פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הבאתי היום את המחשב מדוד שלי. ניסיתי לעשות את כל מה שכתוב בטראבלשוט של LENOVO ולא עזר כלום, יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים פעם מזמן מזמן כשהינו שולחים דואר היינומשלמים לפי מילים כל מילה תשלום נוסף אבל היום התפתחנו והיום זה בחינם!!!!יותר פרטים. זה לא עולה לך כלום !!!!!!!!!!ניסת לחבר אותו למסך חיצוני ???
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר אין לי מה לפרט ממש.אמרתי שעשיתי את כל מה שהיה כתוב בטראבלשוט. שם הייתה האפשרות של חיבור למסך חיצוני.http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-4YQHUCזה הטראבלשוט.כמובן הכל חוץ מהשלב של הפניה לתיקון.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים תשמע אם עשית את כל מה שכתוב ... אז כנראה שדרוש מישהוא מיקצועי אבל אני הייתי בודק את הזכרונות ומנתק את כל מה שאפשרי ( הארד דיסק DVD וכו' ) ואז מנסה.
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר אצלי לא עבר שום מאורע מיוחד, אצל דוד שלי גם לא, מה שמשאיר את הבעלים הראשונים של המחשב. ואיתם אין לי איך ליצור קשר. לוותר עליו? זה כולה פנטיום 3...
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים אם אין לך את הידע להתעסק עם המחשב נייד, תנסה לראות אם אחד החברים שלך מבין אם לא, אין מוצא אלא ללכת ליבואן של Lenovo או טכנאי מוסמך
פורסם 2007 ביוני 2218 שנים מחבר פירקתי ת'מחשב לגורמים ולא ראיתי שום דבר שניראה שבור או שרוף או לא בסדר.כמה אתה חושב שזה יכול לעלות דרך היבואן של LENOVO?
פורסם 2007 ביוני 2318 שנים מחבר סבבה! תודה!שאלה אחרונה, אולי אתה יודע מי היבואן של LENOVO בארץ ואיך אפשר ליצור איתם קשר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.