עבור לתוכן

בתקציב של 2400 ש"ח עדיין מומלץ לקנות את הDell 2007WFP? + שאלה על סמסונג 226BW.

Featured Replies

פורסם

כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג..

המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות!

אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?

פורסם

מעולה בכל אספקט

סרטים הוא מדהים משחקים הוא ממש טוב אבל משחקים שסתם יש להם רזולוציה רחבה אבל עדיין מותחים תתמונה לא מרגישים יתרון במסך למרות שיש כמה משחקים שהרזולוציה הרחבה באמת טובה יותר רואים הרבה יותר תמונה

טקסט מעולה לא ראיתי שום בעיה בוורד את יכול לראות אפילו שתי דפים במכה אחד מימין אחד משמאל וגלישה גם נוחה

היה לי פיקסל שרוף החלפתי עכשיו המסך נקי

פורסם
  • מחבר

השורה האחרונה בתגובה שלך גורמת לי להסס לקנות את המסך..

כי במידה ויתגלה פיקסל שרוף במסך שבוע אחרי הקנייה, לא תהיה אפשרות להחליפו..

אז אני מסתייג מקניית המסך המומלץ הזה..

איך הDELL בהשוואה ל226BW במשחקים? כי לסמסונג יש תנאי אחריות נוחים ואם אין הבדלם במשחקים עדיף ללכת עליו..

עריכה:

במידה ובכל זאת אקנה מחר את ה226BW (לצערי, עניין הפיקסלים בעייתי) יש דברים חשובים שצריך לבדוק? הבנתי שיש למסך הזה כמה גרסאות (?) אשמח להסבר.

פורסם

תסתכל בסטיקי הראשון, עשיתי סקירה עליו (קובץ PDF) ...

פורסם
  • מחבר

קראתי את הסטיקי, סקירה יפה, אך הסקירה היא לא בהשוואה ל2007WFP,

כעיקרון במסך הזה226BW הזויות צפייה ממש מעיקה? יש מריחות במשחקים כבדים?

פורסם

זוית הצפיה לא מפריעה במשחקים וכל עוד מבטלים את הRTA אז המשחקים נראים מצוין.

פורסם

אם אתה משחק מעל 80% מהזמן שלך במחשב אז מסך TN יתאים לך יותר.

אבל אם אתה גם גולש או כותב עבודות או רואה סרטים אז לך על הדל.

פורסם

ואיי אחי סליחה אם הטעתי אותך אבל הביקורת שהבאתי זה על ה2007WFP אין לי את הסמסונג..

פורסם
  • מחבר

ואיי אחי סליחה אם הטעתי אותך אבל הביקורת שהבאתי זה על ה2007WFP אין לי את הסמסונג..

היה ברור לי שזו הביקורת על ה2007WFP :)

,

עדיין אין לי מושג מה לקנות \:

פורסם

אין אפשרויות אחרת שאני מכיר בארץ ולכן

רק ורק הדל 2007WFPאו 2007FP הכי טוב שיש רק לדעתי.

אם אתה משחק מעל 80% מהזמן שלך במחשב ?

תבדוק את זה VX922 19'' LCD 2ms DVI

פורסם

ה-VX922 נחות משמעותית משאר המסכים שהוצעו כאן.

פורסם
  • מחבר

אין אפשרויות אחרת שאני מכיר בארץ ולכן

רק ורק הדל 2007WFPאו 2007FP הכי טוב שיש רק לדעתי.

אם אתה משחק מעל 80% מהזמן שלך במחשב ?

תבדוק את זה VX922 19'' LCD 2ms DVI

הבעיתיות בדל זה עניין הפיקסלים :(

פורסם

תבצע עסקת מכר מרחוק ותבוא לאסוף את המסך תוך כדי שאתה מתעקש לבדוק אותו במקום, אם אתה לא מרוצה

מסיבה כלשהי אל תיקח. פיקסלים מתים הם לא דבר נפוץ כל כך והכל מקרה גם האחריות הרשמית של חיון(יבואן סאמסונג) על פיקסלים מתים בכלל לא משהו.

פורסם

איזה פיקסלים? מה ההתעסקות הזאת בפיקסלים? נדיר מאד שיש אחד,אז שתיים או יותר? נדיר מאד מאד מאד.

פורסם

אני קניתי את ה 226BW שלי דרך המכרז של המדינה ב 1300 ש"ח כולל משלוח.

יש לי אותו כ 3 שבועות והאמת אני מרוצה ממנו כל רגע.

גם במחיר המלא שלו כ1900/2000 ש"ח הוא עדיין שווה בחס למסכים אחרים.

לגבי הפאנל - כל הפאנלים של ה 226BW שנמכרים בארץ הם C .

המסך שלי לא עבר כיול ואני משתמש בו ברזולוציה של 1680X1050 והצבעים נראים חיים ואמיתיים.

זו לא פרסומת... למרות שיש לו פאנל TN ולמרות שטוענים שפאנל C הוא פחות טוב מפאנל של סמסונג הוא עדיין יותר טוב מפאנל A ועושה את העבודה כמו שצריך.הסיבה שכמעט נדיר למצוא את המסך הזה עם פאנל של סמסונג היא רק מכיוון שסמסונג החליטו שיותר זול לרכוש את הפאנלים מאחרים מאשר לייצר אותם.....

לגבי פיקסלים שרופים.המסך הגיע עם פיקסל אחד שרוף או אולי הוא פשוט תקוע אבל זה בכלל לא משנה כי זה לא מורגש בכלל גדלים האלה.

ניתן לממש את האחריות של חיון לגבי פיקסלים שרופים רק מ חמישה(5) ומעלה וכל זאת בהתאם להוראות היצרן סמסונג.

יש לציין שעד עכשיו עבדתי עם מסך של SONY מדגם G200 בגודל 17" שהיה מצויין ועם המסך החדש אני כמעט ולא מרגיש בהבדל.

בסופו של דבר המסך שווה את הכסף למרות שהוא "רק" TN .

נ.ב

אתה יכול לנסות את מזלך במכרז בסוף השבוע הזה ולנסות להוציא אותו במחיר זול יותר בכמה מאות שקלים ממה שהתכוונת.בהצלחה

IBUY.CO.IL

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים