פורסם 2007 ביוני 1718 שנים לא יודע משום מה יש לי חשש (ממש כאלו) שערוץ ישראל רואים פחות טוב מכול ערוץ ..שהוא ..בכבלים ...אתם יכולים לאושש את זה ?הוא שמשהו דפוק בהרצליה ...או בטלוזיה שלי ..זה כבר כמה שנים שיש הבדל ברור באיכות שידור של ישראל ...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים 11 (מן הסתם) ובאמת רואים פחות טוב, כי רוב התכנים ישנים יותר והאיכות צילום/הקלטה שלהם נמוכה. ולך תדע עם אילו מצלמות עם מצלמים >< יוסף, כתבו בצפון:
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר לא נכון ..כי גם חדשות (מבט) רואים באיכות פחות טובה ...יכול להיות שזה בכוונה ..?כגון חברה כמו HOT מקבלת תמלוגים מערוץ 2 ו 10 ...כדי שהאות היה יותר חזק ? כי זה הערוץ הכי פחות איכותי ...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים כמו שאמרתי.כנראה ששיטת השידור והצילום שלהם מיושנות ולכן האיכות אינה מזהירה.אאל"ט האגרה היא רק לערוץ 1 לא? אם כן אז 100% השידור הוא שונה.. לכן יש הבדליםלא, האיכות שלהם חרא. זה הכל.איכות היא לא מילה גסה! (חרא זה כן)
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים פשוט מאוד כל השידורים של ערוץ 10 וכמעט כל השידורים של ערוץ 22 הם דיגיטליים לעומת זאת ערוץ 11 משדר (לא אליכם אל חברות הכבלים והלווין) אנלוגית עדיין...או לפחות זה היה ככה לפני בערך שנתיים...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים חד משמעית האיכות של ערוץ 10 טובה הרבה יותר מ 22 (על 11 אני לא אדבר בכלל)פשוט המצלמות של 22 כבר מיושנות יחסית אומנם בטכנולוגית DV אבל ישן מאודשל ערוץ 10 המצלמות חדשות יחסית עם עדשה של fuji בדרך כלל (המצלמה עצמה סוני אבל מדיי פעם גם העדשה סוני)
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים תגיד תודה שאתה בכלל לא רואה עדיין בשחור-לבן בערוץ 11 ... על שידורי High Definition אין בכלל מה לדבר בארץ בעשור הזה
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים הוט משדרים "ערוץ" HD בארץ... נכון לא בדיוק ערוץ ששוה משהו.. ממש לא שווה את מה שהם מבקשים תמורתו אבל כן HD...
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מה הם משדרים שם ? נוף ? אני רואה כבר שלוש שנים סרטים ,סדרות , קליפים ועוד ב HD מלא ... כבר מזמן הפסקתי להתלהב מסתם נוף אני מדבר על שידורים מלאים כמו סרטים,תוכניות וסדרות ישראליות ב HD בפורמט רחב כמו בחו"ל ... לראות את יונית לווי ב HD
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים כן אבל עדיין, שידרוג של המצלמות באולפנים לHD והתשתיות כאשר עדיין יש לך בערוץ 1 מצלמות משנות השבעים נראה רחוק... אולי בערוץ של גיידמק יהיה HD סוף סוףאני לא מבין כמה ניסוי צריך להיות... הרי לא מדובר כאן על טכנולוגיה חדשה , זה עובד כבר שנים בחו"ל אז מתקינים לפי המודל הכי קרוב... עושים תקופת הרצה של חודשים שלוש ומשיקים את זה בפאר והדר ולתפארת מדינת ישראלהמחירים הגבוהים בארץ של HD מלא גם לא עוזרים לכך של נדבר על 1080P שעדיין אי אפשר להשיג בארץ כמעט
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר מה הם משדרים שם ? נוף ? אני רואה כבר שלוש שנים סרטים ,סדרות , קליפים ועוד ב HD מלא ... כבר מזמן הפסקתי להתלהב מסתם נוף אני מדבר על שידורים מלאים כמו סרטים,תוכניות וסדרות ישראליות ב HD בפורמט רחב כמו בחו"ל ... לראות את יונית לווי ב HD איפה יא...מבורך ? :smile1:
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים eMule/Btorrent/UseNet... etcד"א במשפט השני שם, התכוונתי למה שהייתי רוצה שיהיה בארץ, אך עדיין אין. ועוד יקח הרבה זמן עד שזה יקרה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.