עבור לתוכן

אפשר באנצ'ים של שני הגירסאות האלו? 8800GTS XFX \ BFG

Featured Replies

פורסם

אהלן אני ממש כמה שניות לפני שאני קונה תכרטיס מסך מהסידרה 8800GTS.

עכשיו רציתי לדעת מהם ההבדלים בין הגירסאות האלו:

XFX 8800GTS

BFG 8800GTS OC2

אפשר לראות באנצ'ים? ומה החברה שיותר מוצלחת\מומלצת?

פורסם

קח את מה שיותר זול\עם יותר אחריות, OC כבר תעשה לבד, זה ממש פשוט.

פורסם

ה BFG OC 2 מגיע מומהר כלומר עם אוברקלוק מהחברה ועם אחריות ,שזה אומר מהירות GPU יותר גבוהה ,מהירות זיכרון יותר גבוהה ומהירות ה שיידר יותר גבוהה .

זה ה =http://www.xfxforce.com/web/product/listConfigurationDetails.jspa?series=GeForce%26trade%3B+8800&productConfigurationId=921144

וזה ה BFG 320 GTS =http://www.bfgtech.com/8800GTSOC2_320_PCIe.html

קיצר לסיכום :ה BFG OC2 יותר מהיר ולכן גם במשחקים יהיה יותר מהיר בכמה FPS ....0 -15 שזה יכול להיות די הרבה לפעמים .

אני ראיתי GTS 320 שעוקף GTS 640 מגה .....ומגיע 10 FPS מה GTX אז תחשוב לבד .

ה GTS של BFG יותר זול ב נועה ניתן למצוא ב 1800 שח . :yelclap:

פורסם

BFG OC2 :) :)

בSKYPC הוא פחות מ1700, + אחריות לכל החיים.

פורסם

1900 שקל ל 640MB?!!? פאק זה יותר זול מי 320MB BFG OC2 שלי...

מישהו יודע עם החנות הזאת בכלל אמינה?

אני גר באזור שלהם. החנות אמינה לחלוטין יותר מכל חנות אחרת שהכרתי ויש שם אחלה שירות ויחס ללקוח. מומלץ!

המחירים הזולים זה כנראה בגל האתר החדש. לפי מה שהבנתי הוא עדיין בבנייה. בכל אופן, מומלץ מאוד :xyxthumbs:.

ול-killb, למה לעשות לכרטיס מסך הזה OC? לדעתי היום הוא מריץ כל משחק בלי בעיה בכלל. בעתיד אולי הוא יצטרך לעשות OC אבל עד אז יש עוד זמן.

פורסם

אם יש את גרסת ה 640 מגה של SPARKLE ב 1900 שח אז מומלץ ביותר ,עם OC קטן אתה תגיע רחוק הרבה יותר מכל GTS 320 חחח. :xyxthumbs:

פורסם

אני גר באזור שלהם. החנות אמינה לחלוטין יותר מכל חנות אחרת שהכרתי ויש שם אחלה שירות ויחס ללקוח. מומלץ!

המחירים הזולים זה כנראה בגל האתר החדש. לפי מה שהבנתי הוא עדיין בבנייה. בכל אופן, מומלץ מאוד :xyxthumbs:.

ול-killb, למה לעשות לכרטיס מסך הזה OC? לדעתי היום הוא מריץ כל משחק בלי בעיה בכלל. בעתיד אולי הוא יצטרך לעשות OC אבל עד אז יש עוד זמן.

בגלל שכולם כל הזמן ממליצים OC ל8800GTS320 :P

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים