פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אני כל יום מתקשר אליהם והם אומרים לי שאני מחוייבותבינו אני התחייבתי לפני שבועופחות מ48 שעות אני ביקשתי להתנתק וכלוםהם מכריחים אותי להישאר עם האינטרנט הגרוע שלהםתודה -
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הפתרון הוא די פשוט.תשלח פקס למחלקת קשרי/שימור לקוחות של החברה, עם שם המשתמש שלך, השם המלא שלך ומספר תעודת הזהות ותדרוש בפירוש להפסיק כל חיוב שהוא מכרטיס האשראי (או מהוראת קבע קיימת).תראה איך זה יתבצע יופי טופי ואפילו יתקשרו אליך לאמת את זה.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר הפתרון הוא די פשוט.תשלח פקס למחלקת קשרי/שימור לקוחות של החברה, עם שם המשתמש שלך, השם המלא שלך ומספר תעודת הזהות ותדרוש בפירוש להפסיק כל חיוב שהוא מכרטיס האשראי (או מהוראת קבע קיימת).תראה איך זה יתבצע יופי טופי ואפילו יתקשרו אליך לאמת את זה.טוב תודה רבהאפשר גם לשלוח את הפקסוגם להתנתק מהחברה של הויזהכי הם אומרים שהם יפגשו איתי בבתי משפטמה אתה אומר?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אינני יודע מה העילה של נטוויז'ן לעלות מולך בבית משפט, אבל ברמה העקרונית לפקס הם מחוייבים להיענות.בנוגע לביטול העסקה דרך חברת האשראי, חברת האשראי גם יכולה לסרב לבצע את התהליך הזה כל עוד מבחינת נטוויז'ן אתה עדיין מקבל שירות וגם במקרה זה, הנושא תקף בבית משפט.אתה רוצה להתנתק? שלח פקס ותגמור את הסיפור.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר אינני יודע מה העילה של נטוויז'ן לעלות מולך בבית משפט, אבל ברמה העקרונית לפקס הם מחוייבים להיענות.בנוגע לביטול העסקה דרך חברת האשראי, חברת האשראי גם יכולה לסרב לבצע את התהליך הזה כל עוד מבחינת נטוויז'ן אתה עדיין מקבל שירות וגם במקרה זה, הנושא תקף בבית משפט.אתה רוצה להתנתק? שלח פקס ותגמור את הסיפור.אוקיי תודה רבהאבל אחרי שאני ישלח פקס אם ינתקו אותי בוודאות?מה הבדל בין הפקס לטלפון?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אם תתנתק(גם באמצעות פקס) תצטרך לשלם דמי יציאה - אם בכלל קיימת אפשרות כזו, החוק בהחלט מאפשר מצב שבו אתה לא יכול להתנתק משירות.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים כן, אבל סעיף הביטול יכול להיות כ"כ לא ריאלי שזה פשוט מטורף.מה שווה סעיף ביטול שאומר לך לשלם פיצויים של 2K כשכל העסקה היא 0.5K???
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר אני יתקשר לנתק מהויזהויעדכן אותכם פהאל תתקרבו לחברה הזאתאלא אם כן אתם רוצים שיגבילו אותכם בהורדות מחו"לפשוט גועל נפש של חברהשל שרות לקוחות
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים לא בטוח שויזה יוכלו לבטל את החיוב שלך והם גם יכולים לתבוע אותך ואין לך קייס במקרה כזה.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים כתיבה כמו בהודעה האחרונה שלך היא דיי קרובה לעילה לתביעה... (וכבר ראיתי שתבעו מישהו בארץ שכתב על איזה חנות בפורום מסויים) תערוך...אני אצלם כבר הרבה מאוד זמן. באמת שאין תלונות על מהירות ההורדה. (ואני מוריד בסביבות ה-100GB בחודש)
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים כמובן ששכחתי לציין, אתה אמנם תנותק מהמנוי, אך במידה ואתה במסגרת התחייבות כלשהי - זכותה המלאה של נטוויז'ן לקנוס אותך בגין שבירת החוזה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.