עבור לתוכן

בעייה בהתקנת ווינדוס XP

Featured Replies

פורסם

לאחרונה קניתי לוח אם חדש וניסיתי להתקין ווינדוס מחדש. יש לי 2 הארד דיסקים ואחד מהם ישן יותר שעליו היה הווינדוס מותקן. כעת רציתי לשים את ההארד דיסק השני (שמחולק ל-2 מחיצות) בתור הראשי עם מערכת ההפעלה עליו.

מה שמוזר הוא שזה נוץן לי להתקן ווידוס על ההארד דיסק הישן אבל על החדש זה לא נותן לי, זה מגיע למסך של הפעלת הדיסק ואחרי השורה windows is checking your hardware או משהו בסגנון המחשב נתקע לי בלי שהוא הספיק להגיע למסך ההתקנה הכחול.

מישהו יודע מה הבעייה?[br]פורסם בתאריך: 17.06.2007 בשעה 20:49:13

כאילו.... מה מבדיל בין ההארדיסקים שבאחד מהם הווינדוס לא רוצה להיות מותקן (אגב הוא עובד מעולה בתור הארד דיסק משני)
פורסם
  • מחבר

התחלתי לשחק קצת עם PARTITION MAGIC ומסתבר שהכונן לא BOOTBLE כי עשיתי לו משהו בעבר.... מישהו יודע על מה זה מדבר או מה העניין אם PRIMARY ו LOGICAL?

זה קשור?

[attachment deleted by admin]

פורסם

דיסק קשיח אחד הוא SATA

אז שוינדוס בודק את הרכיבים לפני המסך של בחירת כוננים זה אומר ללחוץ F6\F2 כדי להתקין בדיסק או דיסקט דריבר לבקר דיסק סקאזי או בקח אחר או בקר SATA

בקרי IDE מובנים על הלוח הוא מכיר

לSATA I\II יש דריבר שצריך למצוא בגוגל או באתר היצרן של הלוח נראלי שהדריבר הוא לא מתאים לכל לוח לכל חברה יש דריוור משלה

לויסטה אין את זה

יש כבר בויסטה דריבר

לי אני התקנתי את XP על IDE ואז אחרי שנה כניתי SATE בנוסך לדיסק IDE לא התקנתי על XP על הSATA כי הוא לקבצים שימש אותי

פורסם

קצת מוזר מה שאתה כותב, כי לי יש כונן SATA והתקנתי עליו חלונות בלי ללחוץ על שום F בהתקנה וזה התקין חלק.

פורסם

מה שהוא אמר נכון לפעמים, כנראה שלא במקרה שלך.

פורסם
  • מחבר

זה גם לא נכון במיקרה שלי כי שני הכוננים הם IDE

פורסם

לא הבנתי ,

הדיסק מזדהה בביוס או כשאתה עובד עם הpartitions magic? אם לא זה או בגלל הג'ימפור או בגלל שאתה צריך לפתוח בביוס את המיקום הלוגי של הכונן.

אם הוא כן מזדהה הייתי בודק את הדיסק התקנה שלך , ההגדרה של הדיסק בתור primary , logical , bootable יכול להשפיע על העלייה של המערכת אבל הדיסק התקנה צריך לעלות בכול מקרה.

פורסם
  • מחבר

הבסיו מזהה את הכונן החדש יותר, אותו כונן שלא עולה לו ההתקנה של הווינדוס.

תעזוב שנייה את ה PARTITIOM MAGIC.

מה שקורה שהדיסק של ווינדוס עולה (שוב אני מזכיר שהכונן ניראה בביוס ועובד), עובר לחלון WINDOWS IS INSPECTING YOUR HARWARE

מה שכתוב במסך שחור לפני שניכנס להתקנה.

מה שקורה זה שהמסך נהיה שחור והמחשב נתקע... ההתקנה של ווינדוס לא עולה.

הדיסק מעולה כי התקנתי ווינדוס עם אותו דיסק כבר כמה פעמים על ההארד דיסק הישן יותר.

פורסם
  • מחבר

עידכון:

גיליתי שהדבר קשור לכך שבהארד דיסק החדש יותר אין 2GB BOOT BOUNDRY כניראה בגללל ששיחקתי עם הכונן קצת (שינויי מקום וכאלה). איך אני משנה את זה יחד עם 1024 CYLINDER BOUNDRY?

פורסם

עדכנתה ביוס לאחרונה (אולי זה עשה בעיה)

אם כן יכול להיות שזה משפיעה

פורסם
  • מחבר

לא. כלום. אתה חושב שאיחוד ההארד דיסק למחיצה אחת ופורמט יעזור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים