עבור לתוכן

בעיה בכונן קשיח-מנסה לחבר עוד כונן בנוסף לקיים ונתקל בבעיות...

Featured Replies

פורסם

אוקיי יש לי כונן ואני רוצה לחבר לו אחד נוסף.

חיברתי,בדקתי את הג'אמפרים,ואת הביוס והוא מזהה את המשני כ SLAVE כמו שצריך ואת הראשי כ MASTER אז ככה ששמה הכל בסדר

שאני מחבר אותו המחשב שלי פשוט קופא ישר אחרי ריסט[לא בחלון LOGIN של וינדוז אלא ישר אחרי ריסט]

אז מה הבעיה?

כמו כן הצלחתי להכנס לדיסק הקשיח המשני דרך SAFE MODE[איכשהוא עברתי את הקטע של ה FREEZE אחרי הרבה ריסטים]והצלחתי להכנס אליו ואפילו לסרוק אותו לוירוסים,אז ככה זה אומר שהוא תקין לא?

ומשהו אחרון,גם שאני מפרק את הדיסק הקשיח הנוסף,עדיין לפעמים קורה לי ה FREEZE הזה למרות שיש לי רק את הדיסק הקשיח הראשי ולא החדש שהוא לא מחובר,זתומרת הוא דפק לי את כל המערכת איכשהוא.

תודה רבה רבה

פורסם

בשתי הדיסקים הקשיחים מותקנת לך מערכת הפעלה?

פורסם

פרטי התקלה מאוד מעורפלים, תתן פרטים נוספים שיעזרו לפיתרון התקלה כגון:

איזה מפרט מחשב יש ברשותך כולל ספק

האם אתה בטוח כי הדיסקים הקשיחים הם IDE ולא SATA?

פורסם
  • מחבר

היה מותקן לי מערכת הפעלה בשני ומחקתי אותה כרגע

כרגע הצלחתי לעלות את המחשב עם שני הכוננים מחוברים,אבל הדבר זמני ולא יציב[פעם כן,5 פעמים לא,פעם כן,4 פעמים לא וכדומה,כל פעם של 'לא' זה ריסט הכוונה]

ולבחור אמר שהפרטים 'מעורפלים',שמע אני לא חושב שזה בעיית חומרה אצלי

והדיסקים הקשיחים הם

ATA

ו

ATA IV

פורסם

החיבור של 2 הדיסקים הקשיחים הם כדלקמן:

brando-usb2ide-cable-v2-2.jpg

אתה מתעלם מהשאלה איזה ספק יש לך?!

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה בחיבור?בג'אמפרים?

זה לא אמור להיות ככה לפי האתר של הדיסק קשיח[המאסטר]שלי וגם לא לפי מה שכתוב על גבי הדיסק הקשיח השני שלי[הסלייב]

ולא אני לא מתעלם למה שאני יתעלם,אני פשוט לא יודע איזה ספק יש לי.

פורסם

אם המחשב לא באחריות תפתח אותו ותראה איזה ספק יש שם

כמו כן תבדוק שהדיסק הקשיח עם מערכת ההפעלה הוא על MASTER(רשום על הדיסק קשיח) והשני על SLAVE

פורסם
  • מחבר

אוקיי פתחתי קוראים ל

Switching Power supply[בעצם לספק]

רק יש לי את הדגם שלו

LC-B400ATX

מקווה שזה יעזור

ועשיתי את הקטע עם הג'אמפרים זה פשוט לא עובד.

פורסם

ובדקת מה כתוב על הדיסק עם מערכת ההפעלה האם הוא ה-MASTER והשני הוא SLAVE ?

פורסם
  • מחבר

כן הפכתי אותו ל SLAVE על ידי הוצאת כל הג'אמפרים

עליתי על עוד משהו אבל,שהמחשב נגיד מכובה לפחות לשעה,ישר שאני פותח אותו אני מצליח להכנס לוינדוז בלי בעיה,ואם נגיד הוא עובד לכמה שעות ואני רק עושה לו ריסטרט,אז הוא נתקע,זתומרת שהוא 'קר' אז הוא עובד יותר טוב או משהו כזה,השאלה זה מה יורד 'בתפוקה' של המחשב כאשר הוא חם?האם הספק מספק פחות מתח\חשמל?כי אולי הבעיה בו,לא הגיוני שהמחשב פתאום מקבל 'הגיון' אחרי שהוא מכובה לכמה שעות.

פורסם

אז עלית כבר על התשובה

תחכה שהמחשב יהיה 'קר' ואז תדליק את המחשב ותגבה את הקבצים שלך...

פורסם
  • מחבר

לא לא ניר אחי לא הבנת כנראה את מה שקורה פה.

לא הבעיה שלי להכנס לתוך הוינדוז[בעצם חלקית כן]כי הנה אני מדבר איתך מתוך הוינדוז שאני 'לא' יכול הלכנס אליו.

הקטע הוא שאני יכול,אבל לא כל פעם שאני רוצה,אם למשל בזמן שהמחשב עובד עכישו שאני כותב,אני עושה ריסטרט,המחשב יעלה,ויתקע,ככה בערך 10 פעמים עד שהוא 'יסכים' להעביר אותי לוינדוז ואז אני יוכל לעשות הכל,זה הבעיה.ולכן עליתי על הבעיה זה כנראה שהמחשב חם או משהו לא יודע

אבל הוא כולו פתוח משני הצדדים שלו[כן אני יודע שזה לא בריא אבל המאוורים לא מחזיקים מעמד ולא מצליחים לקרר]הרגע בדקתי ב SPEEDFAN והטמפרטורות דיי תקינות אז זה לא בעיה של חימום יתר.

הקטע הוא שאני לא מבין מה הבעיה,כי הכל פה לא יציב,פעם מכניס אותי לוינדוז ופעם לא[כמו שכתבתי הנ"ל]מאוד מאוד מוזר.

פורסם

אז אולי זה וירוס..

כאשר אתה נמצא בתוך הוינדוס תבצע סריקה למחשב אחר וירוסים ....

פורסם

נסה להחליף ספק כוח

פורסם
  • מחבר

לא זה לא נראה לי וירוס

המחשב שלי מאוד מוגן אם זה פיירוואל או תוכנת אנטיוירוס[קפרסקי]לא פראיירית בכלל,וגם אני לא פראייר בכלל הקטעים האלה.

ל

Wh1te

אמרת ספק כוח????.

איך דרך לבדוק אם הוא דפוק?

הוא יכול לספק פחות כוח פשוט?כי הוא מספק כוח מספיק להפעיל את המחשב אז לא יודע מה הבעיה פה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים