עבור לתוכן

האים עדיין קיים חוק איסור רחיצת מכוניות בצינור??

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חקלאים מחוייבים להשקות במיי שופכין.

חברות שטיפה - זאת הפרנסה שלהם אז אתה לא יכול לסגור אותם, כנראה שהם לא מהווים אחוז גדול מספיק כדי להיות משמעותיים, מעבר לזה, יכול להיות שמחייבים אותם במיסים גבוההים יותר\התקנת מערכות מיחזור מים ושאר ירקות.

בזמנו שקלו הטפלת מים (אם אתה מתכוון למיי ים) אבל זה לא היה רעיון פרקטי בגלל יכולת הייצור והזמן שייקח לבנות כזה מפעל.

היה גם שיקול של ייבוא מים מטורקיה שאין לי מושג מה עלה בגורלו.

בקשר להטפת מיי שופכין, הרעיון מייושם היום ברוב החופים פרט לשלושה ככה שכן עושים משהוא בנידון, אבל לא הרבה.

פורסם

זה כמו שיגידו לך שאסור לך להוריד מהאינטרנט יותר מ-20GB בחודש (כמה אירוני).

בחול חלק נכבד מחבילות הגלישה הן כאלה, הם נותנים מהירות מאוד גבוהה וסימטרית אבל מגבילים אותך ברוחב הפס.

ברוב המדינות כמות ההורדות היא נמוכה יחסית, רוב רוחב הפס הולך על תכנים מקוונים 20GB בחודש נחשב לחבילה בינונית...

פורסם

כאילו שמישהו שם על זה בכלל

בגללך ובגלל טיפוסים כמוך (ישראלי מכוער) המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראית!!! :behead:

פורסם

מי מדבר שטויות?

הוא שאל על שטיפת רכב בצינור סטנדרטי, וכפי הידוע לי המים לא ממוחזרים.

עזוב לא הבנת כלום, בכלל לא דיברתי אליו.

רק חמור קופץ בראש.

פורסם

בגללך ובגלל טיפוסים כמוך (ישראלי מכוער) המדינה שלנו נראת כמו שהיא נראית!!! :behead:

הוצאת לי את המילים מהפה... בגלל אידיוטים כמו שכותבים פה המדינה שלנו נראית ככה, בגלל שהוא משלם על המים זה אומר שהוא יכול לבזבז בלי הכרה! מה הרי השלולית הזאת שנקראת הכינרת ואגפיפר החוף שמזוהם כבר לגמרה לא יגמרו לעולם נכון? זה מקור בלתי נדלה הרי!

כמה אטימות וטימטום יכול להיות באנשים... בזבזני המים הגדולים זה אתה, אני ואנחנו לא השטיפות ולא החקלאים כי אנחנו חושבים שאנחנו בכלל לא מבזבזים מים אבל תכפיל כל בית כפול מיליון ותגלה שכל פעם שאתה מוריד את המים אתה מבזבז מים מתוקים ראויים לשתיה לביוב.

מדינת ישראל כל כך דפוקה שהיא מעולם לא יצרה שתי מערכות שונות לשתיה ולביוב למנוע ביזבוז, אבל כל אחד בדרכו שלו יכול למנוע ביזבוז מים ולשתוף את האוטו בדלי היא אחת מהם.

פורסם

זה כמו שיגידו לך שאסור לך להוריד מהאינטרנט יותר מ-20GB בחודש (כמה אירוני).

אתה דביל.

אינטרנט הוא מוצר מותרות אותו אתה רוכש באופן פרט.

מים הם משאב של המדינה שאתה קונה מחברה ממשלתית במחיר אפסי (המדינה לא אמורה להרוויח על המים).

במחיר של המים זה לא ממש משנה שמשלמים עליהם. לרוב הישראלים, שמרשים לעצמם לחיות ברווחה אדירה, המחיר הזה לא מזיז.

בסופו של דבר אם לא נחסוך במים המחיר שלהם כן יתקייר מכיוון שיצטרכו ליבא מים\להתפיל מי ים וכו'.

ככה שבסוף אנחנו נשלם יותר והפגיעה היא בנו.

פרט לזה הבזבוז האדיר מהווה פגיעה במשאבי הטבע.

בקיצר, תתחיל לחשוב על המדינה שלך ולא רק על כסף. אדיוט.

(לא צריך לא להתקלח, אבל לחסוך כשאפשר)

פורסם

למה יש פה ירידות לפסים אישיים אני לא מבין.

כל אחד ישתדל לחסוך בדרכו שלו וזהו.

פורסם

מי שם על החוק הזה נו באמת :D

מצידי תרחוץ את האוטו עם פיפי.

פורסם

מי שם על החוק הזה נו באמת :D

אני

פורסם

כמה שזה נכון... וזה מאוד אירוני נוכח החתימה שלו.

פורסם

^^^ אתה מדבר על החתימה שלי?

פורסם

לא, לחתימה של Ev!lSting.

פורסם

מה אתם רוצים ? לא אמרתי איך אני מתיחס לחוק ! אמרתי איך רוב הציבור מתיחס אליו קרי ה"ישראלי המכוער"

אני אף פעם לא ביזבזתי מיים בצורה מופרזת.אתם מוזמנים לראות את האוטו שלי... הוא כולו מלוכלך כבר למעלה מחודש :smile1:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים