פורסם 2007 ביוני 1718 שנים Disturbed 1. Disturbed - Decadence (3:24) 2. Disturbed - Down With The Sickness (4:38) 3. Disturbed - Disturbed - Dropping Plates (3:49) 4. Disturbed - Get Psycho (3:44) 5. Disturbed - Hell (4:14) 6. Disturbed - Perfect Insanity (4:14) 7. Disturbed - Prayer (3:39) 8. Disturbed - Stricken (4:07) 9. Disturbed - Stupify (4:33) 10. Disturbed - The Game (3:47) 11. Disturbed - Violence Fetish (3:24)
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר יש לי את כל האלבומים של דיסטרבד, ואני יודע את כל השירים בערך בעל פה... אחלה להקה! ד"א, היא בכלל לא באותו סגנון שאני מחפש... ^ אני שומע גם מטאל, אבל אני מחפש דברים בסגנון הזה... תודה!
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אודיוסלייב זה אמנם הנגנים של רייג', אבל הסגנון ממש לא דומה (ההשפעה של כריס קורנל מאוד גדולה).(דרך אגב אני חושב שאודיוסלייב הרבה יותר טובים מרייג', ואני בכלל לא אוהב את רייג', אבל זה לא ממש רלוונטי)קצת קשה לחשוב על להקות בסגנון... נסה את Incubus (גם לא ממש אותו סגנון, אבל הם מוצלחים).
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים AS מממששש לא בסיגנון של RAGE חח אתה מחפשmetal rap יש לך גם את system of a down אבל הם בערך בסיגנון שלDisturbed אז ככה שלא יודע אין להקה שעושה אותו דבר..
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים DISTURBED טובים אבל שמעתי שתי אלבומים די שונים. אחד שהם ממש צורחים כל הזמן(לא לטעמי) והשני לא, די מוזר.אבל אם אתה אומר ששמעת את הכל אז...בכל אופן לפי דעתי הם יותר טובים מRAGE. אה יכול להיות PANTERA, לא שמעתי אותם די הרבה זמן אז אני לא ממש זוכר תסגנון... או שזה היה NIRVANA, כבר שכחתי.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים OTRage against the machine - Killing in the nameשיר המסיבות האולטימטיבי - לא?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים All That RemainsAlice in ChainsBreaking BenjaminDecapitatedEternal Tears Of SorrowGodsmackSoilworkKillswitch EngagepoisonblackSentencedיותר מטאל מאשר רוק... אבל RAGE זה גם לא רוק.
פורסם 2007 ביוני 1918 שנים מחבר תודה רבה!אהבתי במיוחד את All That Remains, אבל יש עוד כמה שלא ניסיתי עדיין. ולאף אחד אין המלצות לRock n' Roll?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.