עבור לתוכן

האם שווה לקנות 8800GTS?

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן - כמה חודשים - אני בתהליכים לקנות מחשב חדש. ביררתי הרבה פעמים פה ושם בסופי שבוע אבל עוד לא היה לי זמן (צבא :-\) לגמור עניין ולקנות כבר מחשב. עכשיו סוף סוף יש לי קצת זמן (גימלים :) :)), נצמדתי למחשב וחרשתי על פורומי האתר השונים, עד שהגעתי סוף סוף למפרט סופי, חוץ מרכיב אחד שאני עדיין לא סגור עליו :s07:, והוא: ...... כרטיס המסך!

כל פעם מחדש, אני פשוט לא מצליח להחליט סופית איזה כרטיס מסך לבחור וזה פשוט תוקע לי את קניית המחשב שוב ושוב. אני אסביר את ההתלבטות שלי:

אני לא גיימר כבד בכלל, כרגע אני עם כרטיס מסך מחורבן (מתבייש אפילו להגיד איזה) שכבר כמה שנים לא מריץ לי משחקים חדשים, ואני לא משחק בכלל. אבל אני שואף להתחיל לשחק הרבה יותר עם המחשב החדש, ולכן רוצה כרטיס טוב. יש לי מספיק כסף לשים 1600 ש"ח על כרטיס מסך, אבל קשה לי להחליט להוציא את הסכום העצום הזה על רכיב שאני לא יודע עד כמה אשתמש בו. אני יכול לקחת כרטיס מסך ב-800 ש"ח במקום ולקנות גם MP3 חדש, שבו בטוח שאני אשתמש.

אז קודם כל: יש הצדקה לקנות 8800GTS? ידוע בוודאות שהוא יחיק טוב משחקי DX10? הוא יחזיק לי משחקים היטב עוד כמה שנים? הוא באמת כ"כ טוב? או שיכול להיות שכיצאו משחקי DX10 הוא לא יריץ אותם כ"כ חלק? יכול להיות שעוד שנה כבר אצטרך לשדרג כרטיס?

אם תגידו לי שהוא כן כ"כ טוב, והוא כן יחזיק לי עכשיו לכמה שנים, אני כן אקח אותו, למרות המחיר המטורף וזה שאני לא יודע עד כמה באמת אשתמש בו...

ואם לא - אז מה לקחת?

פורסם

אנחנו רק יכולים לנחש אם זה ייעבוד טוב, אבל להגיד לך על בטוח, אי אפשר, אנחנו לא נביאים, העולם יכול מחר להתהפך ואנחנו לא יודעים...

שמע כרגע הוא שווה את המחיר, אם יש לך תקציב ל-HD2900XT עוד יותר טוב...

עריכה: צריך לצאת בקרוב HD2900XT משודרג אם אני לא טועה, אז תחכה זה יהיה עוד יותר ועוד יותר טוב.

פורסם

אף אחד לא יכול להבטיח לך איך יעבדו משחקים שעדיין לא יצאו :nixweiss: אתה כן יכול לעבור על ביקורות ולברר מה נחשב הכרטיס המינימלי עבור משחקים ספציפיים. ואם אתה באמת מעוניין לחסוך כסף גם X1950XT ב1100 שקל יעשה את העבודה.

פורסם
  • מחבר

ממש אין לי את התקציב בשבילו

ולחכות עד שיהיה לי שוב מספיק זמן בשביל לקנות מחשב זה כמה חודשים כנראה

ככה שזה או לקנות 8800STS עכשיו

או לקנות כרטיס זול יותר עכשיו

ולגבי X1950XT - במשחקי DX9 יהיה הבדל בינו לבין 8800STS?

לכמה שנים הוא אמור להחזיק לי (הערכה גסה אם אפשר)?

פורסם

תראה, אם אתה יכול לוותר אתה יכול להשיג היום 8800GTS 640MB שיריץ טוב DX10, הוא עולה כרגע 1899 ש"ח.

אגב ה2900XT המשודרג יעלה בהתחלה 300 ש"ח, אני לא חושב שיש לו כסף לזה כרגע.

פורסם

ולגבי X1950XT - במשחקי DX9 יהיה הבדל בינו לבין 8800STS? כן אבל שניהם נותנים תמורה מצוינת לכסף

לכמה שנים הוא אמור להחזיק לי (הערכה גסה אם אפשר)? לדעתי לפחות שנה וחצי, אם אתה מוכן להתפשר על רזולוציות

פורסם

אם אתה לא גיימר כבד, ואתה לא מעוניין לשחק בכול משחק על ההגדרות והרזולוציות הכי גבוהות, אז באמת לא כדאי לך להשקיע ב GTS..

אבל אם אתה כן רוצה לשחק בכול המשחקים המודרניים, והמשחקים שיוצאים בזמן הקרוב על הגדרות (אפקטים, פילטרים) הכי גבוהות, אז כן כדאי להשקיע.

פורסם

אנחנו רק יכולים לנחש אם זה ייעבוד טוב' date=' אבל להגיד לך על בטוח, אי אפשר, אנחנו לא נביאים, העולם יכול מחר להתהפך ואנחנו לא יודעים...

שמע כרגע הוא שווה את המחיר, אם יש לך תקציב ל-HD2900XT עוד יותר טוב...

עריכה: צריך לצאת בקרוב HD2900XT משודרג אם אני לא טועה, אז תחכה זה יהיה עוד יותר ועוד יותר טוב.

[/quote']

איך הגעת ממחירים של 1600 ל3000+ שח?

:kopfpatsch:

ה2900XT "המשודרג" הוא של חברה אחת ולא ליינן מוצרים שלהם.הכרטיס עדיין לא משווק בארץ ובחול עולה כ550 דולר.

לדעתי כדי לך לקנות 8800GTS 320MB ב 1500 שח בערך.

הוא נותן תמורה מצויינת לכסף(אגב אם אתה הולך לחכות ל26/27 ביולי אז יש ירידה דרסטית במחירים של מעבדי INTEL).

פורסם

לדעתי חכה שתשתחרר ואז תראה מה כדאי לך

פורסם
  • מחבר

למה לי לחכות שאשתחרר? מה יהיה שונה אז מעכשיו? (חוץ מזה שיהיה לי קצת יותר זמן)

פורסם

עם אתה מוכן להתפשר אז 1950 XT ב 1100שח יהיה מציוון ,כמה זמן יחזיק אף אחד לא יודע .....אני משאר עוד שנתיים ....עם להתפשר קצת .

בקשר ל GTS ....ראיתי ב 1500+ GTS 320 מגה ..,ועם לא אז יש ב 1800 שח GTS 640 מגה ,שלפי דעתי יותר מומלץ . :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים