פורסם 2007 ביוני 1418 שנים ^הסבר מהו המושג ''חומה ומגדל''זה היה דווקא הכי קל השאלה הזאתאבל לא התכוננתי על זהברמת הכללית אני יודע מה זה חומה ומגדלאני זוכר גם שלמדנו בבית הספראבל לא ממש ידעתי לפרט הרבהועל ועד פיל בכלל לא ידעתי ואת השני לא ידעתיאז זה מה שנשאר
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר אני בחרתי את 8 ו-9 : שתי סיבות לעליה ושתי סיבות למרד.מה יותר קל מזה ??
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים ועדת פיל היה קלנכון, ממש קל.גם אני עשיתי את אפשרות ב'.ובכלל הבגרות הייתה הרבה יותר פשוטה מהמגן שלי וסיימתי אותה כל כך מהר שנבהלתי ובדקתי אותה כל כך יסודית ועדיין נשאר מלא זמן. ;D
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים וואלה? ככה הלך גם לי, ואני חשבתי שאני דפוק, ולי עוד היה מבחן מותאם ותוספת זמן
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים זוכרים שדיברתי על השיטה שלי, אז היא שוב עבדה! כמו שאמרתי, עברתי על 60% מהחומר מתוך סיכום, יותר נכון להגיד שלמדתי בפעם הראשונה כי בכיתה אני לא הייתי. הזמן שהשקעתי היה 6 שעות בלחץ... היום המורה שלי החזיר לנו את המתכונת וקיבלתי 90!!! מושלם
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים וואלה? ככה הלך גם לי, ואני חשבתי שאני דפוק, ולי עוד היה מבחן מותאם ותוספת זמן מותאם? אולי בעעפ? מותאם בדר"כ רק כאלו ממש דפוקים (לא להעלב ) או כאלו שממש עסוקים מקבלים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.