פורסם 2007 ביוני 1618 שנים נבחרת אמור להיות =ציבורי כל משלמי המיסים תומכים בנבחרות ישראל אם הם רוצים או לא אז איך לעזזל מאפשרים לערוץ בתשלום לקנות תשידורים :pissed: ואני מדבר על המשחק של הנבחרת הצעירה שמשחקת על סיכוי קלוש להגיע לאולימפידה שנה הבא היום יש משחק אבל כמובן החולרות בארץ ואני מיתכוון לחברי הכנסת לא עשו כלום מאז הביזיון של המונדיאל והמשחק הזה סגור לצפיה בתשלום לא מספיק הרגו תליגות בכדורסל וכדורגל להרבה מאוד אנשים עכשיו הם גם הורגים תנבחרות מה השלב הבא דוקים בתשלום? כדור נוצה בתשלום? אני עוד חושב לארגן ליגה ישראלית לPES ולמכור תשידורים לצארלטון :lol: כניראה שיש מספיק מניאקים שמשלמים ודופקים לרוב צפיה בספורט
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים ברגע שמספיק אנשים יעדיפו להשתמש בזה http://channelsurfing.net/ במקום לשלם על צפיה בטלוויזיה, צ'רלטון תתקפל.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר הכל טוב ויפה אבל אין שם ערוץ ישראלי ואין לי בעיה של תרגום ככה שאם משדרים שם באיזה ערוץ באנגלית תכתוב לי באיזה
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים משדרים את זה בערוץ של ESPN עם שדרנים זרים.כתוב לך שם Israel VS Portugalלחצתי - נפתח חלון - דבר לא קורה.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים לא יודע... כרגע אני צופה במשחק.למרות שהוא נמצא בקישור השני של Netherlands Vs Belgium
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים חחח אין בעד מה חבל שהמשחק היה כזה חרא 4-0 זה חבל מאוד, למרות שעדיין הם הנבחרת הצעירה הכי טובה שהייתה לנו. אולי זו רק ההתחלה...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים את העברית אתה הרגת תגיד לי, מה הבעיה שלך? בא לך להעיר לו על צורת הכתיבה שלו על השגיאות שלו אז תעיר לו ותתקן. תפסיק להתנהג כמו איזה ילד קטן ותגיב לעניין, בחיי. לדיון: אני רק עכשיו ראיתי את הדיון, גם אני פתחתי אחד דומה - אני חושב שזה ביזיון למדינה הזאת, מושחתים כולם, פרצופים מכוערים והלוואי שיעשה הצדק, אבל רגע.. הוא כבר נעשה - הנבחרת הפסידה, היידד!
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים מחבר ההפסד של הנבחרת לא עשה אף צדק גם ככה כספי מיסים יממנו אותה ובסוף רק אנשים שמוכנים לשלם יותר לכבלים יוכלו ליצפות במשחקים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.