פורסם 2007 ביוני 1818 שנים ^מסכים איתךלא, אין תעודות, רק מידע על הקבצות (לתלמידי י''א העתידיים) ורשימת ספרים.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אין תעודות בכל הארץ בגלל העיצומים של המורים [האלה שעשו שביתות לפני&אחרי פסח]גדול זה צומי.ולא, אני לא מדבר על אלכסנדר הגדול שנמצא במכנסיים של 95% מאוכלוסיית הפורום.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים ^מסכים איתךלא, אין תעודות, רק מידע על הקבצות (לתלמידי י''א העתידיים) ורשימת ספרים.אני בפרויקט הספרים של בית הספר אז אני לא צריך רשימת ספרים ואני לא מגיע מחר ולא ביום רביעי 8)רק לתגבורים ולבגרויות הקרובות ;D
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הרשו לי לסביר בנוגע לקבלת התעודותכל מי שהמורים בביה"ס שלו מתשייכים לארגון המורים לא יקבל תעודות בגלל אי הגעתו של הארגון להסדר עם משרד החינוך,עם זאת בתי ספר שהמורים שלהם משתייכים להסתדרות המורים (למשל: רשת עמל) יקבלו תעודות כרגיל. אצלנו בביה"ס מחר זה היום האחרון וחייבים להגיע לשם קבלת רשימת ספרים ועוד כמה דברים (סיכום שנה וכו')
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אצלנו בזמנו היו המון שביתות ועיצומים (עמל 1 קרית מלאכי), ולכן זה שייך לארגון המורים ולכן אני לא אקבל תעודה (נכון?)
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים שאלה: מה לגבי האוניברסיטאות? המורים עדיין מגישים ציונים אבל לא מדפיסים תעודה?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים גם אצלי אין תעודות, אבל למרות שאין לי ממה להתבייש ( אפילו להיפך ), זה לא מפריע לי במיוחד...בקשר להודעה הראשונה שפותח הת'רד שאל מה יש לעשות, קודם כל, חובה ליסוע לאילת עם חברים!!!ויש ב-26.7 הופעת קוורים ל-pink floyd לאלבום the wall :ylsuper: ( אני חוזר, קוורים, כלומר להקה אחרת לא כלכך מוכרת תנגן )
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים את מי מעניינת התעודה? את כל הציונים כולם כבר יודעים שבוע וגם אם לא אז לחצי לא אכפת. אני לא באתי ביום של החלוקת תעודות במחצית ועדיין לא קיבלתי תעודה, קרה לי משהו?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים גם אצלנו אין תעודות.. אבל חילקנו לנו (שכבת י"ב) תעודות כבר מלפני יותר מחודשיים.. י' וי"א אין תעודות.. מה הם צריכים תעודות.. מה אנחנו צריכים תעודות.נגמר הבצפר כבר לפני חודשיים.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אצלנו יש תעודות יום רביעי!!סוף סוף סיימתי 12 שנות לימודואני מתחיל את האחרונה (י"ג)
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים גם אצלי אין תעודות, אבל למרות שאין לי ממה להתבייש ( אפילו להיפך ), זה לא מפריע לי במיוחד...בקשר להודעה הראשונה שפותח הת'רד שאל מה יש לעשות, קודם כל, חובה ליסוע לאילת עם חברים!!!ויש ב-26.7 הופעת קוורים ל-pink floyd לאלבום the wall :ylsuper: ( אני חוזר, קוורים, כלומר להקה אחרת לא כלכך מוכרת תנגן )איפה ההופעה?
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים אומרים אצלנו, לא מחזירים ספרים, לא מקבלים תעודות. עכשיו זה הולך הפוך, לא מביאים תעודות, לא מחזירים ספרים (נצטרך לשרוף אותם ביחד עם המיקודים )
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.