פורסם 2007 ביוני 1618 שנים של מה התג יחידה הזה (יחידה מדויקת בבקשה...): של מה הסיכה הזאת: וזאת: תודה לעוזרים...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים את שני הראשונים אני לא מכיר אבל את האחרון. אם אני לא טועה זה תג של גדוד שלח שנמצא בבסיס שיזפון וזה גדוד של שיריון
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הסיכה של ה F16 זאת סתם סיכה... אפשר לראות אותה אצל המון קופי גריז בחיל האוויר שיצא להם לעבוד עם מו"ז (הם בד"כ מפזרים שטיות כאלה כמו נאדות)לפעמים טייסות מזמינות סטוקים של כאלה במרוכז ומחלקות לחיילים כדי להעלות את המוראל...קטע מטומטם לחלוטין
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הסיכה של המטוס זה של מכונאי מוטסים שלובשים את זה , סתם מיותר ולא נוח .הסיכה השנייה זו סיכה כנראה של גדוד כלשהו ש או שהחליף תג יחידה וזה התג הישן בסיכה או סתם סיכה של היחידה.התג יחידה אין לי מושג מזה.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר תודה, כבר קיבלתי הסבר על הסיכה, בקשר למטוס גם תודה הערכתי שזה בערך מה שאמרתם פהחסר לי רק מה זה התג יחידה...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים יש לי הצעה: תחליף את הכותרת ל: הסמלים היפים והמיוחדים ביותר שיש לכם.עם הסבר קצר. זה יהיה מאוד מעניין. ד.א. אל תשכחו לא לתת ולא לציין גדודים ויחידות סודיות כי לא רק אנחנו צופים בפורום.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים הסיכה של המטוס זה של מכונאי מוטסים שלובשים את זה , סתם מיותר ולא נוח .הסיכה השנייה זו סיכה כנראה של גדוד כלשהו ש או שהחליף תג יחידה וזה התג הישן בסיכה או סתם סיכה של היחידה.התג יחידה אין לי מושג מזה. זה לא... זה שיש אותה בעיקר למכונאים (ובמיוחד לצעירים שבינהם) לא אומר כלום...
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים הסיכה של המטוס זה של מכונאי מוטסים שלובשים את זה , סתם מיותר ולא נוח . הסיכה השנייה זו סיכה כנראה של גדוד כלשהו ש או שהחליף תג יחידה וזה התג הישן בסיכה או סתם סיכה של היחידה. התג יחידה אין לי מושג מזה. חחח מי סיפר לך את זה :lol: מכונאים מוטסים יש רק במסוקים (אז אם כבר סיכת מסוק ולא מטוס) סתם סיכה לקטע או למוראל כמו שאמרו פה. גש למי שאמר לך את זה ותן לו כאפה גם בשמי על זה שעבד עליך. סתם לידע כללי כנפי מכונאי מוטס היו פעם כנפי טיס לכל דבר רק שבמקום המגן דוד במרכז היה רוטור בעל שלושה להבים. היום כנפי המכונאי מוטס הם פחית מעאפנה כזו: [attachment deleted by admin]
פורסם 2007 ביוני 1718 שנים הראשונה נראה לי זה פלס''ר שריון לא בטוח א אל תתפוס במילה.לפלסרים אין תג משלהם,הם בסך הכל קצת יותר מסדכ של פלוגה,התג שלוחמי הפלסר לובשים, הוא של החטיבה אליה הם כפופים (7 ו401 [ראה באווטר שלי])כמו שאמרו לפניי, מזכיר במקצת את התג של שלח, וגם מזכיר קצת את התג של אוגדה 162,אבל עדיין אין לי תשובה מדוייקת בשבילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.