עבור לתוכן

כרטיס מסך 1650או 8600

Featured Replies

פורסם

היי

הרכבתי לחבר שלי מפרט למחשב והכרטיס ששמתי לו זה SPARKLE 8600GT.

הוא הלך לחנות ואמרו לו שאין את הכרטיס הזה והציעו לו לקחת את ה X1650 הוא לא יודע בדיוק איזה דגם.

בחנות אמרו לו שהוא יותר טוב אבל הוא לא DX10 ואין לו את המעבד החדש או שיש תגידו לי אתם.

תודה

פורסם

X1650XT יותר טוב מ7600GT ב5-10% והוא שווה ערך בביצועים ל8600GT אפשר לומר, התמיכה בDX10 ל8600GT לא מהווה שום עילה לשום בחירה, מדוע? כי הוא חלש מדי למשחקי DX10, הוא בקושי סוחב DX9 מה שכן, ה8600GT טוב בOVERCLOCKING, אבל אם הבחירה שלך עכשיו זה הX1650XT הייתי לוקח.

פורסם

שמחירו של הX1650XT כמעט במחירו של X1950GT

פורסם
  • מחבר

כפי שאמרתי בעבר אני ממעט לשחק ומשחקים זה לא בראש מעיני אבל הכרטיס הזה בקישור הוא לא HDCP אבל בטח של חברה אחרת הוא כן HDCP.

אז השאלה הנשאלת האם כדאי לקחת כרטיס שהוא לא DX10 ואין לו מעבד וידאו עצמאי כמו ה 8600 בשביל בעיקר סרטי HD ומידי פעם איזה פיפא 2007.

או שעדיין ה 8600 יהיה יותר מתאים לשימושים אלה.

נ.ב אני עדיין מחכה ל ATI 2600 החדשים.

פורסם

8600GT מצוין בעיבוד תכני וידיאו HD זה הדבר היחיד שטוב בו, אז קח אתו למשחקים כמו פיפא הוא יהיה מושלם.

פורסם
  • מחבר

לגבי ה ATI 2600 האם שווה בכלל לחכות שהם יגיעו?

או שהם ל א יהיו יותר טובים מה 8600?

יש איזה SHOUTOUT ביניהם איפשהו?

פורסם

לגבי ה2600 תלוי איך יתומחר,לפי ביקורות ראשונות הוא לא מזהיר ופחות או יותר ברמה של ה8600.

8600 תומך HD ביצועים טיפה מעל ה1650XT,כאשר מפעילים HDR ה8600 כבר יותר חזק בהרבה,OC קליל מביא אותו לרמה של הGTS והוא זמין עכשיו במחיר שפוי.

כך שה8600 נראה כקנייה המשתלמת יותר מבניהם

פורסם
  • מחבר

סליחה על הבורות אבל מה זה HDR?

מכיוון שאני הולך על מחשב חדש אני מחכה לירידת מחירי המעבדים כדי לקחת גם מעבד הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי.

תודה על ההמלצה.

פורסם

סליחה על הבורות אבל מה זה HDR?

מכיוון שאני הולך על מחשב חדש אני מחכה לירידת מחירי המעבדים כדי לקחת גם מעבד הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי.

תודה על ההמלצה.

כדי להנות ממשחקים צריך להשקיע במעבד סביר וכרטיס מסך חזק ולא להיפך.

אין שום סיבהשאני יודע עליה שלא לקחת עכשיו מעבד 4300 ולהשקיע ב8800GTS 320.

HDR= high dynamic range תוכל לראות דוגמאות באתר של NVIDIA רוב המשחקים שיצאו לאחרונה מנצלים אפקט זה בצורה טובה אך לעיתים האפקט לא משהו וברוב כרטיסי DX9 מוריד פריימים בצורה משמעותית, ב8600 הרבה פחות.

פורסם
  • מחבר

8800GTS יקר מידי לא?

פורסם

אם מלכתחילה רצית ואני מצטט "מעבד הכי חזק" אז ההתפשרות במעבד + שידרוג ל-8800GTS יצא יותר זול .

את ה8800 אפשר להשיג בסביבות 1600 ש"ח

פורסם
  • מחבר

1600 זה יותר מכפול ממה שרציתי להוציא על כרטיס מסך מה גם שאין לי צורך בכרטיס כזה חזק.

כשדיברתי על מעבד הכי חזק הוספתי שאני יכול להרשות לעצמי.

כרגע אני בכיוון של AMD 4800 לפי המחירים של היום ואם עד שאקנה המחירים ירדו עוד אז אחשוב על יותר חזק מזה.

בכל מקרה אני מתכוון להוציא פחות מ 1000 שקל על מעבד לכן אמרתי הכי חזק שאני יכול להרשות לעצמי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים