עבור לתוכן

קורולה החדשה: עכשיו היבואן ימכור אותה עם 7 כריות אויר ועם מערכת ESP!

Featured Replies

פורסם

אם אני אסע ברנו אולי!

ד.א. תודה על התגובות המעניינות שלך. סע סע ברנו. עדיף למדינת ישראל. אני אמשיך לנהוג ברכבים אמינים יפנים.

:auto:

עריכה: ד.א. זה לא הנושא של התראד כלל. אולי תקרא שוב את הכותרת. (מפליא איזה אנשים פוגשים כאן... :kopfpatsch:)

מילים גדולות מפי מי שהתמונה שלו היא שילוב קונצרן גרמני וסדנת רכב איטלקי... :screwy:

• תגובות 61
  • צפיות 3.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אומנם אני נוהג על פיאט, אבל אין שום דבר מיוחד בטויוטה הקורולה החדשה שאין בהונדה סיוויק/ מאזדה 3/ פורד פוקוס, כך שאני לא מבין על מה כל המהומה?!

ואגב, תמשיך לנסוע ברכבים יפנים ואני אמשיך לנסוע ברכבים אירופאים ומהנים לנהיגה. אגב, איך התחושה לעמוד ברמזור ולראות עוד 15 מכוניות כמו שלך לידך?

פורסם

איזה ויכוח מיותר ומטומטם התחלתם לכן בו...

האוקטביה של ליאור היא ממש לא נובל אבל מזה קשור? זה שיש לה יותר אחיזה מרנו מגן לא אומר שהיא מכונית ספורט קיצונית,זה רק אמר שהמגאן לא ממש אוחזת כמו שצריך.

לגבי הקורלה,עניין שלך אם אתה אוהב את הגיר או לא אוהב את הגיר ואני חושב שזה ממש לא נתון לויכוח..כולנו נראה את נתוני טבלאות המכירות ואז נכריז פה אחד אם היתה זו הצלחה או שזה נחשב לכישלון...

אם קנית את הגרסא בלי ESP ועם "רק" 4 כריות אויר..נדפקת.

זה לא כ.מסך שאפשר לשדרג ואתה לא יכול לבוא ליבואן כדי שיוסיף לך עוד 3 כריות אויר ואת המערכת הזו..

כפי שאמרו לך פה אם אתה כ"כ מעוניין תעשה Trade In או תמכור ותקנה חדש..

תתחדש.

פורסם

ד.א. זה לא הנושא של התראד כלל. אולי תקרא שוב את הכותרת.

ולנושא: אין שום כוונה לייבא את הגרסה של הקורולה עם 7 כ"א ועם מערכת ESP, נכון לעכשיו, כמו שרשמו לך כבר בקארס פורום.

פורסם

לגבי הקורלה,עניין שלך אם אתה אוהב את הגיר או לא אוהב את הגיר ואני חושב שזה ממש לא נתון לויכוח..כולנו נראה את נתוני טבלאות המכירות ואז נכריז פה אחד אם היתה זו הצלחה או שזה נחשב לכישלון...

הצלחה כלכלית או שהרכב מוצלח?

כי רכב מוצלח כנראה לא ייצא מהדור הזה של הקורולה

הצלחה כלכלית יש, לפחות בהתחלה

פורסם
  • מחבר

איך אני מרגיש ברמזור? אני מרגיש נפלא. אני יודע שהרכב שאני נוהג בו מצויין והוא מספק אותי. וכל פעם שאני רואה עוד קורולה 2008 אני מרגיש שלא רק אני זכיתי אלא עוד אדם מאושר. :yelclap:

בקשר למכוניות אירופאיות: על מה אתם מדברים?! הקורולה מ2003 אירופאית לכל דבר.

והקורולה החדשה מיוחדת לא בגלל הגיר אלא בגלל נוחות הנסיעה. היא עברה בנוחות את הצרפתיות שתמיד היו נוחות(וגם שוות למרות שהן לא מגלחות שחי...חחח..).

תקראו קצת ביקורות באירופה.

ולנושא התראד, כמו שאמר כאן מישהו, אני גם חושב שמי שקנה עם 4 כריות וללא ESP נדפק. לא בגגל הבטיחות אלא בגלל שיהיה קשה למכור את הרכב.

פורסם

טויוטה התחילו לייצר את הקורולה בטורקיה?

אל תענה על זה, זה מיותר

כל עוד המכונית מיוצרת במזרח הרחוק, ומתוכננת בכלל ביפן, אין מה לקרוא לה אירופאית

פורסם
  • מחבר

א. לא היא לא מיוצרת בטורכיה כבר מ2005 תהיה מעודכן. וב. אתה טועה. היא מאוד אירופאית. הדגם שלה AURIS מאוד נמכר באירופה והוא מאוד מצליח.

ג. בדקת בכלל ביקורות? אל תענה, זה מיותר.

ד. זה לא הנושא של התראד!

פורסם

אחח , כולכם עם הויכוחים על הקופסאות פח המרובעות האלה...

תנסו שני גלגלים, רוח , תאוצות של פרארי בפחות מ 20K..... אחרי שתחווה אנדרנלין כזה נראה על מה תחלמו בלילה.. :jump1:

פורסם

זה שהיא נמכרת באירופה בכמויות נאות זה אומר שהיא מכונית אירופאית? זו השטות הכי גדולה ששמעתי בחיים שלי.

אולי בגלל שלקסוס נמכרת כ"כ טוב בארה"ב וכנ"ל טויוטה (במיוחד הקאמרי) נקרא לה מכונית אמריקאית?

פורסם

אחח , כולכם עם הויכוחים על הקופסאות פח המרובעות האלה...

תנסו שני גלגלים, רוח , תאוצות של פרארי בפחות מ 20K..... אחרי שתחווה אנדרנלין כזה נראה על מה תחלמו בלילה.. :jump1:

תן מחירים של חדשים. סופר ספורט לא תמצא בפחות מ 96K ואופנועים שפויים לא תמצא פחות מ 60K לתת מחירים של משומשים זו עבודה בעיניים.

וסקרנות אישית שלי: מה היית לוקח? CBR600RR R6 NINJA ZX6R או GSX600R?

אני הייתי לוקח את ההונדה, למרות שהלב רוצה קווא.

פורסם

מה רע באופנוע מסלול חוקי לכביש ב 100K+ , אין רכב שיכול להתקרב לביצועים האלה במחיר הזה או לספק כזו כמות של הנאה רצופה.

אישית, היתי לוקח את ה BABY GIXER רק בשביל האטרף לכמה זמן ומחליף למשהו טיפה יותר "שפוי" כמו ה CBR ( שפוי עד כמה שסופרספורט יכול להיות, כן).

אבל לאחר ביקור קצרצר באולם התצוגה של BUELL מצאתי את האופנוע הבאה שלי :)

פורסם

א. לא היא לא מיוצרת בטורכיה כבר מ2005 תהיה מעודכן.

וב. אתה טועה. היא מאוד אירופאית. הדגם שלה AURIS מאוד נמכר באירופה והוא מאוד מצליח.

ג. בדקת בכלל ביקורות? אל תענה, זה מיותר.

ד. זה לא הנושא של התראד!

א. זאת הייתה ציניות

ב. אההה, לפי הנוסחה הזאת הגטס היא בכלל ישראלית!

ג. האמת? כן, ועדיין אין קשר לזה

פורסם

תן מחירים של חדשים. סופר ספורט לא תמצא בפחות מ 96K ואופנועים שפויים לא תמצא פחות מ 60K לתת מחירים של משומשים זו עבודה בעיניים.

וסקרנות אישית שלי: מה היית לוקח? CBR600RR R6 NINJA ZX6R או GSX600R?

אני הייתי לוקח את ההונדה, למרות שהלב רוצה קווא.

CBR900RR שנת 92-94....... מי שמבין למה מהשנים האלה.... אז באמת יודע מה זה אופנוע טירוף...

עריכה: chenrp צודק...

למרות שאפשר לראות את זה כהמלצה למשהו קצת פחות שיגרתי מהקופסאות על 4..

מספיק חלומות..!

פורסם
  • מחבר

אאאא.... שמתם לב שאתם לא קשורים לתראד הזה? :kopfpatsch:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים