פורסם 2007 ביוני 1218 שנים וואו, תשנאו או תאהבו אותו ככל הנראה זה לא מתיחה וזה הדבר האמיתי, בדיוק אחרי הRAW של יום שני התפוצצה הלימוזינה של מקמן כשהוא בתוכה, ככל הנראה הוא מת, גופתו לא נראה מחוץ למכונית כנסו ל www.wwe.com לכל הסיקור או לhttp://www.wwe.com/inside/news/mcmahonexplosionupdate
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים מחבר בואנה זה מצמרר!!! זה ממש משאיר אותי בהלם אם עשו את זה למקמן מה יקרה הלאה????.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים בני כמה אתם שאתם עדיין רואים ועוד יותר מזה מאמינים לשטויות האלו?אנשים פה חיים בסרט..
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים בני כמה אתם שאתם עדיין רואים ועוד יותר מזה מאמינים לשטויות האלו?עד כמה שאנשים חושבים שזה מתיחה, זה יכול להתברר נכון ב-100%, פעם היה את הקטע הזה של אדי גררו שהתברר כמת ואני חשבתי שזה עוד מתיחה ובסוף התברר לי שזה אמיתי ואכן הוא מת.
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים עפ"י ויקיפדיה הוא היה נרקומן ואלכוהול לשעבראחרי המוות מצאו אצלו כמות גדולה של משככי כאביםוהוא פשוט קיבל דום לב
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים בדיוק.וזה למה המוות של אדי גררו לא מזויף, הוא נבע מבעיה ארוכת טווח עם סוף רע.מכונית שמתפוצצת זה אחלה דבר להעלות רייטינג.עדיין אין שום פרטים לגבי גופה, ככה שהוא בטח יחזור לזירה "בהפתעה" בהכרזה ש "XXX ניסה לחסל אותי ועכשיו אני אקרע אותו בקרב הבא!"
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אני לא מבין מה אנשים מתלבהים מהחרא הזהכאילו זה הכל פייק והם לא באמת מרביצים אחד לשני, אז מה מענין בזה?
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים אתה משווה?לפעמים באמת יוצא לי לחשוב מה גורם לי לשבת מול הקופסת פלסטיק הזאת עם הרמקולים ולראות אנשים קטנים עושים דברים לא אמיתיים... אבל אין לי תשובה.המשחק בWWE הוא כ"כ גרוע, לכל אחד קוראים ג'ק מכחיד הנשמות טרטלוביץ' והוא סתם בחור שמן וקירח עם סטרואידים וחליפת עור צמודה שאותה הוא גנב מהעבודה של דריה.והם משחקים במכות בכאילו וזה פשוט מגוחך
פורסם 2007 ביוני 1218 שנים המשחק בWWE הוא כ"כ גרוע, לכל אחד קוראים ג'ק מכחיד הנשמות טרטלוביץ' והוא סתם בחור שמן וקירח עם סטרואידים וחליפת עור צמודה שאותה הוא גנב מהעבודה של דריה. :lol: :lol: הרגת אותי עכשיו. וזה נכון. המשחק מפגר ואידיוטי, יש מליון משחקי מכות טובים יותר, והסדרה בטלויזיה....... קשה לי להחליט מה יותר גרוע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.