה להתנתק? שלח פקס ותגמור את הסיפור.

אוקיי תודה רבה

אבל אחרי שאני ישלח פקס אם ינתקו אותי בוודאות?

מה הבדל בין הפקס לטלפון?

פורסם

אם תתנתק(גם באמצעות פקס) תצטרך לשלם דמי יציאה - אם בכלל קיימת אפשרות כזו, החוק בהחלט מאפשר מצב שבו אתה לא יכול להתנתק משירות.

פורסם

בדיוק ההפיך החוק לא מאפשר חוזה ללא סעיף ביטול.

פורסם

כן, אבל סעיף הביטול יכול להיות כ"כ לא ריאלי שזה פשוט מטורף.

מה שווה סעיף ביטול שאומר לך לשלם פיצויים של 2K כשכל העסקה היא 0.5K???

פורסם
  • מחבר

אני יתקשר לנתק מהויזה

ויעדכן אותכם פה

אל תתקרבו לחברה הזאת

אלא אם כן אתם רוצים שיגבילו אותכם בהורדות מחו"ל

פשוט גועל נפש של חברה

של שרות לקוחות

פורסם

לא בטוח שויזה יוכלו לבטל את החיוב שלך והם גם יכולים לתבוע אותך ואין לך קייס במקרה כזה.

פורסם

כתיבה כמו בהודעה האחרונה שלך היא דיי קרובה לעילה לתביעה... (וכבר ראיתי שתבעו מישהו בארץ שכתב על איזה חנות בפורום מסויים) תערוך...

אני אצלם כבר הרבה מאוד זמן. באמת שאין תלונות על מהירות ההורדה. (ואני מוריד בסביבות ה-100GB בחודש)

פורסם

כמובן ששכחתי לציין, אתה אמנם תנותק מהמנוי, אך במידה ואתה במסגרת התחייבות כלשהי - זכותה המלאה של נטוויז'ן לקנוס אותך בגין שבירת החוזה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים