עבור לתוכן

ישראל הפסידו - ומה אני אומר? מגיע להם.

Featured Replies

פורסם

כן כן, שמעתם אותי נכון - מגיע להם שיפסדו. שיאכלו את כל החרא שבישלו.

המיסים שאנחנו משלמים עבור הנבחרת המזורגגת הזאת, לא מביאים לנו, לנו האזרחים שמשלמים אפילו שידור צפייה של הנבחרת הלאומית חינם.

במקום ששחקנתי הנבחרת יצאו ויגנו את זה, הם מעדיפים לשבת בשקט - הם אכלו בתחת 4-0 ומגיע להם, אני אולי נשמע מרושע אבל דיי - נמאס.

פורסם

אני הייתי בעד פורטוגול וממש לא בעד ישראל, בלי כל הקטע שהזכרת זה שאני חי פה לא יגרום לי להעריץ רק קבוצות ישראליות וכדומה... רוב ההערצות שלי מכל התחומים נתונות למדינות זרות וממש לא לישראל.

פורסם

זה לא עניין של הערצה, זה עניין של הזדהות.

פורסם
במקום ששחקנתי הנבחרת יצאו ויגנו את זה, הם מעדיפים לשבת בשקט - הם אכלו בתחת 4-0 ומגיע להם, אני אולי נשמע מרושע אבל דיי - נמאס.

אל תדאג כל כך, אנחנו לא המדינה היחידה שגרועה בכדורגל.

חוץ מזה כדורגל=אלימות.

פורסם

אל תדאג כל כך, אנחנו לא המדינה היחידה שגרועה בכדורגל.

חוץ מזה כדורגל=אלימות.

וואו, כמה בולשיט בשתי שורות, וכמה יהירות ובורות בבנאדם אחד.

פורסם

תאהבו את מי שתאהבו, תזדהו עם מי שתזדהו אבל שמרו את זה לעצמכם.

פורסם
וואו, כמה בולשיט בשתי שורות, וכמה יהירות ובורות בבנאדם אחד.

לך תדרוס כמה אנשים בכניסה לאיצטדיון, או אולי תלך מכות עם אוהדי קבוצה יריבה?

ומה הקשר לבורות טיפש? כל מה שאמרתי הוא נכון.

פורסם

א. אנחנו לא גרועים בכדורגל. מקום 34 בעולם בכדורגל ומקום 98 מבחינת אוכלוסייה.

ב. אתה שוב מוכיח את היהירות והבורות שלך כשאתה מניח שכל מי שאוהד כדורגל הוא חוליגן. זה כמו להגיד שכל מי שקורא ספרים הוא חנון וכל מי ששותה בירה פה ושם הוא אלכוהוליסט.

אתה לא חייב לאהוב כדורגל, אבל אל תראה את הדעות הפרמטיביות שלך. כדורגל זה לא ספורט אלים וגם הקהל לא אלים. זה שאתה מושפע מסטיגמות ומהתקשורת זה בעיה שלך.

פורסם

א.

אנחנו לא המדינה היחידה שגרועה בכדורגל.

זה אומר שאנחנו לא הכי גרועים, אמרתי את זה בשביל לעודד.

ב.רמת האלימות שקיימת עקב הספורט הזה, זה לא יחצ"ון תקשורתי-זה עובדה, קח את טדי לפני חודש עם פצועים קשה סתם כדוגמא.

לא דיברתי על האנשים שרואים כדורגל שהם חוליגנים, אמרתי שהספורט הזה מעודד אלימות, או אפשר גם שהאנשים משתמשים בספורט הזה כדי להשתמש באלימות...

אל תגיד לי שזה לא נכון

פורסם

בטח שאני אגיד לך שזה לא נכון. הייתי גם טורח להסביר לך למה, אבל תחשוב מה שאתה רוצה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים