פורסם 2007 ביוני 1618 שנים טוב אז ככה , המפרט :P4 2.8ABIT IS7-E I865PEFX 5700 ...קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו .יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים .אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ...קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור .http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תבדוק באיזה CL עובד הלוח ובאיזה עובד הזיכרון כמו כן תבדוק באיזה מתחתריץ בדיקת MEMTEST לשלול זיכרון פגום
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים באיזה סלוטים מחוברים הזוג הראשון לפני הוספת השני?אתה אמור לחבר את הזוג הראשון ל-DIMM 1+3 ואת הזוג השני ל-2+4.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים בדרך כלל סטיק DDR 400 אפשר לשים בשטיק רק 1.0GB לא כרטיס 2GB אולי יש לך לוח תומך בסטיק 2GB תנסה לשים את זה במחשב שתומך בסטיק 2GBלא 1.0GBX2
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים בדרך כלל סטיק DDR 400 אפשר לשים בשטיק רק 1.0GB לא כרטיס 2GB אולי יש לך לוח תומך בסטיק 2GB תנסה לשים את זה במחשב שתומך בסטיק 2GBלא 1.0GBX2מאיפה הבנת שהוא שם 1X2GB ??? תקרא טוב ושוב.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר תודה לכולם קודם כל , לגבי התגובה הראשונה תראה מה הולך בביוס :BY SPD3833 אני מניח שזה CL3 כמו שהוא צריך להיות נכון ? בכל מרה ברגע שאני משנה מ BY SPD ל MANUAL המחשב עולה אבל לא מצליח להריץ כלום במחשב פשוט כלום לא מגיב , ועוד משהו מוזר , ב SAFE MOSW המחשב עולה גם כן . הזכרונות ה 2 סטיקים של 1 גיגה ... ושוב אני מזכיר , הם נוסו המחשב אחר ואתה הבעיה .הסלוטים שלי הולכים ככה : סגול כחול סגול כחול , כמובן ששמתי את הסטיקים בסלוטים הסגולים .אגב ב MEMORY TESTING הוא רושם 2095434 משהו בסגנון ואחריו OK כאילו הזכרונות בסדר .עוד רעיונות ?עכשיו אני עם ה 512X2 ... והכל בסדר , אני לא מריץ את שתיהם יחד (את החדשים והשינים) .. כי אני צריך שרק ה 1X2 גיגה שקניתי יעבדו בלי קשר לישנים כי הם מיועדים למחשב אחר .
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תראה ב-CPU-Z מה התיזמונים לכל זיכרון,ואז תשנה ידנית בביוס את התזמונים,יכול בהחלט להיות שזיכרון של 1GB דורש יותר מתח.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר רשום על הזכרונות 2.6V וזה מה שיש בביוס , אם אני יעלה אתץ המתח הם עלולים להשרף לא? אני אל יכול להגיע לווינדואס אז איך אני ישתמש ב CPU-Z ?
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תוריד ותתקין את CPU-Z,ואז ב-SPD תראה מה התזמונים לזכרונות.(ותרשום לך אותם).לאחר מכן כנס לביוס ושם תשנה את התזמונים ידנית>תאשר>תאפס מחשב ותבדוק.http://www.cpuid.com/cpuz.phpזה הלינק להורדה מצד שמאל למעלה.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר יכול להיות שלא הייתי ברור ? בכל מקרה הוונדואס לא עולה עם הזכרוונת האלה , כרגע אני עם זכרונות אחרים , וכשאני שם את הזכרונות הבעיתים הווינדואס לא עולה מכאן שאני לא יכול לבדוק ב CPU-Z מה התזמונים שלהם .
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים תריץ MEMTEST עם הזכרונות הבעייתים ותראה מה התוצאה. תבדוק באינטרנט מה התיזמונים שלו ותגדיר ידנית ותראה אם זהעוזר. כ"כ יש לוחות שלא "אוהבים" סוגים מסויימים של זכרונות כלומר זכרון של חברה X יעבוד כאשר זכרון עם אותם נתונים של חברה Y לא יעבוד.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים מחבר אין הווינדואס לא עולה עם הזכרוונת החדשים , רק עם הישנים יותר .הCL הוא 3 , הזכרוונת שכרגע אני משתמש ה 512X2 הם של OCZ , והחדשים של קינגסטון , ואם אני יגדיר אותם ידנית , זה נחשב ל OC לא ? עדיף כבר מחר אני יקפוץ לחנות והוא יחליף לי אותם ...אגב את ה MEMTEST זה בתפריט הראשוני שנפתח עם המחשב לא ? אם כן רשום שם תזיכרון ואחריו OK .שחכתי להגיד שהמחשב לפני הריסט מציג מאית שניה מסך כחול ואז קורס\עושה ריסט ...
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים OC זה רק אם אתה מריץ אותם במהירות גבוהה\ תזמונים נמוכים\ מתח גבוה יותר ממה שהם אמורים לא אם אתה מגדיר אותם למהשהם אמורים להיות - תנסה את זה. MEMTEST זו תוכנה שאתה מוריד והיא נטענת ישירות אחרי הביוס (מדיסקט או דיסק) והיאסורקת את הזכרונות משגיאות. אם כל זה לא עוזר - תנסה להשיג זכרונות של חברה אחרת ותראה אם שם הבעיה. אם כבר החלפתזוג זכרונות ואותה הבעיה קיימת קשה לי להאמין שגם הזוג השני דפוק.
פורסם 2007 ביוני 1618 שנים 1.יכול להיות בעיית תאימות עם הלוח 2.הזיכרונות לא תקינים זה קורה 3.אם ניסית להפעיל אותם ביחד עם הזיכרונות של OCZ אז ככל הנראה הם לא יכולים לעבוד ביחד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.