עבור לתוכן

בעיה מוזרה, WINDOWS XP נעלם.

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני צריך עזרה, לפני כחודש וחצי קניתי בשביל חברה שלי מחשב: ‏Athlon 64 3800+ (Socket AM2) X2 DualCore‎ על ALiveNF6G-DVI

אז ככה, התקנתי עליו XP64 ולאחר מספר ימים המערכת קרסה להם, כשהפעילו את המחשב הוא היה עושה מסך כחול וRESET ישר (עוד לפני שהיה טוען את הXP)

לאחר בדיקה שלי הצלחתי להגיע למסך של DOS שאומר שחסרים קבצים בSYSTEM32. :kopfpatsch:

פרמטתי את המחשב התקנתי קיצר נדפק ההארד דיסק, אז החליפו לי לאחד אחר בחנות.

לאחר שקיבלתי את המחשב שוב פעם, התקנתי מחדש XP ואז שוב פעם אחרי מספר ימים הוא קרס, הגיע למצב שחסרים קבצים, ניסיתי לעשות דרך התיקון של ההתקנה,

הגעתי לתוכנת הדוס, ודרך שם ניסיתי לעשות DIR לכונן C הוא התחיל ואז עצר ואמר שיש בעיה כלשהי ולא הצליח למצוא בכלל את הסיפרייה של הWINDOWS

מישהו מכיר בעיה דומה?? :s05: :s05:

שלחתי שוב פעם לתיקון, אמרו לי בעיית תוכנה ולא חומרה וזה נשמע לי ממש מוזר

יש למישהו רעיונות? (מצטער על החפירה). :bash:

פורסם

הדיסק של היונדויס דפוק ב-80%.. תנסה להתקין מדיסק שונה.. יש מלא גירסאות להורדה..

פורסם
  • מחבר

כפי שכתבתי, התקנתי פעם אחת XP64 ופעם שנייה XP רגיל

זה כבר 2 מערכות שונות.

הקטע המוזר זה שהמערכת עובדת חלק, אני מתקין עליה תוכנות רגילות נוספות והכל.

אבל אחרי כמה ימים שהמערכת עובדת היא קורסת.

פורסם

אולי יש בעיה ב RAM. תנסה להחליף את ה RAM ולבדוק אם התקלה תחזור על עצמה.

פורסם
  • מחבר

בדקתי את הזכרונות בMEMTEST היו תקינים בצורה מושלמת...

הבעיה ממש מוזרה

גם אני חשבתי שזה או הזכרונות או הלוח אם, אשר פוגע בהעברת המידע, אבל איך אפשר לבדוק את זה?

פורסם

תנסה לחבר את הHDD בחיבור SATA אחר, אולי זה יפתור את הבעיה.

פורסם

אולי בעיה ש...

תדבר עם החנות שיקחו את המחשב למעבדה ותסביר להם שזה גם עם X64/86

(64ביט/32ביט)

או תחזיר את המחשב לחנות ותדרוש לקבל את הכסף במזומן ולא כזיכוי או שתפנה לאמון הציבור שידרשו מהם כסף :xyxthumbs: :argue:

פורסם
  • מחבר

יש דבר שנקרא אחריות...

אני לא צריך ללכת לבטל חוזה על כל דבר קטן, אני רוצה לפתור את הבעיה

השאלה היא מה המקור לבעיה, האם היא חומרה או תוכנה

האם כדאי לבקש מהם להתקין עליו WINDOWS חוקי (ולרכוש אחד כזה) ולראות שהכל תקין, ולקוות שזה לא חומרה

או מה?

פורסם

לי זה ממש נשמע כמו דיסק , תריץ בדיקה. אם זה לא הדיסק אז לא סביר שזאת בעיית חומרה.

אם אין בעיה תנסה להתחיל את כול התהליך מההתחלה , גם אם אתה בטוח ב100% שאתה מתקין את הXP שצריך תעבור מחדש על המדריכים.

אחרי שהמערכת עלתה תקח את הזמן , אל תתקין 20 תוכנות ודרייברים ותעשה ריסטרט אחד. קח את הזמן להתקין כול תוכנה ולוודא שהיא עובדת, בתור התחלה אל תתקין יותר מדי דברים , אם אתה יכול לסגור אימג' תביא את המערכת למצב יציב שיש בו את רוב מה שאתה רוצה ותכין את האימג'. אם לא תסתפק בRestore point של מיקרוסופט , זה יחסוך לך אחר כך הרבה זמן.

מעבר לזה אין מה לעשות , תחכה עד שהוא יקרוס שוב ותנסה להבין למה הוא קרס , יש אפשרות לבטל את הריסטרט אחרי הבלו סקרין כדי שתוכל לקבל ממנו מידע , לא יודע מה הבדיקה שלך כוללת אבל היא לא בהכרח ממצה , זה לא משנה כשתגיע לגשר תעבור אותו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים