עבור לתוכן

לאן כל ה-Gb נעלמו לי?!

Featured Replies

פורסם

שלום,

יש לי וויסטה כבר כמה חודשים וכל דווקא סבבה עם המערכת הזאתי, לא כמו הציפייה, אבל סבבה.

בקיצור, ה-HD שלי מחולק ל-50Gb ב-C וב-D 250Gb. בהתחלה הכל עבד טוב, אבל פתאום התחילו "להעלם" לי GB מהכונן של ה-Windows.

אני לא יודע לאן או מה קורה - זה פשוט נעלם. אין לי שום הסבר לך, ב-Program Files שזה כל מה שאני נוגע בכונן הזה בכלל יש 10Gb וזהו, אין eMule או משהו עם קבצים זמניים מבחינת תוכנות שיתוף - וזהו, אני לא נוגע שם בכלום.

אז 10Gb + התיקייה Win וכמה שהמערכת הפעלה שוקלת וזהו, כמה זה כבר יוצא?

ולאט לאט נעלם לי הכל, כבר אין לי מקום לכולם :S

מישהו יודע מה מקור התופעה? אני עכשיו בודק על ה-System Restore אולי זה זה...

תודה רבה לעונים

פורסם

יש מצב שזה שחזור מערכת (System Restore)אתה צודק נראה לי כי זה לוקח איזה 20% מהכונן (יש הגדרה)

20אחוז מ50ג'יגה זה 10ג'יגה +/-

תבטל את זה יש תוכנות שאתה יוצר את השיחזור ויכול לשחזר שהויסטה לא עולה אפילו שהיא לא עולה במצב בטוח

פורסם
  • מחבר

זהו, שב-XP אני יודע איפה ההגדרה בדיוק.

ב-Vista עדיין לא מצאתי את זה, אני יודע איפה ההגדרות של זה והכל - אבל אני לא רואה את המקום שאני בוחר כמה שטח לתת לו.

עזרה?

פורסם

אני מצטער מראש שאין לי כוח לתרגם את זה:

1/ Click the Start Button

2/ From the Start menu click Control panel

3/ In Control Panel click the System Icon

4/ On the Left of the System properties window you will see a list of Tasks, click on the System protection link

5/ In the System Protection window remove the 'Tick' mark from beside the drive you want to disable system restore on

6/ A message will now appear asking: 'Are you sure you want to turn System restore off'

7/ Press the Turn System restore Off button

8/ System Restore will now be turned off permanently on that particular drive

פורסם
  • מחבר

אני מצטער מראש שאין לי כוח לתרגם את זה:

1/ Click the Start Button

2/ From the Start menu click Control panel

3/ In Control Panel click the System Icon

4/ On the Left of the System properties window you will see a list of Tasks, click on the System protection link

5/ In the System Protection window remove the 'Tick' mark from beside the drive you want to disable system restore on

6/ A message will now appear asking: 'Are you sure you want to turn System restore off'

7/ Press the Turn System restore Off button

8/ System Restore will now be turned off permanently on that particular drive

את זה אני מכיר, כבר כיביתי את זה אתמול, אבל השאלה היא אם אפשר להשאיר אותה עובדת אבל לשלוט בכמות הזיכרון שהיא תיקח כמו ב-XP?

שוב תודה..

פורסם

הבנתי.

פשוט אין לי ווינדווס ויסטה, אז קשה לי לבדוק את זה, אבל לפי מה שהבנתי, זה מאוד מסובך בויסטה, כנס לפה, זה בטוח יעבוד:

http://vistasupport.mvps.org/decrease_storage_space-allocated_to_system_restore.htm[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 18:54:42

אני אנסה לקצר לך את זה:

בשביל לראות כמה מקום מוקצה לשחזור המערכת, כנס ל CMD

תכתוב: C:\Windows\system32>vssadmin list shadowstorage

בשביל לשנות את הגודל, תכתוב: (רק תחליף את כונן C לכונן שאתה רוצה... ותשנה את הגודל אם אתה רוצה)

C:\Windows\system32>vssadmin resize shadowstorage /On=C: /For=C: /Maxsize=2GB

אם זה הצליח, תקבל הודעה: Successfully resized the shadow copy storage association

ובשביל לבדוק אם זה באמת השתנה, פשוט תבדוק עוד הפעם מה הגודל:

C:\Windows\system32>vssadmin list shadowstorage

פורסם
  • מחבר

טוב אחי, תודה רבה, באמת!

לדעתי אני פשוט יבטל את זה, אבל בכל מקרה אני יוריד את הגודל המקסימלי שלו, תודה!!

פורסם

תעשה חיים, בכיף.

אני אישיתי ממש נגד השחזור מערכת.

סתם אוכל את הדיסק, גם אם יש בעיה זה לא תמיד עוזר, פשוט צריך להגן על המחשב כמו שצריך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים