עבור לתוכן

איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?

Featured Replies

פורסם

חחח הודפים מקררים אה ?? תזהר מה שאתה אומר חח :cool2:

ברור שאתה יכול לקבל שברי מאמץ גם בחול אבל ריצה על החו"ל יותר בריאה לא רק מבחינת שברי מאמץ... קודם כול זה מחזק את הרגליים ממש ממש מחזק ^ ^ כול שרירי התאומים וכ"ו וגם זה מכניס אותך לכושר מטורף חח

וגם הסיכוי לקבל שברי מאמץ על אספלט הרבה יותר גדול...

תגיד מה רשמתה שגם אתה רץ.. תרחיב קצת.. יש לך שאיפה מסוימת בצבא או סתם בשביל הספורט?

• תגובות 70
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני הפסקתי לרוץ והתחלתי לרכב על אופניים במקום

זה לא מזיק לברכיים

פורסם

אני רץ די הרבה (בזמן האחרון הפסקתי, בחופש הגדול אני אמשיך).

באחד הטיולים שעשיתי, יצא לי לרוץ על החוף (ריצה של 40 דק', בערך 6 ק"מ). ההבדל בין ריצה על חוף לריצה על מדרכה/כביש הוא מאוד משמעותי.

פורסם

באחד הטיולים שעשיתי, יצא לי לרוץ על החוף (ריצה של 40 דק', בערך 6 ק"מ). ההבדל בין ריצה על חוף לריצה על מדרכה/כביש הוא מאוד משמעותי.

אתה לפני צבא או? איזה טיול חח תרחיב קצת :) אתמול דווקא יצא לי לרוץ שעה וחצי נטו חול ים ^ ^ אם תיק על הגב (2 בקבוקי מים,בגדים ,מגבת וכ,ו ) ^^ (אני בכושר קרבי-עמית לכושר)...

עברנו בערך 14-15 ק"מ

פורסם

התשובה היא דשא.

ובקשר לנעליים כל אחד מתאים לעצמו. אבל הכיוון הוא Saucony

אופניים גם יכולים לדפוק את הברכיים.. למרות שזה פחות פוגע

פורסם

saucony זה פווול כסף אם אני לא טוענכון שלבריאות אין מחיר אבל חח... :/

פורסם
  • מחבר

כל אחד פה מציע לי לרוץ פה על החוף בזמן שאני גר בירושלים :bash:

פורסם

לשאלה המקורית... לא הכי טוב לרוץ על אספלט וכו... עדיף לרוץ בשבילי אפר ומשהו כזה

פורסם

חחח הודפים מקררים אה ?? תזהר מה שאתה אומר חח :cool2:

ברור שאתה יכול לקבל שברי מאמץ גם בחול אבל ריצה על החו"ל יותר בריאה לא רק מבחינת שברי מאמץ... קודם כול זה מחזק את הרגליים ממש ממש מחזק ^ ^ כול שרירי התאומים וכ"ו וגם זה מכניס אותך לכושר מטורף חח

וגם הסיכוי לקבל שברי מאמץ על אספלט הרבה יותר גדול...

תגיד מה רשמתה שגם אתה רץ.. תרחיב קצת.. יש לך שאיפה מסוימת בצבא או סתם בשביל הספורט?

העניינים נראים מבלבלים למדי כרגע(לא רוצה להרחיב) אבל השאיפה היא לסיירת מטכ"ל

אני רץ בין 36 ל-28 ק"מ כל שבוע לסירוגין ומירוצים(של 10,למזלי יש הרבה כאלה בארצנו הקטנטונת ;D)

האם זה גם בשביל הספורט? נגיד... זה פשוט קשה עד בלתי אפשרי להפסיק - הגוף מתנגד והראש עוד יותר(עקשן המני*&) וזה הפך ממזמן לדבר שגרתי לגמרי מבחינתי

40 דקות ל-6 ק"מ זה על הפנים - תוריד מרחקים,תעלה קצב.

כל אחד פה מציע לי לרוץ פה על החוף בזמן שאני גר בירושלים :bash:

:lol: :lol: :lol:

נ.ב.

אני לא רופא(עדיין) והייתי שם ת'כסף שלי שרוב המגיבים כאן גם לא - קחו כל דבר בעירבון מוגבל.

פורסם

בע אני כבר רץ שנה מלא על כביש ברחוב בצורת מעגל (דיי גדול חח,לא שאני מקיף את עצמי כמו טמבל) ליד הבית..מה אני דופק תברכיים או משו?

אגב בפארקים והכול המסלולים שמה עשויים מאפר או מאספלט? (אף פעם לא שמתי לב,אני תמיד חשבתי שזה אספלט,אבל יש מצב שזה אפר לא? כי זה מיועד לריצות והכול?) אם ככה אז נראה לי אני יעבור לפארקים למרות שזה שיא המבזבז זמן עד שמגיעים לשם והכול

פורסם

חחחחח צודק... אז שאני בבית ולא הרבה אני לא רת שאני בבסיס אני רץ פה ושם בשטח :)

פורסם

אני אישית ניסיתי על החול וחזרתי עם כאבים עזים מאוד

כף רגל, אכילס, קרסול, ברכיים. כרעיים שוקיים (:silly:)

פורסם

אחרי שנה אתה מתרגל חח :xyxthumbs:

פורסם

תנסה לרוץ בגהה בנתיב הימני (על הכביש)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים