עבור לתוכן

מזל טוב לאיתי סימון (americium)

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

27...?

טוב מה זה משנה, העיקר הבריאות P:

• תגובות 32
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מזל טוב!

:jump:

פורסם

מזל"ט עד 120 וכו' וכו'

אגב איתי לא מגלה את הגיל שלו, אז הוא יקבל רק 20 שמנמנים + 1 לשנה הבאה

:funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

פורסם

מזל"ט, לי יש ב17 ליוני

Aviko

פורסם

היי כולם. תודה על כל הברכות :)

ולמי ששאל, הייתי בטאיוואן, וחזרתי. לפני שבוע בערך... ;D

פורסם

מזל טוב גבר..

אני רק אנחש את הגיל, בין 20-30? ;D

פורסם

מזל טוב גבר גבר ! ;D :yelclap::xyxthumbs:

קבל גם קצת ממני :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn: :funn:

פורסם

מזל טוב.

פורסם

מזל טוב וסימן טוב וסימן טוב ומזל טוב...!

:biggrimjackbox: :biggrimjackbox:

פורסם

זה כמובן ליומולדת

הגיל ממה שהצלחתי להוציא זה בסביבות 23, אני מהמר על 24/25

:birthday:

תן קצת קרדיט, הבחור לומד לתואר שני

פורסם

תודה על כל האיחולים. אני מודה לכולם :)

ליאור, ששש, פששש ;)

פורסם

אז לא לספר על החקירות הצולבות שעברת בבית שלי?

פורסם

הידיים שלך חשובות לך? ;D

פורסם

מזל טוב

פורסם

הידיים שלך חשובות לך? ;D

כמובן

עכשיו צריך אותם, רצוי שלמות ומתפקדות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים