פורסם 2007 ביוני 1718 שנים שלום עבדתי במחשב כשהקספרסקיי שלי הודיע לי שהוא גילה טרויאן [mscomserv.exe] ולא יכל היה למחוק אותו\לנטרל אותו (הוא לא מצא את הקובץ). הלכתי לsystem32 (ראיתי את הכתובת בקספרסקיי), והצלחתי למחוק אותו ידנית. יש סיכוי שהוא עדיין פועל?או שהוא נעלם? הבהרה- אני רק גלשתי, לא נכנסתי ללינק שמישהו שלח לי מהמסנג'ר (אם הבנתי נכון, זה קשור לתוכנה כלשהי של המסנג'ר). אז תודה לעונים נ.ב. הקספרסקיי לא הודיע לי שוב פעם שהוא גילה אותו, כך שזה סימן טוב
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים בצע מספר איתחולים ובדוק שהקובץ שהסרת לא חזר. אם הוא לא חזר אפשר להניח שהטרויאני נעלם. נ.ב אם קובת ההרצה של הטרויאני לא קיים הוא לא יכול לפעול.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים בדוק בפירוואל עם יש משהוא חשודלי לא יודע נורטון אומר לי כל שבוע באותו יום על הטרויאן שהוא קיים (כל הטרויאנים שהיו לי בחיים)אני הורדתי תוכנת פריצה (לפרוץ לאח שלי)הפעלתי את זה בטעות על המחשב שלי ולאחר הפעלה מחדש גיליתי שאלה של וינדוס עם להפעיל את הקובץ SVESED.EXE (לא זוכר את השם)ישר אמרתי שזה הטרויאןעשיתי חיפוש ומצאתי את הקובץ ומחקתי אותו וליפני שמחקתי יכלתי ליפרוץ לעצמי ואחרי שמחקתי את הEXE לא את הקבצי DLL ורג'יסטרי אי אפשר היה לפרוץואחרי כמה חודשים נחנסתי לאתר של התוכנת פריצה והיה כתוב שם בדיוק איפו כל קובץ נמצאבסוף הסרתי את זה מהמחשב של אחי שגם לא יפרצו לי עם יפרצו לרשת הביתית
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.