פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחר בגרות בהסטוריה, :'( אני עושה הסטוריה א' על הציונות וכל השיט הזה. : מוגש על 90 איזה חרא זה- המבחן מתחיל ב2 וחצי בצהריים עד 4 וחצי. סתם תופס את כל היום. מה איתכם ? מי ניגש מחר ??
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים וואה בהצלחה. אחת הבגרויות היותר קלות. אח"כ תראה מה זה היסטוריה ב' ותראה שזה עוד כלום לעומתה.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים המגן היה קל, והוא עוד היה בחינה פנימית של התיכון, אומרים שהבגרות באמת יותר קלה.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים גם אני ניגש. עוד לא יודע את המגן (בצפר דפוק תאמינו לי).באמת דפוק שעושים את זה ב 2 וחצי. הלך כל היום.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מקצוע קל ! מוגש על 95 ... סיימתי ללמוד לפני שעה ואין לי כוח יותר מעכשיו אני רק על המחשב מחר בערב אני אחגוג עם חברים.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים איזה מגנים הולכים פה... בכל מיקרה, הבגרות שלי ביום שני.רק אתמול עשיתי את המתכונת, אחרי שלמדתי רק 60% מהחומר.מקווה שהלך לי טוב.בהצלחה לכולם!
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים לא יודע בידיוק על כמה אני מוגש, כנראה על 75, בכל מקרה זה הולך להיות קל... אני בטוח בזה. אני עושה היסטוריה ב'. רק צריך לא לשכוח את הפרטים הקטנים .
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אני ניגש מחר אפשרות ב' עשיתי מגן לפני כמה ימים קיבלתי 42, עשיתי עוד מגן לפני יומיים ועדיין אני לא יודע את הציון (למרות שאני בטוח שקיבלתי יותר 60-70) והיום לפני שהגעתי הביתה עשינו עוד אחד.המורה לא בודקת את המגנים שלנו בבית שלה, היא מביאה את זה לביה"ס ואז אף אחד לא יודע מה הציון שלו איזה מעצבן זה עכשיו יש לה 2 מגנים לכל תלמיד לבדוק עד מחר.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אני כנראה הולך לגשת על 50-60 (מחר מתכונת) מה לעשות, אני ממש לא טוב עם חומר הומאני, כזה לא ליזכור דברים שכאלה :-\ אבל כשהעניין מגיע אל הטריטוריה הריאלית והטכנית - אין טוב ממני 8)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.