עבור לתוכן

יאללה נגמר הלימודים, מקבלים תעודות יום רביעי!

Featured Replies

פורסם

^מסכים איתך

לא, אין תעודות, רק מידע על הקבצות (לתלמידי י''א העתידיים) ורשימת ספרים.

• תגובות 84
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין תעודות בכל הארץ בגלל העיצומים של המורים [האלה שעשו שביתות לפני&אחרי פסח]

גדול זה צומי.

ולא, אני לא מדבר על אלכסנדר הגדול שנמצא במכנסיים של 95% מאוכלוסיית הפורום.

פורסם

מי שם על התעודה של בית ספר?

מצידי שאני לא אקבל אותה...

פורסם

^מסכים איתך

לא, אין תעודות, רק מידע על הקבצות (לתלמידי י''א העתידיים) ורשימת ספרים.

אני בפרויקט הספרים של בית הספר אז אני לא צריך רשימת ספרים ואני לא מגיע מחר ולא ביום רביעי 8)

רק לתגבורים ולבגרויות הקרובות ;D

פורסם

הרשו לי לסביר בנוגע לקבלת התעודות

כל מי שהמורים בביה"ס שלו מתשייכים לארגון המורים לא יקבל תעודות בגלל אי הגעתו של הארגון להסדר עם משרד החינוך,עם זאת בתי ספר שהמורים שלהם משתייכים להסתדרות המורים (למשל: רשת עמל) יקבלו תעודות כרגיל.

אצלנו בביה"ס מחר זה היום האחרון וחייבים להגיע לשם קבלת רשימת ספרים ועוד כמה דברים (סיכום שנה וכו')

פורסם

אצלנו בזמנו היו המון שביתות ועיצומים (עמל 1 קרית מלאכי),

ולכן זה שייך לארגון המורים ולכן אני לא אקבל תעודה (נכון?)

פורסם

שאלה: מה לגבי האוניברסיטאות? המורים עדיין מגישים ציונים אבל לא מדפיסים תעודה? :nixweiss:

פורסם

גם אצלי אין תעודות, אבל למרות שאין לי ממה להתבייש ( אפילו להיפך ), זה לא מפריע לי במיוחד...

בקשר להודעה הראשונה שפותח הת'רד שאל מה יש לעשות, קודם כל, חובה ליסוע לאילת עם חברים!!!

ויש ב-26.7 הופעת קוורים ל-pink floyd לאלבום the wall :ylsuper: ( אני חוזר, קוורים, כלומר להקה אחרת לא כלכך מוכרת תנגן )

פורסם

את מי מעניינת התעודה? את כל הציונים כולם כבר יודעים שבוע וגם אם לא אז לחצי לא אכפת. אני לא באתי ביום של החלוקת תעודות במחצית ועדיין לא קיבלתי תעודה, קרה לי משהו?

פורסם

גם אצלנו אין תעודות.. אבל חילקנו לנו (שכבת י"ב) תעודות כבר מלפני יותר מחודשיים.. י' וי"א אין תעודות.. מה הם צריכים תעודות.. מה אנחנו צריכים תעודות.נגמר הבצפר כבר לפני חודשיים.

פורסם

אצלנו יש תעודות יום רביעי!!

סוף סוף סיימתי 12 שנות לימוד

ואני מתחיל את האחרונה (י"ג)

פורסם

גם אצלי אין תעודות, אבל למרות שאין לי ממה להתבייש ( אפילו להיפך ), זה לא מפריע לי במיוחד...

בקשר להודעה הראשונה שפותח הת'רד שאל מה יש לעשות, קודם כל, חובה ליסוע לאילת עם חברים!!!

ויש ב-26.7 הופעת קוורים ל-pink floyd לאלבום the wall :ylsuper: ( אני חוזר, קוורים, כלומר להקה אחרת לא כלכך מוכרת תנגן )

איפה ההופעה?

פורסם

אצלנו יש תעודות

פורסם

אנחנו קיבלנו תעודות אתמול :D

פורסם

אומרים אצלנו, לא מחזירים ספרים, לא מקבלים תעודות. עכשיו זה הולך הפוך, לא מביאים תעודות, לא מחזירים ספרים :smile1:

(נצטרך לשרוף אותם ביחד עם המיקודים :jump:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים