פורסם 2007 ביוני 1818 שנים זה נראה כאילו הגרפיטי של ה-SKA היה שם מבעוד מועד ולא קשור לגרפיטי שלהם.ד"א שמעתי שפעם ה-boneheads שם הלכו מכות עם פאנקיסטים ונתנו לפאנקיסטים מכות...
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים חברה אלה סתם ילדים קטנים ומתלהבים ששומעים פאנק בפעם הראשונהחלק מזה אפשר לאשר ע"י הכתובות של SKAוFISH FISH GARDENשזה אומר דגדגן אם תפרשו את זה עד הסוף...צלבי הקרס זה כי הם שמעו את SLAYERוראו על העטיפה שחברי הלהקה חרטו על עצמם צלב קרס...למרות שזה בא מטמטום ותו לא, צריך להכניס לילדים האלה צלב קרס עמוק ל***.ה-SKA קיים שם למעלה משנתיים. יש שם איזה 2 Rude boys בעיר שכותבים "SKA" ומציירים סמלים של TROJAN (חברת תקליטים ג'מאייקנית). זה לא קשור אחד לשני בכלל והחבורה של הניאו-נאצים שפועלת בעיר דווקא תוקפת פאנקיסטים ו-rudies ושאר ירקות. את הכתובות באדום כתבו הפאנקיסטים / ANTIFA בטרם נכתבו כתובות הנאצה.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים צריך יוזמה אישית לקחת חבורה של כמה עשרות לתפוס אותם ולשבור להם את האגן זההפיתרון הכי טוב שעולה לי לראש
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים פשוט, לוקחים אוטו, ומסתובבים בשעות הקטנות של הלילה בעיר ובגנים ציבורים בפ''ת, רואים ילדים שעושים שטיות וחשים נאצים, עוצרים תאוטו בצד, מוציאים את החברים מהאוטו, כול אחד תופס אגרופן\אלה\קרש\נבוט\אבן באים אליהם ומפוצצים להם תפנים, ומשאירים אותם ככה לשכב כול הלילה חצי שבורים לאחר שהשארתם אותם ערומים וריססתם עליהם עם ספרי "גם אני נאצי מטומטם"מי בא?
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים אני דווקא מוצא את העניין די משעשע ומבדר...אתם לוקחים את זה יותר מדי ברצינות...
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים כן הא, איזה צחוקים זה לרסס צלבי קרס בבתי כנסת, ולקרוע ספרי תורה, בידור חבל''ז
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים מחבר חח, כן זה משעשע, ובצורה שאתה כותב את זה אפילו יותר... כתובות הנאצה זה ממש עניין לא מצחיק, אני רק אצחק עליהם כאשר ייתפסו אותם... אם כבר.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים יוסי נראה לי שאתה גר בפתח תיקוה אתה יודע , תמיד אפשר להתחיל עם הדברנים ... ולסיים בעושים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.