פורסם 2007 ביוני 1718 שנים יש לי בעיה במסך שברגע שאני נכנס למשחק אחד מסוים המסך הופך להיות שחור ורושם לי out of range ואז אני צריך לעשות ריסט.. מישהו בבקשה יכול להגיד לי מה הבעיה ולנסות לתקן אותה?? תודה מראש!!
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מה שאני מבין, זה יכול להיות אחד משתיים.1. רזולוציה גובה ממה שהמסך יכול להציג2. קצב ריענון גבוה ממה שהוא מסוגל להציג.ואפציה משולבת של שניהם, קצב ריענון שלא נתמך ברזולוציה שהמשחק "כופה" על המסך...בקיצור - נסה להוריד רזולוציה\קצב ריענון.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר אז ככה: הרזולוציה שלי היא 864x1152 למרות שגם הורדתי את זה ל768x1024 וזה לא עבד וקצב רענון המסך הוא 60
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים איזה משחק?והמשחקים היום מגיעים עם שליטה ברזולוציות לפני ההפעלה שלהם בפעם הראשונה או ע"י קובץ תוכנית נפרדת מהמשחק, משהו כמו Video Configartion או משהו בסגנון...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר איזה משחק?והמשחקים היום מגיעים עם שליטה ברזולוציות לפני ההפעלה שלהם בפעם הראשונה או ע"י קובץ תוכנית נפרדת מהמשחק, משהו כמו Video Configartion או משהו בסגנון...gta san andreas ואני לא חושב שיש הגדרות וידאו מחוץ למשחק..
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים סאן אנדרס אמור לשאול אותך כל פעם שאתה מפעיל אותו על איזה רזולוציה אתה מעוניין שהוא יעבוד... ככה זה אצלי..........
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר אצלי אין את האפשרות הזאת בכלל זה ישר עושה מסך שחור..על כמה הרזולוציה אצלך??
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים זה לא יתן לך כלום לדעת מה הרזולציה אצלי, בכל זאת בטח יש לנו כרטיסי מסך שונים ומסכים שונים......נסה את זה: לך לתיקיה של סאן אנדרס, בפרוגרם פיילס - רוקסטר שקר כלשהו - ותחפש שם EXE שיעיד על שינוי של הגדרות וידאו....
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים תכנס ל"התחל" -> "הפעלה" ושם תכתוב "DXDIAG, ותאשר. שם תבחר "עזרה נוספת" -> "עקוף" ותשנה שם את הערך למהירותהרענון של המסך שלך. חשוב! - אם אתה לא יודע מה מהירות הרענון של המסך שלך תברר ב100%. ערך שגוי יכול לגרום נזק למסך.אם פתרון זה לא עוזר תחזיר את הערך חזרה לברירת המחדל ע"מ למנוע בעיות עתידיות.
פורסם 2007 ביוני 1818 שנים WTF??? ממתי MX440 עובד עם סאן אנדריס?! ניסיתי מאה פעם לשחק בסאן אנדריס עם הכרטיס הזה וכול פעם קפץ לי ארור אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.