פורסם 2007 ביוני 1318 שנים כי מחר כנראה קונה אותו ואני רואה שהוא מדובר פחות יחסית ל 226BW של סמסונג..המסך הוא למשחקים סרטים וטקסט, חשוב שלא יהיו מריחות!אשמח גם לשמוע תגובות מכאלו שיש להם את המסך, מה דעתכם עליו? איך הוא במשחקים? בעבודה עם טקסט? התגלו פיקסלים שרופים?
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מעולה בכל אספקטסרטים הוא מדהים משחקים הוא ממש טוב אבל משחקים שסתם יש להם רזולוציה רחבה אבל עדיין מותחים תתמונה לא מרגישים יתרון במסך למרות שיש כמה משחקים שהרזולוציה הרחבה באמת טובה יותר רואים הרבה יותר תמונהטקסט מעולה לא ראיתי שום בעיה בוורד את יכול לראות אפילו שתי דפים במכה אחד מימין אחד משמאל וגלישה גם נוחההיה לי פיקסל שרוף החלפתי עכשיו המסך נקי
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר השורה האחרונה בתגובה שלך גורמת לי להסס לקנות את המסך..כי במידה ויתגלה פיקסל שרוף במסך שבוע אחרי הקנייה, לא תהיה אפשרות להחליפו..אז אני מסתייג מקניית המסך המומלץ הזה.. איך הDELL בהשוואה ל226BW במשחקים? כי לסמסונג יש תנאי אחריות נוחים ואם אין הבדלם במשחקים עדיף ללכת עליו..עריכה:במידה ובכל זאת אקנה מחר את ה226BW (לצערי, עניין הפיקסלים בעייתי) יש דברים חשובים שצריך לבדוק? הבנתי שיש למסך הזה כמה גרסאות (?) אשמח להסבר.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים מחבר קראתי את הסטיקי, סקירה יפה, אך הסקירה היא לא בהשוואה ל2007WFP,כעיקרון במסך הזה226BW הזויות צפייה ממש מעיקה? יש מריחות במשחקים כבדים?
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים זוית הצפיה לא מפריעה במשחקים וכל עוד מבטלים את הRTA אז המשחקים נראים מצוין.
פורסם 2007 ביוני 1318 שנים אם אתה משחק מעל 80% מהזמן שלך במחשב אז מסך TN יתאים לך יותר.אבל אם אתה גם גולש או כותב עבודות או רואה סרטים אז לך על הדל.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים ואיי אחי סליחה אם הטעתי אותך אבל הביקורת שהבאתי זה על ה2007WFP אין לי את הסמסונג..
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר ואיי אחי סליחה אם הטעתי אותך אבל הביקורת שהבאתי זה על ה2007WFP אין לי את הסמסונג.. היה ברור לי שזו הביקורת על ה2007WFP , עדיין אין לי מושג מה לקנות \:
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אין אפשרויות אחרת שאני מכיר בארץ ולכןרק ורק הדל 2007WFPאו 2007FP הכי טוב שיש רק לדעתי.אם אתה משחק מעל 80% מהזמן שלך במחשב ?תבדוק את זה VX922 19'' LCD 2ms DVI
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים מחבר אין אפשרויות אחרת שאני מכיר בארץ ולכן רק ורק הדל 2007WFPאו 2007FP הכי טוב שיש רק לדעתי. אם אתה משחק מעל 80% מהזמן שלך במחשב ? תבדוק את זה VX922 19'' LCD 2ms DVI הבעיתיות בדל זה עניין הפיקסלים
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים תבצע עסקת מכר מרחוק ותבוא לאסוף את המסך תוך כדי שאתה מתעקש לבדוק אותו במקום, אם אתה לא מרוצהמסיבה כלשהי אל תיקח. פיקסלים מתים הם לא דבר נפוץ כל כך והכל מקרה גם האחריות הרשמית של חיון(יבואן סאמסונג) על פיקסלים מתים בכלל לא משהו.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים איזה פיקסלים? מה ההתעסקות הזאת בפיקסלים? נדיר מאד שיש אחד,אז שתיים או יותר? נדיר מאד מאד מאד.
פורסם 2007 ביוני 1418 שנים אני קניתי את ה 226BW שלי דרך המכרז של המדינה ב 1300 ש"ח כולל משלוח.יש לי אותו כ 3 שבועות והאמת אני מרוצה ממנו כל רגע.גם במחיר המלא שלו כ1900/2000 ש"ח הוא עדיין שווה בחס למסכים אחרים.לגבי הפאנל - כל הפאנלים של ה 226BW שנמכרים בארץ הם C .המסך שלי לא עבר כיול ואני משתמש בו ברזולוציה של 1680X1050 והצבעים נראים חיים ואמיתיים.זו לא פרסומת... למרות שיש לו פאנל TN ולמרות שטוענים שפאנל C הוא פחות טוב מפאנל של סמסונג הוא עדיין יותר טוב מפאנל A ועושה את העבודה כמו שצריך.הסיבה שכמעט נדיר למצוא את המסך הזה עם פאנל של סמסונג היא רק מכיוון שסמסונג החליטו שיותר זול לרכוש את הפאנלים מאחרים מאשר לייצר אותם.....לגבי פיקסלים שרופים.המסך הגיע עם פיקסל אחד שרוף או אולי הוא פשוט תקוע אבל זה בכלל לא משנה כי זה לא מורגש בכלל גדלים האלה.ניתן לממש את האחריות של חיון לגבי פיקסלים שרופים רק מ חמישה(5) ומעלה וכל זאת בהתאם להוראות היצרן סמסונג.יש לציין שעד עכשיו עבדתי עם מסך של SONY מדגם G200 בגודל 17" שהיה מצויין ועם המסך החדש אני כמעט ולא מרגיש בהבדל.בסופו של דבר המסך שווה את הכסף למרות שהוא "רק" TN .נ.באתה יכול לנסות את מזלך במכרז בסוף השבוע הזה ולנסות להוציא אותו במחיר זול יותר בכמה מאות שקלים ממה שהתכוונת.בהצלחהIBUY.CO.IL
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.