עבור לתוכן

איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?

Featured Replies

פורסם

איפה עדיף לרוץ על המדרכה או על הכביש?

• תגובות 70
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

על ההליכון בחדר כושר. :screwy:

תפרט תשאלה.

פורסם

פרט קצת אולי אני יוכל לעזור לך... בכול אופן עדיף להמנע מריצה על הכביש :nono: חבל סתם שברי מאמץ... :-\

תרוץ על שטח או דשא אני ממליץ על חול ים... אין כמו ריצה בים ואחרי זה טבילה חח אתה יוצא כמו חדש :)

פורסם

אותו דבר.

פורסם

על ההליכון בחדר כושר.

הכי טוב לברכיים.

אם אין לך גישה לאחד אז תרוץ על שביל עפר.

כביש ומדרכה = נזק בלתי הפיך לברכיים.

פורסם

אבנים ירושלמיות זה טוב...

פורסם

יותר עדיף על כביש נגד כיון התנועה

פורסם

עם הנהגים של היום בשום מקום לא בטוח לא רק לרוץ אפילו ללכת.. נוסעים חופשי על המדרכה ועוד צועקים עליך למה אתה מופיע להם מול האוטו.

פורסם

עדיף במכון כושר - למרות שיש מלא שסובלים אח''כ מבעיות ברכיים וגב מההליכון

יש לי חבר שקרע את עקב אכילס מריצה יומיומית בהיליכון.

עדיף באמת בחוף הים.

פורסם
  • מחבר

עם הנהגים של היום בשום מקום לא בטוח לא רק לרוץ אפילו ללכת.. נוסעים חופשי על המדרכה ועוד צועקים עליך למה אתה מופיע להם מול האוטו.

חחח צודק

פורסם

אוקיי ברור שאידיאלי לרוץ על חוף הים כל היום עם גרייהאונד צמוד אבל בינינו אם אין לך בית על החוף זה לא כ"כ אפשרי

אני רץ כבר יותר מחצי שנה אך ורק על אספלט(הדיונות ליד הבית הוחרבו לטובת גשר לא ברור) והברכיים שלי הם לא מה שהייתם קוראים לו דוגמא למופת אבל זה מה יש ואני ממשיך לרוץ...

נעליים טובות ומפנה כף רגל לא דפוק יאפשרו לך לעשות את זה כמו גדול, כמובן שצריך לסגל סגנון קצת יותר רגוע עם ההנחתות רגליים אבל מסתדרים, וגם ככה - כולה ברכיים :smile1:(ס-ת-ם)

פורסם
  • מחבר

איזה נעלים הכי טוב לרוץ?(השמנתי בטירוף חח אני באטרף)

ולרוץ על כביש זה כמו לרוץ במגרש כדורסל

זה אותו חומר לא?

פורסם

אה כן... אספלט לא? אחי עזוב אותך כבישים ונעליים קנה נעליים במחיר סביר לך לחוף הים ורוץ שמה הכי בטחותי (רחוק מהכביש וכ"ו) וגם הכי בריא.. אין מצב לשברי מאמץ שאתה רץ על חול ים...

פורסם

הוא התכוון איפה עדיף לרוץ עירום!

לדעתי - על הכביש, בהנחה שזה כביש ראשי, כמו ז'בוטינסקי ברמת-גן, בליווי צרחות, נהימות, קולות של נזלת נשאבת לתוך האף וגרעפסים (אל תשכח לעשות טיקים עם העיניים, קריצות כאלה..) - כל זה אמור לעניק לך הרבה תשומת לב מהסביבה.

מומלץ בחום! ;)

פורסם

אה כן... אספלט לא? אחי עזוב אותך כבישים ונעליים קנה נעליים במחיר סביר לך לחוף הים ורוץ שמה הכי בטחותי (רחוק מהכביש וכ"ו) וגם הכי בריא.. אין מצב לשברי מאמץ שאתה רץ על חול ים...

בריא איך?חלקיקי מלח?

בתור שייט לעתיד אתה צריך לדעת ששברי מאמץ גם על חול אתה יכול לקבל בכיף, גם בחלל אתה מקבל(טכנית..) אבל אתה לא צריך לדאוג לגבי זה :smile1:

וחוץ מזה מה לשייטים ולריצה? חשבתי שאתם רק הודפים מקררים כל היום :P (הכל ברוח טובה :-X)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים