עבור לתוכן

מסך SAMSUNG 226BW עם פאנל C

Featured Replies

פורסם

היי חברים,

במזל טוב הגיע אלי המסך 22 אינץ של סמסונג.

הזמנתי אותו ישירות מחיון וכשדיברתי איתם נאמר לי שזהו פאנל A וזה הפאנל היחידי שיש בארץ והם מביאים.

כשהגיע המסך פתחתי אותו ואני רואה שרשום על המדבקה שזהו פאנל C.

מלבד בעיות הצבעים שניתנים לתיקון אני רואה בבירור GLOW בחלק התחתון והעליון של המסך ברגע שיש תמונה שחורה.

רציתי לדעת עם כך גם בפאנל A של המסך הנל.

אני מבקש שיענה רק מי שיש לו את המסך ולא כל מי ששמע או ראה בפורומים. כי עד שלא ראית בעיניים אי אפשר לדעת.

תודה!

פורסם
  • מחבר

אני יודע שזה סוג של הקפצה.. אך לאף אחד אין תשובה?

במסכים אחרים זה הגיוני שיהיה בוהק מהקצה העליון והתחתון או שזה נחשב לפגם?

תודה שוב.

תומר

פורסם

בכלליות אם הבעיה חריפה מאוד יתכן שמדובר בפגם בפאנל הספציפי של המסך שקיבלת (לא של כל הפאנלים של CMO).

בכל מקרה מה שאתה מתאר זה בעיה ידועה שקשורה לזויות הצפיה הצרות של פאנל TN, הם כל כך צרות במנח האנכי

שלא ניתן לראות תמונה בלי עיוות צבע כלשהו. במקרה של צבע שחור ככל שגדלה זוית הצפיה כך הוא נהיה בהיר יותר(ואף צהבהב),

בגלל זווית הצפיה הצרה אתה רואה את השחור במספר גוונים על פני כל המסך אפילו בלי להזיז את הראש.

פורסם

אני תכננתי גם לקנות תמסך עד לא מזמן

מזל שלא קניתי

מסכי 22 היום עדין לא בשלים לכולם יש פאנל TN

פורסם
  • מחבר

צרפתי תמונות שצילמתי את המסך.

התמונות צולמו ממרכז המסך, עם מצלמת CANON 20D מהיד ולא עם חצובה.

השחור הוא שחור מתמונה שיצרתי בפוטושופ והגדלתי על כל המסך.

הסרט שרואים זה סרט HD של BBC ו"שחורים" למעלה ולמטה הם לא חלק מהסרט אלה שחור טבעי כתוצאה מההגדלה

אפשר לראות שה"כתמים" הלבנים לא זהים בחלקו העליון והתחתון של המסך וגם לא זהים ביחס ימינה שמאלה.

האם מישהו מכיר את התופעה גם בפאנל מסוג A או S ?

תודה.

[attachment deleted by admin]

פורסם

הבעייה ידועה ונקראית לייט בלידינג... קשה ךלי להאמין שמדובר בפאק מקומי במסך שלך זה בעייה ידועה וכללית מאד למסכי TN גדולים...

פורסם

דווקא ההתרשמות שלי שזו תופעה שכן יחודית לכל מסך ואינה קשורה לפנל אלא לאטימה של התאורה האחורית שלא תאיר מהצדדים.

לפי התמונה שנתת זה לא כל כך חמור, אבל אם זה מפריע לך תנסה ללכת לחנות שקנית ולמצוא מסך אחר עם זליגה נמוכה יותר.

פורסם

איך אתה יודע שהפאנל הוא C? לפי המדבקה אי אפשר לדעת אם קראת את הביקורת ב-behardware

צריך לבדוק בתפריט כמו שכתוב בביקורת.

אני גם הזמנתי מחיון וקיבלתי עם מדבקה של C. נכנסתי לתפריט וסוג הפאנל לא כתוב, בסמסונג "פתרו" את הבעיה, בדיוק כמו שכתוב פה

http://www.behardware.com/news/8814/samsung-226bw-the-story-goes-on.html

כך לעולם לא אדע איזה פאנל יש לי :s05: ואפשר לקוות שזה S :lol:

פורסם
  • מחבר

Gippa2005 - כן תאמין לי שראיתי את כל הסקירות באתר הזה וגם באחרים.

על המדבקה רשום C ובפנים לא רשום כלום כמו שאצלך.

פורסם

אז אתה לא יכול לדעת, יכול להיות שזה פאנל A.

אני בסך הכל מרוצה מהמסך, שום דבר לא הפריע לי לא במשחקים ולא בישמושים אחרים.

כשעשיתי בדיקות ראיתי את הזליגה של אור דומה למה שיש לך, ממה שקראתי אין לזה חשיבות גדולה וחוץ מתוכנת הבדיקה לא ראיתי משהו שהפריע לי.

פורסם
  • מחבר

תראה בתאכלס ממש לא משנה לי איך קוראים לדגם או ה"תת דגם" כמו שיש כאן.

משנה מה רואים בסוף וזה מה שקובע.

בסה"כ אני דיי מרוצה, רק הבעיה הזו, אולי כי אני כל היום רואה חומרים באיכות שידור הגבוהה ביותר (עובד בטלויזיה מה לעשות)

תגיד כיילת את המסך איכשהו?

לאיזה פרמטרים שמת בצבעים ובבהירות ניגודיות?

פורסם

לא, לא כיילתי אותו,

אני משתמש ב-presets מובנים internet ו-game או sport, מה שכן בדרך ככל אני מוריד גם בהירות וגם ניגודיות כי זה חזק מדי לטעמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים