עבור לתוכן

מרוץ לילה לבן

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע איזה מהירות אני רץ,כי אני רץ בחוץ חח...אבל אני רץ דיי מהר,אומרים לי שאני רץ בקצב טוב...אם אתה אומר שאתה מכיר אנשים לא בכושר שרצים ב42 דקות 10 ק"מ אז בטוח אני רץ יותר מהר....צריך לבדוק איכשהוא...

• תגובות 56
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה אתה חושב ככה?

כשהם בכושר הם מצמצמים את זה ל10 ק"מ ב35 דקות~

פורסם

שמע אני לא יודע מי משתתף אבל אם מגיעים להם אצנים מקצועים תהיה בטוח שמקום ראשון לא תהיה.

להתאמן שנה זה עדין סבבה, אצן מקצועי בדרך כלל מתחיל את האימונים שלו מגיל 12-16 ולאיזה גיל הוא יכול להגיע אני לא ממש יודע.

אני לא יכול להגיד לך כמה בדיוק יכול אצן מקצועי לעשות את זה, אבל בסביבות ה30 נראה לי אם לא פחות...

אני אישית מתאמן גם קרוב לשנה, אני מתאמן 3 פעמים בשבוע אבל לא רק ריצות, גם כוח, וכו'...אני מאמין ש10 ק"מ אני אעשה ב42 דק' ככה אולי טיפה יותר.

בכל מיקרה אני עדין לא סגור על זה שאני אגיע, זה ב28 לחודש אם אני לא טועה ? רק לא הבנתי איפה נרשמים ?

פורסם

nightrun.co.il

פורסם
  • מחבר

אני גם מתאמן 6 פעמים בשבוע 3 כוח 3 ריצות....

האמת שאני לא יודע מה המרחק שאני עובר בשעה הזאת..אני לא בודק,פשוט שומע מוזיקה ורץ ומפסיק אחרי ששעה עוברת...יש דרך לבדוק את זה איכשהוא? חוץ מלרוץ על הליכון שזה אחד המשעממים וסתם טיפשי?

פורסם

לקחת אופניים עם ספידומטר ולעשות עם אופניים את מה שאתה רץ? :silly:

פורסם

ני כרגע קצת שמנמן כי די הפסקתי להתאמן בזמן האחרון... עושה מד"סים כי אין ברירה אבל בגדול לא מתאמן...

אבל דווקא אתמול רצתי 6.5 ק"מ בערך ב-17 דקות... שזה די נחמד. :)

פורסם

^^

אני רק יספר לך,שרצת גג 4 ק"מ

פורסם
  • מחבר

אני וחבר רצנו אתמול מקניון איילון עד בניין האופרה דרך פארק הירקון ב45 דקות בערך...מישהו יודע כמה קילומטר זה יוצא?

האמת שגם רצתי יותר לאט יחסית למה שאני רגיל כדי לשמור על הקצב שלו חח...

פורסם

בשביל כזה מרוץ לא צריך להיות מהיר, צריך להיות סוס

אתה יודע איך יעיפו שם אנשים באמצע ריצה? כמו זבובים

פורסם

צריך להיות אדיוט!

לא שמעתי עוד שרצים באמצע הלילה מרצון...

אני עושה את זה לעיתים רחוקות אם אני לא מצליח להירדם, בלבנון למשל גם עשו את זה הרבה :smile1:

פורסם

אני אוהב לרוץ (בזמנו כשרציתי, בקרוב מתכנן לחזור לרוץ :) ) בבקרים - 10 ק"מ ~ אני רץ בערך שעה פלוס מינוס.

בבקרים - שש-שש וחצי שעת יציאה ולחזור לבית לכל המאוחר ב8.

למה זה כיף?

א. קריר וזה נחמד D:

ב. אט אט הטמפרטורה עולה והשמש כמובן גם (וזה יפה אגב :P )

ג. זה סבבה שכזה לרוץ עם אוויר של בוקר :)

פורסם

אני גם מתאמן 6 פעמים בשבוע 3 כוח 3 ריצות....

האמת שאני לא יודע מה המרחק שאני עובר בשעה הזאת..אני לא בודק,פשוט שומע מוזיקה ורץ ומפסיק אחרי ששעה עוברת...יש דרך לבדוק את זה איכשהוא? חוץ מלרוץ על הליכון שזה אחד המשעממים וסתם טיפשי?

תמדוד על מפה

www.mapa.co.il

[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 18:20:48

ני כרגע קצת שמנמן כי די הפסקתי להתאמן בזמן האחרון... עושה מד"סים כי אין ברירה אבל בגדול לא מתאמן...

אתה חיי בסרט...

זה זמן אולימפי.

[br]פורסם בתאריך: 15.06.2007 בשעה 18:22:11

^^

אני רק יספר לך,שרצת גג 4 ק"מ

++

פורסם

אכן חי בסרט. :silly:

ואתה כנראה גם לא ממש מבין מהחיים אם אתה עוד אומר שזה זמן רק "נחמד"

פורסם

אני אוהב לרוץ (בזמנו כשרציתי, בקרוב מתכנן לחזור לרוץ :) ) בבקרים - 10 ק"מ ~ אני רץ בערך שעה פלוס מינוס.

בבקרים - שש-שש וחצי שעת יציאה ולחזור לבית לכל המאוחר ב8.

למה זה כיף?

א. קריר וזה נחמד D:

ב. אט אט הטמפרטורה עולה והשמש כמובן גם (וזה יפה אגב :P )

ג. זה סבבה שכזה לרוץ עם אוויר של בוקר :)

06:00 זה לא 03:00-04:00...

תגיד כמה הוצאת בפסיכו'? :smile1:(ראיתי איפשהו ת'סכם שלך, אני יודע שזה קצת קריפי אבל...)

ומה קורה עם הקבוצה שלך? קיבלת ת'גיבוש שרצית(חובלים אם אנ'לא טועה)?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים