עבור לתוכן

אני קונה מסך LCD, אין לי תקציב יש לי פשוט דגמים......

Featured Replies

פורסם

אחי, לא קונים מסכים לפי האתר של החברה העולמית. יש להם מאות דגמי מסכים וחלקם הופסקו ליצור.

אתה צריך למצוא את הדגמים שאתה מחפש בחנויות בארץ, ואז להביא את הדגמים שאתה מתלבט.

פורסם

מה השימושים שלך ?

למה אתה נעול על סמנסונג?

מהו התקציב? באמת לא מוגבל?? מסך ב4200 הולך? 6500? 7500?

פורסם
  • מחבר

המסכים האלה קצת ישנים אבל אני משיג אותם בתקציב נמוך מאוד. בגלל זה אני רוצה לקנות אחד מהם. למוכר יש עודפים אז הוא עושה הנחות.

תקציב גבוה אין לי. אני קונה אותם ב800 שקל.

השימושים שלי רגילים. לא משהו מטורף. קצת משחקים קצת סרטים. אני לא צריך מסך ב3000 שקל וגם לא ב2000. אני לא צריך מסך עם נתונים גבוהים מאוד. יש לי עכשיו מסך רגיל יחסית ואין לי בעיית מריחות במשחקים או בסרטים.....

אחי, לא קונים מסכים לפי האתר של החברה העולמית. יש להם מאות דגמי מסכים וחלקם הופסקו ליצור.

מה זאת אומרת מאות דגמים?

יש כמה סוגים של נגיד 910V? עם נתונים שונים?

אני לא נעול על סמסונג פשוט זה מה שהציעו לי מאותה חנות.

פורסם

עדיף שתלך על ה-932B.

פורסם

מה זאת אומרת מאות דגמים?

יש כמה סוגים של נגיד 910V? עם נתונים שונים?

לא, פשוט זה נראה שנכנסת לאתר של סמסונג בלי לוודא שהם משווקים בחנות מסוימת בארץ, לזה התכוונתי.

כנאה שטעיתי ;D

פורסם
  • מחבר

Bear Cub

אהה חחח

McFly

סבבה נראה לי אני ילך על המסך הזה. רק דבר קטן. איזה פאנל יש לו?

פורסם

למנהל שהציע 932B - ה931B עדיף.

אבל בין ה931B לC אני לא בטוח. אחד משניהם עדיפים על כל השאר, רק נתונים על הנייר זה לא מה שחשוב..........

פורסם

כל כך מחזק. יש לי את שניהם, וה-931B הרבה יותר טוב.

פורסם
  • מחבר

אוקיי..... סבבה.....

רק הפאנל TFT טוב? במה הוא מתבטא? (זוויות ראייה. זמן תגובה וכו')

פורסם

פאנל TFT נפוץ, TN FILM.............. 16.2M צבעים, 6 BIT לכל ערוץ אם אני לא טועה.......... זה מה שיש היום, רק מסכים מ2000-3000 שקל עובדים עם משהו טוב יותר מTFT-TN, וגם הם לא בהכרח טובים יותר S:........ החסרון המשמעותי של TN FILM זה שהוא לא מסוגל להציג 16.7M צבעים\24BIT TRUECOLOR.

פורסם

זווית צפיה גם כן

פורסם
  • מחבר

אז TFT יותר טוב מTN?

יש לו זוויות צפייה יותר טוב והוא יכול להיות ב16.2M צבעים ו6BIT לערוץ?

וזה מה שיש ל931B אני לא טועה נכון? (אני הרבה פעמים קניתי בלי לשאול הרבה שאלות ולפעמים נדפקתיוזה מעצבן, אז סליחה אם אני שואל יותר מדיי :) )

פורסם

TFT זה שם של טכנולוגיה שנמצאת בכל מסך LCD שנמכר היום.

הפאנל של המסך הזה הוא מסוג TN.

עדיף שתקרא על החסרונות של TN בחלק השני של המדריך למסכי LCD שפורם פה באתר (יש קישור בסטיקי).

יש מסכי VA החל מאזור ה-1400 שקל, והם בבירור יותר טובים ממסכי TN במחיר דומה.

פורסם

אז TFT יותר טוב מTN?

יש לו זוויות צפייה יותר טוב והוא יכול להיות ב16.2M צבעים ו6BIT לערוץ?

וזה מה שיש ל931B אני לא טועה נכון? (אני הרבה פעמים קניתי בלי לשאול הרבה שאלות ולפעמים נדפקתיוזה מעצבן, אז סליחה אם אני שואל יותר מדיי :) )

אני מבין שאתה פשוט קורא כותרות ומסיק מזה מסכנות אה?, TN זה כמו תת קטגוריה של הפאנל הנקרא TFT. הוא מסוגל להציג 16.2M צבעים אבל לא 16.7M..... והוא מציג 6BIT לערוץ בניגוד ל8BIT בפאנלים כמו הVA אם אני לא טועה. שהוא יקר יותר. מה שכן חשוב לי להגיד שהTFT-TN הוא הנפוץ ביותר כיום אם אני לא טועה, מבחינת הייצרנים בעיקר כי זול וקל לייצר אבל זה לא הופך אותו לנחות או לא טוב! מסכים מצויינים כמו הLG L1900R הם בטכנולוגיית TFT-TN והוא בכלל לא זול.

TFT זה שם של טכנולוגיה שנמצאת בכל מסך LCD שנמכר היום.

הפאנל של המסך הזה הוא מסוג TN.

עדיף שתקרא על החסרונות של TN בחלק השני של המדריך למסכי LCD שפורם פה באתר (יש קישור בסטיקי).

יש מסכי VA החל מאזור ה-1400 שקל, והם בבירור יותר טובים ממסכי TN במחיר דומה.

סליחה אם כך הטעות היא שלי, זכרתי 2000+ אבל אם אתה אומר לא נתווכח, אבל על ה"בבירור הם טובים יותר" אני מוכן להתווכח, בגלל שכמו שאמרתי בדף הראשון נתונים על הדף זה טוב ויפה, אבל בסופו של היום מה שחשוב זה האם המסך עושה גוהסטינג, מציג צבעים חיים ובהירים ונראה טוב על השולחן, זה לא מעניין את אף אחד אם לזה יש 1:700 קונטרסט ולשני יש 1:2000 וזה גם לא בהכרח גורם מכריע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים