פורסם 2007 ביוני 1918 שנים ישש 20 ביוני אני באה ב 9 וזה אומר שעברתי רשמית עוד שנת לימודים מעפנה אבל כמובן נשארו לי כמה בגרויות ו shit
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אצלי לא מקבלים תעודות, מקבלים כול מיני רשימות ודפים לשנה הבאה (י''ב), מי היה מאמין שנגמור את י''א, בתחילת שנה זה נראה כמו גינהום, והנה מטמטיקה,תנ''ך,הסטוריה וכימיה ומאחורינו
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים יש לי שאלה שאולי קצת לא קשורה אבל בכל זאת... למי שכבר עבר את הקטע של החטיבה - תיכון... אני עכשיו מסיים ט', ולפי השליש הקודם התקלתי למגמה שרציתי אבל הציונים שלי קצת ירדו ואין לי מושג אם התקבלתי או לא... אבל עד עכשיו לא אמרו לי כלום לגבי זה ומחר כבר מסיימים... האם עוד יש סיכוי שביום האחרון יודיעו לי שלא התקבלתי? כי בד"כ מודיעים את זה לפני לא?... עודד ב.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים לא יודע איך זה אצלכם, אצלנו מזמינים כל תלמיד לפגישה עם סגן מנהל החט"ב, סגן מנהל החט"ע והמחנכת שלו ואז מחליטים ביחד.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אז בסוף כן מחלקים תעודות מחר!http://news.walla.co.il/?w=/94/1125130עריכה: הם שינו תכתבה אחרי שסמתי אותה, אוףףף
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים בגלי צה"ל דווח כי ארגון המורים העל יסודיים הודיע כי מוריו לא יחלקו את התעודות כחלק מהעיצומים בהם הם נוקטים, בשל "הסחבת במשא ומתן", לדבריהם. הדעה לגמרי לא מגובשת =| לא בא לי ללכת מחר אוף :
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אין לי מושג מי מההסתדרות אצלי, אם בכלל. בקיצור - לא בא מחר 8) אני וידידות ניפגש ללמוד לבגרות (מחרתיים) במיתוג וזהו, NO MORE SCHOOL FOR ME (פרט לימים המרוכזים בפיזיקה )
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר אני מחר לא מודאג, אני אקבל תעודה, אח"כ מיום שישי ועד סוף חודש יולי אני דופק יום יום עבודה..... Money מזומני. אני אהייה פחות פעיל באתר, חצי יום עבודה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.