עבור לתוכן

קניתי 2GB קינגסטון DDR400 והמחשב עושה ריסט לפני הגעה לווינדואס ...

Featured Replies

פורסם

טוב אז ככה , המפרט :

P4 2.8

ABIT IS7-E I865PE

FX 5700 ...

קיצר קניתי 2 גיגה DDR400 של קינגסטון , המחשב לפני שמגיע לווינדואס עצמו עושה ריסט , או בזמן הטעיה של המסך עם הקווים , או אחריו .

יש לי עוד 2X512 גנריים ... שמתי אותם והכל בסדר , עכשיו זה כבר פעם שניה שזה קורא הוא הביא לי 2 גיגה אחרים לפני של קינגסטון ואמרתי לו שהם דפוקים והחליף לי לחדשים , משהו פה לא הגיוני , לא הגיוני ש4 סטיקים דפוקים .

אגב נוסה על מחשב אחר : P4 2.4 MSI 6580 ואתה הבעיה , ושמתי שם רק גיגה אחד כי הוא תומך עד 1.5 גיגה ...

קיצר אשמח אם מישהו יוכל לעזור .

http://www.dooyoo.co.uk/motherboard/abit-is7-e/details/

פורסם

תבדוק באיזה CL עובד הלוח ובאיזה עובד הזיכרון כמו כן תבדוק באיזה מתח

תריץ בדיקת MEMTEST לשלול זיכרון פגום

פורסם

באיזה סלוטים מחוברים הזוג הראשון לפני הוספת השני?

אתה אמור לחבר את הזוג הראשון ל-DIMM 1+3 ואת הזוג השני ל-2+4.

פורסם

בדרך כלל סטיק DDR 400 אפשר לשים בשטיק רק 1.0GB לא כרטיס 2GB אולי יש לך לוח תומך בסטיק 2GB תנסה לשים את זה במחשב שתומך בסטיק 2GB

לא 1.0GBX2

פורסם

בדרך כלל סטיק DDR 400 אפשר לשים בשטיק רק 1.0GB לא כרטיס 2GB אולי יש לך לוח תומך בסטיק 2GB תנסה לשים את זה במחשב שתומך בסטיק 2GB

לא 1.0GBX2

מאיפה הבנת שהוא שם 1X2GB ??? תקרא טוב ושוב.

פורסם
  • מחבר

תודה לכולם קודם כל , לגבי התגובה הראשונה תראה מה הולך בביוס :

BY SPD

3

8

3

3

אני מניח שזה CL3 כמו שהוא צריך להיות נכון ? בכל מרה ברגע שאני משנה מ BY SPD ל MANUAL המחשב עולה אבל לא מצליח להריץ כלום במחשב פשוט כלום לא מגיב , ועוד משהו מוזר , ב SAFE MOSW המחשב עולה גם כן . הזכרונות ה 2 סטיקים של 1 גיגה ... ושוב אני מזכיר , הם נוסו המחשב אחר ואתה הבעיה .

הסלוטים שלי הולכים ככה : סגול כחול סגול כחול , כמובן ששמתי את הסטיקים בסלוטים הסגולים .

אגב ב MEMORY TESTING הוא רושם 2095434 משהו בסגנון ואחריו OK כאילו הזכרונות בסדר .

עוד רעיונות ?

עכשיו אני עם ה 512X2 ... והכל בסדר , אני לא מריץ את שתיהם יחד (את החדשים והשינים) .. כי אני צריך שרק ה 1X2 גיגה שקניתי יעבדו בלי קשר לישנים כי הם מיועדים למחשב אחר .

פורסם

תראה ב-CPU-Z מה התיזמונים לכל זיכרון,ואז תשנה ידנית בביוס את התזמונים,יכול בהחלט להיות שזיכרון של 1GB דורש יותר מתח.

פורסם
  • מחבר

רשום על הזכרונות 2.6V וזה מה שיש בביוס , אם אני יעלה אתץ המתח הם עלולים להשרף לא? אני אל יכול להגיע לווינדואס אז איך אני ישתמש ב CPU-Z ?

פורסם

תוריד ותתקין את CPU-Z,ואז ב-SPD תראה מה התזמונים לזכרונות.(ותרשום לך אותם).

לאחר מכן כנס לביוס ושם תשנה את התזמונים ידנית>תאשר>תאפס מחשב ותבדוק.

http://www.cpuid.com/cpuz.php

זה הלינק להורדה מצד שמאל למעלה.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שלא הייתי ברור ? בכל מקרה הוונדואס לא עולה עם הזכרוונת האלה , כרגע אני עם זכרונות אחרים , וכשאני שם את הזכרונות הבעיתים הווינדואס לא עולה מכאן שאני לא יכול לבדוק ב CPU-Z מה התזמונים שלהם .

פורסם

תריץ MEMTEST עם הזכרונות הבעייתים ותראה מה התוצאה. תבדוק באינטרנט מה התיזמונים שלו ותגדיר ידנית ותראה אם זה

עוזר. כ"כ יש לוחות שלא "אוהבים" סוגים מסויימים של זכרונות כלומר זכרון של חברה X יעבוד כאשר זכרון עם אותם נתונים

של חברה Y לא יעבוד.

פורסם

גם לבד WIN לא עולה?(ללא הקודמים).

פורסם
  • מחבר

אין הווינדואס לא עולה עם הזכרוונת החדשים , רק עם הישנים יותר .

הCL הוא 3 , הזכרוונת שכרגע אני משתמש ה 512X2 הם של OCZ , והחדשים של קינגסטון , ואם אני יגדיר אותם ידנית , זה נחשב ל OC לא ? עדיף כבר מחר אני יקפוץ לחנות והוא יחליף לי אותם ...

אגב את ה MEMTEST זה בתפריט הראשוני שנפתח עם המחשב לא ? אם כן רשום שם תזיכרון ואחריו OK .

שחכתי להגיד שהמחשב לפני הריסט מציג מאית שניה מסך כחול ואז קורס\עושה ריסט ...

פורסם

OC זה רק אם אתה מריץ אותם במהירות גבוהה\ תזמונים נמוכים\ מתח גבוה יותר ממה שהם אמורים לא אם אתה מגדיר אותם למה

שהם אמורים להיות - תנסה את זה. MEMTEST זו תוכנה שאתה מוריד והיא נטענת ישירות אחרי הביוס (מדיסקט או דיסק) והיא

סורקת את הזכרונות משגיאות. אם כל זה לא עוזר - תנסה להשיג זכרונות של חברה אחרת ותראה אם שם הבעיה. אם כבר החלפת

זוג זכרונות ואותה הבעיה קיימת קשה לי להאמין שגם הזוג השני דפוק.

פורסם

1.יכול להיות בעיית תאימות עם הלוח

2.הזיכרונות לא תקינים זה קורה

3.אם ניסית להפעיל אותם ביחד עם הזיכרונות של OCZ אז ככל הנראה הם לא יכולים לעבוד ביחד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים