עבור לתוכן

מרוץ לילה לבן

Featured Replies

פורסם

תשמעו אחים שלי ריצת 2000 אני עושה בזמן של 6 דקות ואיזה 23 שניות תורידו קצת תעלו קצת זה היה התוצאה האחרונה...

וזהו לא עובד לא מנסה לעבוד על אף אחד... זה לא תורם לי ולא תורם לאף אחד פה ...

כי אישית ריצות אני עושה בשבילי זמנים אני מנסה לשפר בשביל עצמי לא בשביל לזיין פה בשכל לאנשים שאני רץ 6 וחצי בערך ב-17 דקות :kopfpatsch: :kopfpatsch:

כי לא מעניין אותי במיוחד אני קודם כל עושה כושר בשביל להרגיש טוב, להיראות טוב, ולשמור על הכושר האישי שלי :xyxthumbs:

:lol:

אם אתה עושה 2000 ב6:23 ואז אומר שאתה עושה 6500 ב17 אתה פשוט :silly:

ונ.ב

ברכותי...אתה כמעט אלוף העולם

הוא רץ במהירות ממוצעת של 23.7 5 ק"מ

ואתה עשית 6.5 במהירות 22.94

ושכחתי עוד משהו...אתה אלוף ישראל

• תגובות 56
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

30 דקות ל-6.5 קילומטר זה לא כושר טוב

בכל מקרה 17 דקות ל-6 קילומטר ההוא לא עושה(לא שזה זמן דמיוני במיוחד), ואם כן אני מציע לו להצטרף לאחת הקבוצות בארץ, במיוחד אם הוא במקרה גם אתיופי

א. כל זה כושר לא רע בכלל,

ב. אני חושב שלא דווקא יש קשר לכושר לדעתי... זה יכול להיות כושר טוב מאוד - השאלה איך הבן-אדם בנוי... זה בערך מה שאני עושה ויש לי דופק 50 במנוחה לצורך העניין (עוד מדד לכושר). אני גם 92 ק"ג ומטר 94 - בשביל להיות הרבה יותר מהיר אני יצטרך להוריד מסת שריר רצינית - זה לא אומר שאני יהיה בכושר יותר טוב.

פורסם

:lol:

אם אתה עושה 2000 ב6:23 ואז אומר שאתה עושה 6500 ב17 אתה פשוט :silly:

ונ.ב

ברכותי...אתה כמעט אלוף העולם

הוא רץ במהירות ממוצעת של 23.7 5 ק"מ

ואתה עשית 6.5 במהירות 22.94

ושכחתי עוד משהו...אתה אלוף ישראל

אחי למה אני אומר את זה כי פשוט רצתי באיזה מסלול של 2000 ורציתי שם 3 סיבובים

והקטע הוא שהייתה שעה 8 ו-40 בערב ושמתי את השעון על 9 שיצלצל ולקח לי איזה דקה להגיע למסלול ואז התחלתי לרוץ סיימתי את הריצה והשעון בול צילצל זה למה אני אומר 17 דקות...

פורסם

:s07:

אתה לא רץ 6 קילומטר (גם לא 5 אבל עזוב) ב17 דקות, בטח שלא אם זו לא הייתה הריצה הכי מהירה בחיים שלך.

צא מהסרט הזה, זה בטח לא מסלול של 2000, אולי של 1500 וגם זה לא בטוח.

פורסם

אחי למה אני אומר את זה כי פשוט רצתי באיזה מסלול של 2000 ורציתי שם 3 סיבובים

והקטע הוא שהייתה שעה 8 ו-40 בערב ושמתי את השעון על 9 שיצלצל ולקח לי איזה דקה להגיע למסלול ואז התחלתי לרוץ סיימתי את הריצה והשעון בול צילצל זה למה אני אומר 17 דקות...

זה לא מעניין אותי שעון צלצל שעון לא צלצל....אתה לא רצת 6000 ב17

ד.א איפה בדיוק המסלול הזה?

פורסם

לא מענין אותי שעון זינזן או לא זינזן! ;D

פורסם

אני למשל ריצות קצרות לא יכול לרוץ טוב... לכו תבינו אצלי ריצות ספרינט ועצירה פתאומית זה בעיה כי היה לי שבר בברך וניתוח בברך שגורם לי בריצות קצרות ומהירות, ספירנט למצב שהרגל יכולה להישבר קדימה...

זה קרה לי פעם באימון כמעט נשברה לי הרגל ממש טראומה הדבר הזה ישבתי חצי שעה והברך רעדה לי לבדה וכולי כמובן רעדתי אבל ממש הייתה רעידה :-\ :-\ :-\

אז פיתחתי את זה יותר לריצות ארוכות וכמובן מהירות אבל לא לספרינטים. ריצות ארוכות מה שגומר אותי זה לא הריצה כי אני יכול לרוץ אלה יותר כאבי ברכיים.

פורסם

אני דווקא ממש טוב בספרינטים אבל די גרוע בארוכות :-[

פורסם
  • מחבר

חחח יו גם לי יש תקטע הזה...אני תותח בריצות ארוכות אבל בספרינטים אני ממש אפס....להרבה אנשים יש את הדבר הזה שהם או טובים בסיבולת אבל גרועים בספרינט או תותחים בספרינט אבל גרועים בסיבולת....

פורסם

או שבשניהם בסדר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים