פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תגידי מה לעזאזל הלך בשאלה 6?מה זה הועד הלאומי???????העיקר שנגמר ....הלך לי מעולה
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תגידי מה לעזאזל הלך בשאלה 6?מה זה הועד הלאומי???????העיקר שנגמר ....הלך לי מעולה כן כן
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים חזרתי עכשיו, היה לי מעולה!!! המנהל נכנס "לבדוק" שלא נעשה את אפשרות א' ועל הדרך עזר לנו בכל השאלות - איזה מלך!!
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר ^ מה הייתה השאלה? אורן - איך היה האבטיח? חצי ממנו אכלתי לפני הבחינה, חברים נקרעו מצחוק כשהם קלטו מה אני אוכל, והיה טעים, וזה נתן מלא אנרגיה כשהתעייפתי מהבחינה, בקיצור, היה מוזר והרטיב לי חצי תיק, אבל היה שווה
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים השאלון (רק השאלון כרגע) מופיע ביואל גבע למי שרוצה לבדוק שאלה כלשהי:http://www.geva.co.il/geva/cat.asp?catid=631&parentid=426
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני כלכך דביל ששכחתי מזה מסמך 14 הנקודות אז רשמתי שזה הנקמה של מדינות אירופה בגרמניה :-X
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים בגרות עבודה בעיניים. חצי משהאלות שהיו בבגרות הופיעו במתכונת אפילו עם אותם מספרי שאלות. היה נחמד מאוד, וממש לא רציני. מקווה לציון גבוה
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר אני כלכך דביל ששכחתי מזה מסמך 14 הנקודות אז רשמתי שזה הנקמה של מדינות אירופה בגרמניה :-X אנחנו קיבלנו להסביר מהוא המסמך הזה, ולציין שתיים מהנקודות בו, עשיתי להגביל את מירוץ החימוש, והמנעות מבריתות ;D
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אנחנו קיבלנו להסביר מהוא המסמך הזה, ולציין שתיים מהנקודות בו, עשיתי להגביל את מירוץ החימוש, והמנעות מבריתות ;D אני עשיתי המנעות מבריתות חשאיות וחופש שיט
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים גם לי היה ממש קל. "הוועד הלאומי" חירטטתי משהו ובסוף זה היה נכון אני אפילו לא יודע מה זה הועד הלאומי אז בחרתי בשאלה 7 שהייתה ממש טובה.
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אז זהו שאני בכלל לא למדתי על כל הקטע של המאורעות והספרים הלבנים, רק על הנציבים ועל ההישגים אז לא ידעתי בכלל מה זה "ספר לבן" שני....
פורסם 2007 ביוני 1518 שנים אני עשיתי המנעות מבריתות חשאיות וחופש שיט עשיתי לפרק את המילטיריזם ולא לעשות הסכמים חשאים איך זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.