עבור לתוכן

LG L1919S VS. SAMSUNG 931B

Featured Replies

פורסם

1. איזה מבין שניהם הכי כדאי?

היה לי ניסיון קל עם הLG ולא ממש אהבתי את זוויות הצפיה הנוראיות שלו, כל סטיה הכי קטה הצידה ואתה כבר לא רואה טוב ביכלל... עם הסמסונג עוד לא היה לי ניסיון.

2. יש מסך אחר במחירים שלהם שכדאי במקומם?

פורסם

שני המסכים שציינת מגיעים עם פאנל TN וסובלים בנוסף לזויות צפיה צרות מכל המגרעות הנובעות מפאנל זה, הפיתרון?

ללכת על מסך עם פאנל יותר איכותי מסוג VA או IPS, אם אין לך מושג על מה אני מדבר קרא את מדריך מסכי ה LCD באתר.

ישנם מספר דגמים מומלצים בטווח המחירים הנמוך בינהם:

Sony X95F

Xerox X91GD

Lenovo 192P

Benq FP91GP+

כל המסכים הללו מגיעים עם נגזרות שונות של VA כגון MVA, P-MVA וכו.

אני מבקש שלפני שתתחיל לשאול איך יתכן שהם יותר טובים למרות שהנתונים היבשים כגון זמן תגובה או יחס ניגודיות שלהם

כביכול פחות טובים בצע חיפוש בפורום ותקרא את מדריך מסכי ה LCD באתר בכדי לחסוך לכולנו את ההרגשה של תקליט שבור.

אם את מסוגל להשקיע סכומים בסביבות ה 1700~ ש"ח תוכל ללכת על ה VP930 של ViewSonic או ה 971P של סאמסונג.

הראשון מתאים מאוד לסרטים ומשחקים ואילו השני איטי יותר אך מגיע מכויל יותר מהמפעל ומציג צבעים יותר נכונים.

נ.ב המסך הראשון של סאמסונג שמגיע עם פאנל VA הוא ה 971P, ל LG אין מסכים בעלי פאנל VA שמיובאים לארץ ולכן אין להם מה להציע.

פורסם

נפתח לאחרונה דיון שמדבר על ההבדל בין 971P ל VP730.

אני ממליץ לעיין בו קצת.

פורסם
  • מחבר

תודה לכם.

המסך הוא לא בשבילי, אני הזמנתי לעצמי היום 2007FP.

המסך שעליו אני מברר כאן הוא לדוד שלי אשר מעוניין במסך למחשב החדש של ביתו בת ה7.

היות והתאכזבתי מהLG, והוא לא רוצה להשקיע הרבה יותר ממה שהLG עולה, אני אבדוק את המחירים לגבי המסכים שציין Bagheera ואתן לו לבחור את מה שמתאים לו תקציבית.

תודה רבה לכם.

פורסם

Bagheera-הכי טוב שיש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים