עבור לתוכן

מניעת שפשפת

Featured Replies

פורסם

לודע אם אמרו לך כבר אבל אלכוהול טהור // ספירט סליציל- שורף אחושרמוטה אבל עובד בשניה. בדוק

ספירט ווייטפילד עם איזה 12% אלכוהול, שורף מה זה שורף, אתה לא יודע איפה לקבור את עצמך.. במיוחד אם שמת בביצים..

עובד כמו מלך לי ולחברים.

אחחח איזה סיפורים יש לי מהתכשיר הזה :lol:

• תגובות 51
  • צפיות 10k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לודע אם אמרו לך כבר אבל אלכוהול טהור // ספירט סליציל- שורף אחושרמוטה אבל עובד בשניה. בדוק

זה פתרון שיכול לעבוד ...אבל לאורך זמן זה יחזור מנסיון כל הפתרונות הם זמניים בלבד ...

אין דרך למנוע את החיכוך הזה .....בצורה של משחות\תרופות ..אני כול יום הולך 8 קילומטר ..ואני אומר שזה הפתרון היחיד שעובד לאנשים שמנים ..

(אני ירדי 15 קילו)

פורסם
  • מחבר

זה פתרון שיכול לעבוד ...אבל לאורך זמן זה יחזור מנסיון כל הפתרונות הם זמניים בלבד ...

אין דרך למנוע את החיכוך הזה .....בצורה של משחות\תרופות ..אני כול יום הולך 8 קילומטר ..ואני אומר שזה הפתרון היחיד שעובד לאנשים שמנים ..

(אני ירדי 15 קילו)

אנלא שמן! :P

(כבר)

פורסם

לא רמזתי ...:) ...זה קורה להרבה אנשים לרוב לשמנים ...

ואתה כן ;D

פורסם

נעלמה לי התגובה :screwy:

תגידו מחירים, תכולה במ"ל - כדי שנשווה יחס עלות תועלת

פורסם

האמת היא שאחרי אופניים (אני רוכב לאחרונה די הרבה) יש לי שפשפות באיזור הזה, חלק עליון של הרגלים, ולפעמים גם הביצים, אחרי מקלחת חמה הכל בסדר :smile1:

פורסם

יאו איזה רעיון קבלתי עכשיו :o

שים תחבושת אלסטית (האולדייס הזה) איפה שיש לך את השפשפת, אבל מתי שהעור חלק ואין לך שפשפת

וככה זה יספוג את הזיעה ולא יהיו לך שפשפות...

פורסם

תאמת כבר הציעו לי כמה חברים לשים אלכוהול, דאורדורנט, ומה לא.

אבל נורא מפחיד אותי שבמקום לעזור זה רק ירע, ויעשה כמו כווייה במקום.

אני לא פוחד מהכאב, עם זה אני יכול להתמודד, אני פוחד שזה ישאיר כתם על העור(יש לי שפשפת די קשה כבר הרבה זמן ואני לא מטפל בזה בטמטומי הרב).

פורסם
  • מחבר

ביקשתי מאמא שלי לקנות לי תחתוני בוקסר צמודים..

קנתה לי.. נראה איך זה יעזור בפעם הבאה שאני אצטרך לרוץ וללכת ברציפות 8 שעות... (יום רביעי)

דיי זול.. 14 ש"ח לתחתוני בוקסר צמודים של דלתא.

מה שכבר שמתי לב - הגזרה שלהם מאאגניבה וגם הם מחמיאים לחבילה.. :P

פורסם

אממממממ....אני מציעה שלא תלך רק עם מכנסי בוקסר ...יחשבו שאתה ..שמח ...מאוד ....כאילו...שמח יותר מידי ....כאילו...אוהב...אנשים כזה ....אבל ממש אוהב כאילו ... :smile1:

פורסם

אממממממ....אני מציעה שלא תלך רק עם מכנסי בוקסר ...יחשבו שאתה ..שמח ...מאוד ....כאילו...שמח יותר מידי ....כאילו...אוהב...אנשים כזה ....אבל ממש אוהב כאילו ... :smile1:

:lol:

פורסם

צריך מרשם בשביל טבעקוטן?

פורסם

עליז, במילים אחרות :smile1:

צריך מרשם בשביל טבעקוטן?

לא מאמין, מה שכן, תבקש מאמא שלך לקנות לך, אחרת זה יראה קצת מוזר.

פורסם

צריך מרשם בשביל טבעקוטן?

כן, אבל אפשר לקבל אותו גם מרופא המשפחה - לא צריך רופא עור בשביל זה.

ולמי ששאל: בשפופרת יש 15 גרם והיא עולה 12 ש"ח(20 ש"ח מחיר מקורי עם השתתפות של 15% אבל יש מחיר מינימום של 12 ש"ח).

ולא יודע מי אמר את זה, אבל טבעקוטן היא ממש לא קרם ל"איבר המין הנשי" כמו שהוא אמר את זה. יש בה גם חומר שמשתמשים בו בשביל קנדידה, אבל בטבעקוטן הוא משמש כנגד פטריות ובנוסף יש בקרם גם חומר אנטיביוטי לדלקות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים