פורסם 2007 ביוני 1418 שנים עוד עשר דקות אני יוצא לתיכון, לעשות את הבגרות בהסטוריה, אבל לפני שאני עושה את זה, רק רציתי לאחל לכולם, כווווווווווווווווווווווווווווווווווווווולם, חברי צוות, מומחים ומשתמשים כאחד, המון המון בהצלחה בבגרות, תביאו ציונים יפים, שילך קל ושיהיה בכיף אללה, אני, האבטיח וחטיפי הבריאות בדרך לתיכון, אז בהצלחה לכולם ;D
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני רוצה להיות שם בערך ב2. אני סתם לא רוצה לאחר... יש לי טראומה אחרי שהגעתי למתכונת בהיסטוריה שעה אחרי (לא באשמתי)....
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר אני רוצה להיות שם בזמן, לגמרי בזמן, ולכן, אפילו שלוקח לי להגיע לבית הספר 8 דקות בהליכה, אני לוקח טווח ביטחון ענק. לגבי האבטיח, זה פגז סוכר, ואני צריך את זה
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים בהצלחה לכולם! אני הפסקתי להאמין בכל החטיפים וממתקים במבחנים... ניסיתי את זה בערך בכל מבחן חשוב שהיה לי וזה אף פעם לא עזר (לפחות לא נראה לי שעזר ) ד"א, מגן 85 ;D
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר היה הרבה יותר קל ממה שציפיתי! כך גם אצלי, חוץ משלא ידעתי כלום על התנועה הציונית, אבל חוץ מזה, הלך סבבה לגמרי, מקווה שחפרתי שם מספיק, כתבתי יחסית מעט...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.