עבור לתוכן

איכות טלוזיה בכבלים ..ערוץ ישראל מול ערוץ 2 ו 10 בHOT

Featured Replies

פורסם

לא יודע משום מה יש לי חשש (ממש כאלו) שערוץ ישראל רואים פחות טוב מכול ערוץ ..שהוא ..בכבלים ...אתם יכולים לאושש את זה ?

הוא שמשהו דפוק בהרצליה ...או בטלוזיה שלי ..

זה כבר כמה שנים שיש הבדל ברור באיכות שידור של ישראל ...

פורסם

מה זה ערוץ ישראל?

פורסם

11 (מן הסתם)

ובאמת רואים פחות טוב, כי רוב התכנים ישנים יותר והאיכות צילום/הקלטה שלהם נמוכה.

ולך תדע עם אילו מצלמות עם מצלמים ><

יוסף, כתבו בצפון:

BN2019_84.jpg

פורסם
  • מחבר

לא נכון ..כי גם חדשות (מבט) רואים באיכות פחות טובה ...

יכול להיות שזה בכוונה ..?כגון חברה כמו HOT מקבלת תמלוגים מערוץ 2 ו 10 ...כדי שהאות היה יותר חזק ?

כי זה הערוץ הכי פחות איכותי ...

פורסם

לא, האיכות שלהם חרא. זה הכל.

פורסם

כמו שאמרתי.

כנראה ששיטת השידור והצילום שלהם מיושנות ולכן האיכות אינה מזהירה.

אאל"ט האגרה היא רק לערוץ 1 לא? אם כן אז 100% השידור הוא שונה.. לכן יש הבדלים

לא, האיכות שלהם חרא. זה הכל.

איכות היא לא מילה גסה! (חרא זה כן)

פורסם

פשוט מאוד כל השידורים של ערוץ 10 וכמעט כל השידורים של ערוץ 22 הם דיגיטליים לעומת זאת ערוץ 11 משדר (לא אליכם אל חברות הכבלים והלווין) אנלוגית עדיין...

או לפחות זה היה ככה לפני בערך שנתיים...

פורסם

חד משמעית האיכות של ערוץ 10 טובה הרבה יותר מ 22 (על 11 אני לא אדבר בכלל)

פשוט המצלמות של 22 כבר מיושנות יחסית אומנם בטכנולוגית DV אבל ישן מאוד

של ערוץ 10 המצלמות חדשות יחסית עם עדשה של fuji בדרך כלל (המצלמה עצמה סוני אבל מדיי פעם גם העדשה סוני)

פורסם

תגיד תודה שאתה בכלל לא רואה עדיין בשחור-לבן בערוץ 11 ... על שידורי High Definition אין בכלל מה לדבר בארץ בעשור הזה

פורסם

הוט משדרים "ערוץ" HD בארץ... נכון לא בדיוק ערוץ ששוה משהו.. ממש לא שווה את מה שהם מבקשים תמורתו אבל כן HD...

פורסם

מה הם משדרים שם ? נוף ?

אני רואה כבר שלוש שנים סרטים ,סדרות , קליפים ועוד ב HD מלא ... כבר מזמן הפסקתי להתלהב מסתם נוף

אני מדבר על שידורים מלאים כמו סרטים,תוכניות וסדרות ישראליות ב HD בפורמט רחב כמו בחו"ל ... לראות את יונית לווי ב HD :smile1:

פורסם

אמרתי שזה לא ערוץ אמיתי לא? זה בניסוי כבר יותר מידי זמן...

פורסם

כן אבל עדיין, שידרוג של המצלמות באולפנים לHD והתשתיות כאשר עדיין יש לך בערוץ 1 מצלמות משנות השבעים נראה רחוק... אולי בערוץ של גיידמק יהיה HD סוף סוף

אני לא מבין כמה ניסוי צריך להיות... הרי לא מדובר כאן על טכנולוגיה חדשה , זה עובד כבר שנים בחו"ל

אז מתקינים לפי המודל הכי קרוב... עושים תקופת הרצה של חודשים שלוש ומשיקים את זה בפאר והדר ולתפארת מדינת ישראל

המחירים הגבוהים בארץ של HD מלא גם לא עוזרים לכך של נדבר על 1080P שעדיין אי אפשר להשיג בארץ כמעט

פורסם
  • מחבר

מה הם משדרים שם ? נוף ?

אני רואה כבר שלוש שנים סרטים ,סדרות , קליפים ועוד ב HD מלא ... כבר מזמן הפסקתי להתלהב מסתם נוף

אני מדבר על שידורים מלאים כמו סרטים,תוכניות וסדרות ישראליות ב HD בפורמט רחב כמו בחו"ל ... לראות את יונית לווי ב HD :smile1:

איפה יא...מבורך ?

:smile1: :smile1: :smile1:

פורסם

eMule/Btorrent/UseNet... etc

ד"א במשפט השני שם, התכוונתי למה שהייתי רוצה שיהיה בארץ, אך עדיין אין. ועוד יקח הרבה זמן עד שזה יקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים