עבור לתוכן

יש איזו שיטה מומלצת לנקות מסך LCD?

Featured Replies

פורסם

יש ברשותי את המסך NU LCD L922A 19".

המסך התלכלך כעבור חודש-חודש וחצי~ של שימוש ורציתי לדעת אם יש איזו דרך טובה לנקות אותו שלא תפגע בו.

ממה שאני יודע ובשביל מה שזה חשוב, המסך בעל פאנל TN.

תודה. :)

פורסם

באופיס דיפו מוכרים סט לניקוי מסכי LCD. זה בא עם בבקבוקון כחול כזה ומטלית מיוחדת.

עובד מצויין.

פורסם
  • מחבר

תודה :)

כשידזמן לי אני אלך לקנות בעזרת ה'

פורסם

אני כבר שנתיים עם מסך LG עם ציפוי נגד השתקפויות ופעם בשבוע-שבועיים אני מעביר עליו מטלית לחה [לא מטפטפת] או יבשה ומנקה אותו כמו כל דבר ולא קרה כלום.

פורסם

מצטרף לשאלה.

אני קניתי את הערכה מאופיס דיפו לפני כמה חודשים -אך כתוב שבמטליות אלו יש חומר - ETHYL ALCOHOL.

עכשיו לי יש מסך LCD 1970HR של LG וכתוב מפורשות שחור על גבי לבן באחריות - חשוב ביותר -לניקוי המסך יש להשתמש במטליות אנטיסטטיות שאינן מכילות אלכוהול.נזק לציפוי הכרום אינו מכוסה במסגרת האחריות .

למישהו יש מושג איפה אני קונה מטליות ללא אלכוהול?? קניתי את המסך לפני בדיוק שנה ועדיין לא ניקיתי אותו פעם אחת :s07:

פורסם

אני קניתי את הערכה לפני שבוע ולא היה כתוב שום דבר על זה שהמטלית מכילה אלכוהול.

פורסם

תסתכל מאחורה במרכיבים...

אני די מפחד כי כתוב כמו שרשמתי שחור על גבי לבן באחריות של המסך ולכן אני רוצה מטליות ללא אלכוהול!

פורסם

ובאמת אם אף אחד לא נוגע בפנל באצבעות, הדבר היחיד שמלכלך אותו זה אבק בלבד. בשביל לסלק אבק די להשתמש במטלית אנטי סטטית שנשטפה קודם לכן ויובשה בבית (מטלית מהסוג שמשמש לניקוי עדשות של מצלמות) וזה מספיק על מנת לסלק את האבק. אין צורך להתשמש בממיסים בעל פוטנציאל מסויים לנזק בלתי הפיך חבל להסתכן בפרט כאשר מרבית הפנלים לא מצופים בזכוכית אלא בפלסטיק מיוחד. אם אין ברירה אז משתמשים באותה מטלית כשהיא מעט לחה לניקוי הכתמים. בעיית האבק היא קשה במיוחד עם LCD יותר מ-CRT. הפנלים של LCD נוטים למשוך יותר אבק, והפיתרון הטוב ביותר הוא לארגן למסך כיסוי שיגיע עד פני השולחן, כך שכמות האבק שיש לסלק מופחתת באופן דרמטי.

פורסם

אפשר לנקות גם באמצעות מטלית לניקוי משקפיים.

ככה אני עשיתי,עד שקניתי את הסט לניקוי.זה עולה 22 ש"ח סה"כ

פורסם

מאיפה קנית את הסט הזה?

פורסם

יש בשופרסל דיל,שופרסל ביג,מחסני חשמל.זה של silver line.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים