עבור לתוכן

מרוץ לילה לבן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

חישבתי ויצא לי שאני עושה 18 קילומטר בשעה :o :o..

• תגובות 56
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממש...

פורסם
  • מחבר

ככה יצא החישוב לפי maps....פעם הבאה נראה לי אני ירוץ בפארק,יש שמה שלטים של המרחק...אז אני יחשב כמה סיבובים אני יעשה וזה יהיה בטוח נכון...אבל תכלס בטוח שיוצא לי יותר מ10 בשעה אם לקח לי פחות משעה לרוץ מקניון איילון לבניין האופרה ועוד בקצב קצת איטי יותר משאני רגיל.....

פורסם

אני רואה שיש לנו פה בפורום הרבה אצנים אולימפיים! :s07:

פורסם

כל אחד פה אשכרה אצן, איך לא ראיתי את רובכם במרוץ התבור האחרון?

יודעים מה, כל האצנים, נתראה בינואר 2008 במרתון טבריה, לפי התוצאות שלכם פה רובכם תסיימו מתחת ל3 שעות.

פורסם

06:00 זה לא 03:00-04:00...

תגיד כמה הוצאת בפסיכו'? :smile1:(ראיתי איפשהו ת'סכם שלך, אני יודע שזה קצת קריפי אבל...)

ומה קורה עם הקבוצה שלך? קיבלת ת'גיבוש שרצית(חובלים אם אנ'לא טועה)?

אני רק ניגש בלמועד אוקטובר האחרון :silly:

הסכם שהיה כתוב שם זה הסכם (משהו כמו 582?) שהייתי רוצה שיהיה לי xD

קבוצה? אין לי קבוצה

גיבוש? אין לי גיבוש

אתה מתבלבל עם האדם ידידי ;D

פורסם
  • מחבר

כל אחד פה אשכרה אצן, איך לא ראיתי את רובכם במרוץ התבור האחרון?

יודעים מה, כל האצנים, נתראה בינואר 2008 במרתון טבריה, לפי התוצאות שלכם פה רובכם תסיימו מתחת ל3 שעות.

שמע,אלו הזמנים שיצא לי...אני ממש לא בקטע של ל"עבוד" על אנשים כמו ילד קטן כי זה כולה אינטרנט...ובכלל זה לא שמישהו יודע פה מי אני או משו ש"יצא" לי מזה משו..אני רק משתף בתוצאות....

בכל אופן נתראה ב28 ;D

פורסם

שמע,אלו הזמנים שיצא לי...אני ממש לא בקטע של ל"עבוד" על אנשים כמו ילד קטן כי זה כולה אינטרנט...ובכלל זה לא שמישהו יודע פה מי אני או משו ש"יצא" לי מזה משו..אני רק משתף בתוצאות....

בכל אופן נתראה ב28 ;D

כנראה שאתה לפחות עובד על עצמך -

אתה מבין שאין מצב שרצת 18 קילומטר בשעה?

אני מציע שתבדוק את הצורה שבה מדדת את המסלול שלך.

ותמדוד אותו שוב.

[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 02:51:59

ככה יצא החישוב לפי maps....פעם הבאה נראה לי אני ירוץ בפארק,יש שמה שלטים של המרחק...אז אני יחשב כמה סיבובים אני יעשה וזה יהיה בטוח נכון...אבל תכלס בטוח שיוצא לי יותר מ10 בשעה אם לקח לי פחות משעה לרוץ מקניון איילון לבניין האופרה ועוד בקצב קצת איטי יותר משאני רגיל.....

המרחק בין קניון איילון לאופרה - לפחות לפי הכבישים שאני בדקתי - זה 7 ק"מ בערך. :screwy:

בו נגיד אתה עושה דרך ממש עקומה - זה גג 8 ק"מ... נוריד זמזורים, נגיד שעשית את זה איטי מהקצב הרגיל שלך ולקח לך פחות משעה... הרבה יותר מ 12 ק"מ לשעה אתה לא עושה כנראה... כמו רוב האנשים הנורמליים.

פורסם

בואנה אני לא מאמין כמה חארטות ב-4 דפים יא אללה. זה ממש מעלה גיחוך.

תוצאה של 42 דקות ל-10 קילומטר זה סבבה. יש כאלה שעם המהירויות שלהם עושים בארבע דקות ריצת אלפיים.(אלה החרטטנים פה בפורום)

ומי שבאמת מתאמן ולא עובד על הצמו מזהה ישר פה את כל החרטטנים.

פורסם

תשמעו אחים שלי ריצת 2000 אני עושה בזמן של 6 דקות ואיזה 23 שניות תורידו קצת תעלו קצת זה היה התוצאה האחרונה...

וזהו לא עובד לא מנסה לעבוד על אף אחד... זה לא תורם לי ולא תורם לאף אחד פה ...

כי אישית ריצות אני עושה בשבילי זמנים אני מנסה לשפר בשביל עצמי לא בשביל לזיין פה בשכל לאנשים שאני רץ 6 וחצי בערך ב-17 דקות :kopfpatsch: :kopfpatsch:

כי לא מעניין אותי במיוחד אני קודם כל עושה כושר בשביל להרגיש טוב, להיראות טוב, ולשמור על הכושר האישי שלי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

כנראה שאתה לפחות עובד על עצמך -

אתה מבין שאין מצב שרצת 18 קילומטר בשעה?

אני מציע שתבדוק את הצורה שבה מדדת את המסלול שלך.

ותמדוד אותו שוב.

[br]פורסם בתאריך: 16.06.2007 בשעה 02:51:59

המרחק בין קניון איילון לאופרה - לפחות לפי הכבישים שאני בדקתי - זה 7 ק"מ בערך. :screwy:

בו נגיד אתה עושה דרך ממש עקומה - זה גג 8 ק"מ... נוריד זמזורים, נגיד שעשית את זה איטי מהקצב הרגיל שלך ולקח לך פחות משעה... הרבה יותר מ 12 ק"מ לשעה אתה לא עושה כנראה... כמו רוב האנשים הנורמליים.

7 קילומטר? אתה בטוח שאין לך טעות בחישוב? אולי עשית חישוב של הדרך הקצרה ביותר

בכל אופן כמו שאמרתי רצתי בקצב איטי יחסית לתמיד ובנוסף דרך הפארק שיש בו דרכים מעוקלות...

פורסם

tommyw, אתה בחיים בחיים בחיים לא רץ 6.5 קילומטר ב17 דקות נקודה.

זה אומר קצב של 2:36 לקילומטר במשך 6.5 קילומטר ואם זה נראה לך הגיוני אתה חי בסרט.

ב17 דקות אתה לא רץ אפילו 5 קילומטר.

פורסם

בוא נגיד ככה, אני בכושר יחסית טוב, ואני עושה בריצת 30 דקות(יש לנו מבחן כזה בבצפר שקוראים לו ריצת 30 דקות ויש לנו אצטדיון שכל סיבוב בו הוא 300 מטר- כלומר אני אומר לכם הכי מדויק שיש)

אני עושה בריצת 30 דקות 22 סיבובים (במבחן הכי טוב שיצא לי) שזה 6600 מטר.

ואני מזכיר שאני יחסית בכושר טוב.

אז 17 דקות ל6000 מטר + זה לא הגיוני. פשוט תבין זה לא הגיוני ותפסיק להתווכח על זה כי זה לא יכול להיות.

פורסם

נשמע די דומה לריצת הספק (ריצת קופר גם נקרא) רק שבריצת קופר זה עד 20 דקות אחרת אתה לא מודד כבר הספק אירובי אלא סיבולת אירובית.

פורסם

בוא נגיד ככה, אני בכושר יחסית טוב, ואני עושה בריצת 30 דקות(יש לנו מבחן כזה בבצפר שקוראים לו ריצת 30 דקות ויש לנו אצטדיון שכל סיבוב בו הוא 300 מטר- כלומר אני אומר לכם הכי מדויק שיש)

אני עושה בריצת 30 דקות 22 סיבובים (במבחן הכי טוב שיצא לי) שזה 6600 מטר.

ואני מזכיר שאני יחסית בכושר טוב.

אז 17 דקות ל6000 מטר + זה לא הגיוני. פשוט תבין זה לא הגיוני ותפסיק להתווכח על זה כי זה לא יכול להיות.

30 דקות ל-6.5 קילומטר זה לא כושר טוב

בכל מקרה 17 דקות ל-6 קילומטר ההוא לא עושה(לא שזה זמן דמיוני במיוחד), ואם כן אני מציע לו להצטרף לאחת הקבוצות בארץ, במיוחד אם הוא במקרה גם אתיופי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים